Prisjakt

schalok

Medlem sen 2008-07-23
25
Bidrag
8
Hjälpsamröster
Hornbach
Bra
(500+)
s
schalok
25 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Enormt utbud och personalen kunniga, finns där nät man har frågor. Löste tex ett rörmokar jobb efter stt ha fått förklarat exakt vad jag skulle göra av butikspersonal fd rörmokare.

Jula
Utmärkt
(500+)
s
schalok
25 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Det där med service är inte julas grej. Beställer en fiskars skärbräda på nätet. När jag får produkten är den på förpackningen märkt som ett tillbehör till skärbräda. Jula beskriver den som en fristående skärbräda. Ringer kundtjänst som är överens om att produktbeskrivningen är fel. Deras lösning: åk till butik och byt. 40 km enkel resa. Jag ber dem om att få skicka in produkten. Svaret blir då nej och ett avslut i telefon. Åka 80km för att lämna in en produkt som de beskrivit felaktigt. Jag slänger den. Varning på det! Vad som är värre är att de vägrar publicera denna recension på sin egen sida då den ”strider mot policy”

Kicks
Dålig
(28)
s
schalok
25 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Kass butik i Solna centrum. Fel uppgifter på öppettider. Öppnar 11 istf 10. Fullt på lager enl hemsida. Tomt i butik när de öppnar första dag på rea(första kunden i butik). Jag kommer aldrig handla på kicks igen. Beställer från England istället.

Babyland
Utmärkt
(500+)
s
schalok
25 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Okej varor. Usel leverans och kundservice. Begärde budleverans med Airmee 17-19. Budet hör av sig en timme innan tidsfönstret löper ut och säger att de blir sena och att min nya tid blir 20.05. Jag pratar med dem och får difus förklaring om att leveransen från Babyland var sen. Jag får boka om mina aktiviteter och får bara svaret från Babyland när jag frågar hur de önskar kompensera: "du har fått dina varor".

Bauhaus
Bra
(500+)
s
schalok
25 omdömen
Usel6 år sedan

Bra priser, men usla på att leverera kundservice. Personalen är totalt outbildad och har en oförmåga att lösa problemen som ibland uppstår. Personerna som kan ngt på "golvet" är få och när man behöver någon som helst hjälp får man räkna med att vänta i en timme. Ringer man kundtjänst så blir det alltid standardsvar. Vid problem, som man oftast har när man ringer kundtjänst kan de ej lösa det utan måste ta det med en chef och ringa tillbaka. Hornbach är betydligt mer serviceinriktade, har 3 ggr så stort sortimente och säkert bättre priser.

Elgiganten
Bra
(500+)
s
schalok
25 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Pris och försäljning toppen. Garantifrågor totalt uselt! Aldrig varit med om sämre. Är beroende av underleverantörer som de saknar kontroll över. När man ringer och frågar om status på ärendet så vet de inget. De återkommer inte. Ledtider sticker iväg över 2 månader utan att de reagerar. När man ringer och frågar om status så lovar de återkomma iom att de inte kan ta reda på den, men åter kommer ej. Total katastrof. Ingen som helst "Sence of urgency" Varning!

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
s
schalok
25 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Order godkänd. Sen 2 dagar senare kommer mail att produkten utgått. Dåligt! Vill ej handla från en butik som inte har koll på sina ordrar

Cykelkraft
OK
(500+)
s
schalok
25 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

VARNING! De gillar cyklar men är usla på kundhantering. Påpekar att jag är missnöjd med hanteringen på flera plan och får bara ursäkter. Detta gäller både butik och kundtjänst. Köp ej av dem! De skyller i samtal med mig som betalande kund på sina leverantörer. Samma leverantör de prisar i sin lista över leverantörer på hemsidan och i produktbeskrivningen. Jag behöver påminna att jag som betslande kund inte lägger mig i deras relation med leverantören. Jag vill ha mitt ärende löst. Får då ytterligare ursäkter. Jag rekommenderar andra handlare.

Mass
s
schalok
25 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Bra snabb service!

Bosch GCM 8 SJL Med Stativ
Full Star 1
3.9
(7)
5 690 kr
s
schalok
25 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 8 år sedan

Fina grejer. Köpte den på Bauhaus för ca 4200 kr med prisgaranti. 12% rabatt om man hittar lägre pris. (4990 Bauhaus/4790 på Netonnet)