Prisjakt

FreddieThePipeman

Medlem sen 2007-01-18
17
Bidrag
8
Hjälpsamröster
H&M
Dålig
(40)
F
Usel3 månader sedan

Är mycket besviken på HM. Ville köpa samma vinterhandskar online som jag köpte online en månad tidigare då min son lyckades slarva bort dem. De var nedsatta från 199 kr till 109 kr, men fanns inte att beställa online så jag valde då alternativet "Hitta i butik". De fanns i en butik nära mig. Men ingenstans blev jag informerad om att priserna i butik var annorlunda och att det där var ordinariepris på 199 kr som gällde. Det var i stället biträdet i butiken som informerade mig om det, och när jag frågade henne var den informationen fanns på deras webbplats så kunde hon inte hitta den. Jag kan nu säga er var den infon finns. Den finns väl dold i en flera sidor lång text som ligger tre nivåer ner under Kundservice > Sekretess och Säkerhet > Allmäna Villkor på deras sajt. Den informationen kunde enkelt ha lagts till direkt på produktsidan, och på så sätt hade jag och förmodligen många andra sluppit bege sig till en butik för att där mötas av helt andra priser än de annonserade. Att dessutom bli bemött av fullständig oförståelse av butikspersonalen gör inte hela saken bättre. Ni kan bättre, HM!

NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
F
Utmärkt4 månader sedan

Snabb leverans, köpte väldigt bra usb 4.0 kabinett som ger mig 3,4 GB/s (gigabyte per sekund) skrivhastighet på en Mac Studio.

Amazon.se
OK
(500+)
F
Utmärktett år sedan

Amazon har ofta bland de lägsta priserna. Returer är helt problemfria och kostar inget. Dessutom behöver man inte skriva ut någon fraktsedel, det räcker att visa en QR-kod till ditt PostNord-ombud. Med Amazon Prime får du dessutom fria och snabba leveranser direkt hem till dörren, även på helger. Med Prime får man dessutom tillgång till en uppsjö av filmer, TV-serier och annat.

Happy Angler
Dålig
(17)
F
Utmärkt2 år sedan

Leveransen tog 9 dagar, fri frakt över 1500 kr. Fick först ett felaktigt spårningsID, men Happy Angler svarade snabbt när jag kontaktade dem och gav mig det korrekta ID:et. Vissa saker har de fantastiskt bra priser på (Baltic pilkar och Penn Rival rullen exempelvis). Rekommenderas.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
F
Utmärkt2 år sedan

Bra o snabb service, lätt att returnera saker

Harman Kardon Go + Play 2016 Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.5
(36)
1 990 kr
F
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 2 år sedan

Bäst ljud bland alla trådlösa högtalare under 4000 kr i mitt tycke. Inte helt jämnt frekvensrespons då den ger i från sig ganska mycket bas (tajt och bra i basen), men det fungerar utomordentligt bra om man är utomhus då basen behöver mer tryck eftersom den inte kan reflekteras mot något och därmed blir svagare. Så utomhus känns ljudet väldigt välbalanserat. Har två stycken själv av den vita modellen. Funkar jättebra i båten, både för ljudet och för designen som smälter väldigt väl in mot den vita gelcoaten och kromade relingarna. Överlag får man mycket effekt och en väldefinierad ljudbild för pengarna. Det enda negativa är att gummifötterna lätt kan komma loss. Det löser man dock enkelt med lite lim :)

Apotea
Utmärkt
(500+)
F
Utmärkt3 år sedan

Snabba leveranser, fraktfritt och lägre priser än så gott som samtliga andra nätbutiker. Vad mer kan man begära?

Sudio Tio Wireless
Full Star 1
3.7
(3)
F
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

+Bra ljud (bättre än Jays a-six som jag haft flera par av) +Billiga (finns i Ullared för 199 kr!) +Lång batteritid +Snygga

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
F
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Ångrade en beställning som redan var levererad, fick alla pengarna tillbaka, inklusive fraktkostnaden. Mycket bra! Har beställt andra saker från Dustin, de är alltid snabba med att leverera. Bra service och support.

Sony CyberShot DSC-RX1
Full Star 1
3.7
(3)
F
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Har haft den här i ett par veckor nu och känner mig verkligen nöjd med kameran. Den tar fantastiska bilder, även i väldigt höga ISO-tal (även ISO 10,000 har förvånansvärt lite brus). Observera, det här är världens minsta kamera med en fullformatsensor. Du får proffskvalitet i ett mobilt format. Och det är också vad man betalar för. Det fysiska gränssnittet eller handhavandet passar mitt fotograferande väl, då den har ett dedikerat vridreglage för över/underexponering samt direkt tillgång alla bländarsteg på objektivet. Mycket pengar att lägga ut, framförallt om man endast är en glad amatör som jag är. Men som nybliven förälder känns det enormt roligt att så enkelt kunna ta bra bilder på min son, även i dålig inomhusbelysning. Filmerna blir också otroligt bra och skarpa, och i 60 fps blir dessutom rörelser i bilden väldigt mjuka och naturliga. Enda minuspoänget jag kan ge kameran hitills är att switchen för AF/MF kunde varit bättre utformad och lättare kunna switchas. Nu krävs två fingrar för att byta fokusinställningen. Men jag löste det genom att tilldela en annan knapp den funktionen (nästan alla knappar kan konfigureras att styra en valfri funktion). Har du råd, köp den. Du kommer inte ångra dig. Bilderna blir exceptionellt bra, och färgerna från sonnar-linsen från Zeiss är spektakulära. UPPDATERING: Efter sex månaders användande så är jag fortfarande mycket nöjd med bildernas skärpa, färger och bokeh. Jag sänker dock betyget med en stjärna p g a att autofokusen i filmläge är för långsam med att skifta fokus. Hoppas på en firmware-uppgradering för att lösa detta. Det gäller dock inte i stillbildsläge, där funkar fokusen bra.