Prisjakt

reffotsirk_e

Medlem sen 2012-11-02
17
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Hälsokosten
Bra
(17)
r
reffotsirk_e
17 omdömen
Utmärkt4 månader sedan

La ordern på kvällen och kunde hämta ut den mindre än två dygn senare. Skickar, utöver orderbekräftelse, kontinuerliga leveransbesked så att man kätt kan följa ordern. Bara positivt att säga om köp och frakt!

Mi Store
Bra
(202)
r
reffotsirk_e
17 omdömen
OKett år sedan

Beställningsförfarande bra, produkt bra, leverans fruktansvärt dålig eftersom man inte får leveransavisering via SMS eller mejl. Står försändelsenummer i ett mejl, men ingen länk och nämns inte via vilken postleverantör. Får en avisering via post först efter ca 1 vecka, helt värdelöst!

MyTrendyPhone
Dålig
(500+)
r
reffotsirk_e
17 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Mobiltillbehör beställdes. En vara hade längre leverans, de delade leveransen trots att jag trodde jag skulle få vänta tills allt packades i samma paket (skulle eg kostat mer enligt fraktalternativen, men detta bjöd de uppenbarligen på). Hade varorna snabbt och de var väl förpackade! Varan med längre leverans låg i brevlådan två dagar senare.

Bythjul
OK
(500+)
r
reffotsirk_e
17 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Verkstadspartnern hade lagt in fel leveransadress, vilket iofs inte fullt ut är Bythjuls fel med där började problemen! Kontaktade DHL efter att ha fått sms om att leveransen inte kunna levereras och de sa att det räckte att leveransstället ringde till dem och ändrade adress. Pratade med verkstadspartnern som ringde DHL, men då fick ändra uppgifter - avsändaren var tvungen att göra en leveransändring. Verkstadspartnern ringde då Bythjul som sa att de skulle göra en ändring till DHL, vilket jag fick bekräftat sen att de skickat iväg ett mejl och att de fått ett autosvar med ärendenummer och att svar skulle ske inom 24 timmar. Följande dagar kontaktade jag DHL och Bythjul flera gånger utan att något hände och de skyllde bara på varandra. Bythjul gjorde inte fler åtgärder trots att de inte fått svar från DHL på långt mer än 24 timmar. Efter att ha pratat med någon mer kunnig på DHL fick jag mejladressen som Bythjul skulle skicka ändringen till och det visade sig då att Bythjul skickat till någon annan mejladress. Efter mycket om och men får jag ett mejl en lördag där det beskrivs att leveransen nu nått verkstadspartnern. Ringde verkstadspartnern på måndagen, vilken säger att däcken inte kommit. Kontaktar DHL och Bythjul igen och får då från DHL reda på att de ska ha levererats på fredag förmiddag (Bythjul ger inte svar på flera dagar). Ringer verkstadspartnern igen och "jovisst - nu hade däcken kommit". Bokar tid dagen efter och skiftet går bra. Bythjul har i detta fall en ganska inkompetent Kundservice där du dessutom får sitta LÄNGE(!) i telefonkö. Mejl är inte lönt att skicka eftersom de inte svarar på flera dagar. Jag har förståelse för att de inte rår för att verkstadspartnern har angivit fel adress, men de klarade bevisligen inte av att hantera problemet på ett smidigt sätt. Fick ägna mycket tid åt att åtgärda något som skulle kunnat åtgärdats med att de från början kollat av verkstadens adress. Jag kommer åtminstone aldrig mer att använda mig av Bythjul igen!

Apotek Hjärtat
OK
(500+)
r
reffotsirk_e
17 omdömen
BraRedigerades 6 år sedan

Enkelt, smidigt, bra fraktalternativ och betalningsalternativ. Något dyrare än största konkurrenten.

Cleanmate S800
Full Star 1
4.5
(27)
r
reffotsirk_e
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 7 år sedan

Prisvärd robotdammsugare med enkel hantering. Bra sugförmåga och den tar upp mycket damm och smuts här hemma. Enkel att tömma. Tar upp det allra mesta av smutsen som annars lätt bildar dammråttor. Programmeringsläget ger en endast möjlighet att ställa in timern på att starta samma tid varje dag. Hade gärna sett en veckoprogrammering eftersom det passar olika bra med tiderna olika dagar, samt att man kanske velat hoppa över det någon dag. Saknar också möjlighet att enkelt stänga av programmeringsläget, åtminstone tillfälligt. Dammsugaren har slumpmässigt läge, punktläge och kantläge. Den missar allra längst in mot listerna samt i hörnor, men detta hade jag räknat med redan innan köp. Mattor klarar den oftast bra, men kan ibland vända när den går emot en tjockare mattkant. Hittar oftast hem till laddstationen (hade nog svårare med det i början då den inte lärt sig de olika rummen). Moppläget har jag endast testat lite snabbt, så det kan jag inte direkt uttala mig om mer än att det kändes helt okej då. Sammanfattning: Prisvärd maskin som underlättar en hel del för en småbarnsfamilj! Man måste såklart plocka undan för att robotdammsugaren ska komma åt, men det ser vi endast som ett plus att det är upplockat och iordningställt här hemma. Plus: Prisvärd, Enkel att hantera Minus: Saknar veckoprogrammering, Saknar enkel avstängning programmeringsläget

Babyland
Utmärkt
(500+)
r
reffotsirk_e
17 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Fri leverans tillsammans med låga priser är oslagbart!

24.se
Bra
(500+)
r
reffotsirk_e
17 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

En aning rörig sida, men enkel att handla från.

Jollyroom
OK
(500+)
r
reffotsirk_e
17 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Okej priser (ibland bättre under s.k. "race"). Snabba leveranser!