Prisjakt

fizfix

Medlem sen 2011-01-25
12
Bidrag
29
Hjälpsamröster
LensOn
Bra
(500+)
f
fizfix
12 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Smidig butik att handla hos. Bra priser. Snabb samt gratis frakt.

Apotea
Utmärkt
(500+)
f
fizfix
12 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Det är lätt att sätta 10/10 när allt bara flyter på. Men det är när oväntade saker inträffar som supporten sätts på prov. Efter en lång period av perfekta leveranser har det nu inträffat, så det blir ett utmärkt tillfälle att lämna ett litet omdöme. Torsdag: Fick fel varor. Kontaktade support samma dag (ett kort formulär). Fredag: Epost - Vi ber om ursäkt... En ny försändelse är skickad. Lördag: Paketet ligger i brevlådan. (earlybird) Fick behålla det första paketet utan krångel. Tillsammans med låga/lägst priser samt gratis frakt blir det 10/10. Bra jobbat Apotea! Kommer endast att handla från detta nätapotek i fortsättningen. Rekommenderas varmt! :)

Alcatel 1S (2020) 5028D 3GB RAM 32GB
Full Star 1
4.2
(5)
f
fizfix
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Köpte den från Clas Ohlson snart ett år sedan för 995 SEK. Har funkat perfekt hittills. Oslagbart pris när man beaktar vad som fås för pengarna.

NÖRDIC GAME-N1042
Full Star 1
5
(2)
100 kr
f
fizfix
12 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Otroligt mycket mus för pengarna. Wow! Förväntade mig ej så pass hög kvalitet för detta pris. Rekommenderas!

Mister Spex
Utmärkt
(500+)
f
fizfix
12 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Får olika priser varje gång jag beställer, oavsett om jag gör det via Prisjakt varje gång. Fick även betala frakt helt plötsligt. Sista gången jag beställer från dem, de har blivit opålitliga! Går över till konkurrenterna istället som nu är billigare än Mister Spex.

Måbra Postorder
Utmärkt
(279)
f
fizfix
12 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Köpet gick perfekt! ● Väl förpackat. ● Snabb leverans. ● Bra pris. (Billigast) ● Fraktfritt. 10/10 Butiken rekommenderas varmt!

Bodystore
OK
(500+)
f
fizfix
12 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Alltid pålitliga! Aldrig något krångel.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
f
fizfix
12 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Har beställt en dator i lösdelar. Råkade se att Xeon processorn levereras utan fläkt/kylning. Ringde upp Komplett för att be dem komplettera min order med en Cooler Master Nepton 120XL (799 kr inkl. moms). En trevlig person med initialerna JLA svarar och meddelar att de skickar en sådan kostnadsfritt. För mig visar detta på hur mycket de verkligen bryr sig om sina kunder. För övrigt vill jag nämna att samtliga mina inköp hos Komplett har gått galant. Butiken rekommenderas varmt!

Trademax
Bra
(500+)
f
fizfix
12 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Mitt första köp hos Trademax: Köpte 2 olika lampor. Ena lampan hade tillverkningsfel i glaset. Efter en vecka är ärendet löst där jag får (precis som jag föreslog) en till av den andra sorten istället. Trots att den lampan var dyrare slapp jag betala mellanskillnaden. Ovan på det så slapp jag att skicka tillbaka den med tillverkningsfel. Vad säger man om det...? Full pott, 10 stjärnor. Problemen med en produkt man köpt på nätet brukar vara av mer eller mindre samma karaktär var man än handlar. Hur en butik väljer att lösa dessa problem de ställs inför skiljer sig enormt däremot. Butiken rekommenderas varmt!