Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Just nu - Kampanjpris
Fri frakt, snabb leverans
Fria returer inom 90 dagar

https://www.lenson.com

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information LensOn har fått betyget (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Mycket bra
  4 dagar sedan
  Handlat några gånger hos butiken.
  Inte haft några problem än.
  Smidig funktion på deras mobilsida är att man kan fota linsernas streckkod och den lägger till styrkorna automatiskt, sjukt smidigt.
 • Dålig
  8 dagar sedan
  Jobbar enbart med lockpriser...
 • Dålig
  1 månad sedan
  VARNING!
  Nu har ni för tredje gången försökt att lura mig med era "erbjudanden", både via email och sms. När man går in på eran hemsida via dom länken som ni skickar så är priserna dyrare en om man går in på hemsidan "vanligt" Lensway har försökt att lura mig på samma sätt och lyckats en gång med. Ni bör skäms över att ni försöker lura era kunder. Den här gången kommer jag att anmäla händelsen till kv.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Bra pris och hittills alltid snabb frakt. Märklig prissättning dock när 1x90-pack linser är dyrare än 3x30-pack. Dessutom har jag alltid fått 3x30-pack levererade. Men sådan är väl världen när allt handlar om att hamna bra i listorna på prisjakt.
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Använd alltid prisjakt. Surfa aldrig in på sidan eller använd andra "erbjudanden". De försöker i mitt tycke lura folk att betala för mkt. Har aldrig haft problem med leverans dock.
 • Utmärkt
  3 mån sedan
  Plus
  + Snabb leverans
  + Bra kundtjänst
  + Svårslagna priser här på Prisjakt.

  Minus:
  - kass transparens kring prissättning. Du behöver använda prisjakt eller motsvarande för att få lägst pris (rabatt), du kan inte surfa in på lenson.com och förvänta dig ett bra pris.
  - kass transparens kring lager och leveransvillkor. Du kan inte i förväg se om Lenson har så många linser hemma som du vill beställa, det betyder att leveransen till dig kan bli senare än väntat.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Oseriöst. Ringer av gammal vana först Lenway för en beställning. Vill använda prisgarantin mot Lenson. I kundtjänst säger Johanna att det inte gör eftersom Lensons pris är ett kampanj-pris.

  Tackar för mig och ringer till Lenson för att beställa. Samma Johanna(!) svarar i Lensons kundtjänst. Det hela blir lite pinsamt. Jag får mina Lenson-priser lover Johanna. Sen kommer Klarna-fakturan och du har hon lagt helt andra priser på mina linser än de kampanj-prioser som gäller idag 5/6 2020 på Lensons hemsida.

  Aldrig Lensway/Lenson. Nu blev det Netlens på försök (orkade inte ringa upp dom, det kanske är Johanna som svarar även där?)
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Väldigt snabb leverans och rätt linser. Bra pris via prisjakt. Jag har ingenting att klaga på och återkommer gärna som kund!
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Snabb leverans. Ok pris genom prisjakt, men väldigt dyrt om man går via deras webbutik, även vid kampanjer.

  Den här gången gick det snett. Jag beställde två paket linser och två flaskor Renu MPS linsvätska. När paketet kom fanns där endast en flaska linsvätska.

  Jag mailade och påpekade misstaget och skickade även med en bild på det öppnade paketet med innehåll. Efter ett par dagar kom ett ganska kryptiskt mail tillbaka, där man bad mig att skicka in bilder på paketet för att de skulle kunna utreda vad som hänt.

  Svaret från Lenson klargjorde inte direkt vad som kommer att hända. Varför de vill ha fler bilder än dem jag redan har skickat är mer än underligt.

  Vi får se hur om/hur de löser det, men det lutar väl åt att använda någon av de leverantörer jag brukar använda nästa gång. Strul är ju aldrig roligt och att man uppmanas att skicka in fotos när man själv redan har skickat dem känns inte riktigt uppmärksamt.

  Sedan är det ju inte pengarna det handlar om (69 kr) , men hur allvarligt tar man sitt uppdrag om man inte kontrollerar att följesedeln stämmer överens med det man skickar. Det är ju hela syftet med följesedeln.
 • Dålig
  11 mån sedan
  En riktigt tveksam marknadsföring som det skrivits tidigare om.

  Mail hem nu vid jul: "Letar du efter en riktig kanondeal? Då har du hittat helt rätt! Just nu får du nämligen 30% rabatt på hela vårt sortiment av linser och tillbehör." Detta ger priset 437 kronor. Om man går till webbutiken via prisjakt får man priset 370 kronor. Är det så man behandlar trogna kunder.

  Annars fungerade leveransen som den skall.
 • Hej,

  Vad tråkigt att du känner så! Givetvis vill vi att du som kund ska vara nöjd med våra erbjudanden. Därför kan du som kund alltid ta kontakt med oss på telefon eller mejl för att ta del av den bästa dealen för dagen :)

  Önskar dig en fin helg! / Lenson Teamet

 • Dålig
  11 mån sedan
  Står att det ska vara fraktfritt men det är det inte.
 • Hej,

  Så tokigt att du inte fått din fria frakt! Kontakta gärna vår kundservice på så ska vi försöka hjälpa dig med detta så gott vi kan :)

  Önskar dig en trevlig helg! / Lenson Teamet

 • 2019-12-02 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Varning!

  Lenson är riktigt fula i deras prissättning. Fick nyss ett mail där de vill att jag upprepar en tidigare beställning. Priset för en ask linser blev då 267 kr om jag klickade mig in via länken. Om jag går direkt in på site via webläsaren blir priset istället 308 kr. Men det fulaste av allt är att om jag går in via prisjakt blir priset istället 189 kr. Så kolla alltid mot prisjakt innan ni beställer från Lenson, annars kan det bli betydligt dyrare trots att man beställer från samma företag!

  Betyget blir 1 stjärna då priset på 189 kr är riktigt bra, men när de försöker luras med dyrare pris i mail och på site dras betyget ner.
 • Hej,

  Vad tråkigt att du känner så. Vi ska givetvis kika närmare på ditt ärende. Du är varmt välkommen att kontakta våran kundservice så vi kan reda ut detta åt dig på bästa möjliga sätt.

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag/ Lenson Teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabb leverans!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabbt. Enkelt. Smidigt. Inte för mycket säljande och frågande om massa annat.
 • Hallå,

  Vad härligt att höra att allting gått smidigt för dig och att du haft en bra köpupplevelse :)
  Ha en fantastisk dag/ Lenson

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Beställning
  Det gick att handla.
 • Hej,

  Vad skönt att beställningen gick smidigt.
  Önskar dig en fin dag/ LensOn Teamet

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Allt har fungerat fint. Enda som stör mig är att man inte får samma rabatt om jag kopierar tidigare beställning som om jag loggar in via prisjakt...
 • Hej,

  Skönt att höra att det mesta fungerade fint! Beroende på vilken rabatt du vill ta del utav, så behöver man gå vidare med olika tillvägagångssätt. Om du stöter på någonting som ej fungerar nästa gång, tveka inte på att kontakta oss så hjälper vi dig. :)

  Ha en fin dag/ LensOn Teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Bra "sida" som är lätt att beställa i från, snabba leveranser, bra priser och en kundtjänst som kan service!
 • Vad kul att du är nöjd med vår hemsida och produkter! Det värmer i hjärtat.
  Ha en fin dag/ LensOn teamet

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Beställning
  Jag fick ett bra pris och processen fram till och med betalning gick smidigt.
 • Hej,
  Vad roligt att du är nöjd, det gör oss glada!
  Ifall du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen till vår kundservice.

  Ha en fin dag! / LensOn

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Jag köper alltid mina styrkelinser från Lenson och älskar dom då det är bra kvalitet och super bra pris! Jag är en väldigt glad kund! :)
 • Hej och tack för ditt omdöme :)

  Vad roligt att du är nöjd, det gör oss glada!
  Mvh/ LensOn Teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Smidig e-handel när den är som bäst!
 • Stort tack för dina värmande ord!
  Ha en fin dag! /LensOn teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Vill du spara pengar?! Handla på Lenson! Enkel hemsida som är lätt att förstå, bra priser, många alternativ på varor, ingen frakt, snabb leverans, bra alternativ på betalning. En mycket bra leverantör helt enkelt, rekommenderas verkligen!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag hamnar alltid hos Lenson för att ni listas högt på Prisjakt. Men jag återvänder gärna som kund hos er för att ni har en bra service. Det är enkelt att genomföra beställningen och varorna kommer snabbt. Inget att klaga på, helt enkelt :-)
 • Vad underbart att höra att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att leverera service på högsta nivå.

  Tack för din recension!
  Ha en fin dag! /LensOn teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Lätt att beställa, tydlig hemsida, använder Klarna och snabb leverans!
 • Hej,

  Vad kul att höra att du är nöjd med vårt sätt att jobba på. :)
  Ha en fin dag! /LensOn teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Enkel och smidig sida
 • Hallå,

  Vad roligt att höra att du gillar vår hemsida!

  Jag önskar dig en fin dag. / Linda från LensOn teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Det ska vara enkelt och smidigt att köpa saker online och detta är något som Lenson har lyckats med enligt mig. Man hittar lätt produkterna man vill ha och checkout processen är både snabb och säker. Något som är viktigt inom ehandel är leveranstiderna som jag tycker är viktigare än priserna och även här har Lenson sköt sig under de här tre åren jag har handlat från de. Ibland har de varit lite dyrare än andra men för mig har det inte varit något problem.
  Keep upp the good work:)
 • Hej,

  Det värmer i våra hjärtan att höra att du är nöjd med oss. Tack så jättemycket för ditt fina omdöme!
  Ha en fin dag! /Linda LensOn

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Supersmidigt köp, då det gick att kopiera senaste beställning.
  Direktbetalning via Klarna lika enkelt och säkert med mobilt bankid.
  Leverans till brevlådan utan frakt är också ett plus!
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme :)

  Jätteroligt att du är nöjd med oss. Ifall du har några tips eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, då vi alltid strävar efter att bli bättre.

  Mvh, Linda från LensOn teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Har beställt från LensOn i flera år nu, speciellt linsvätska och linser. Det bästa är de låga priserna jämfört med i butiken där man får pröjsa nästan dubbla priset sen att frakten är så snabb 1-2 dagar gör att man inte behöver åka in till centrum för att handla.
 • Hej,

  Vad roligt att höra att du är nöjd med våra priser/produkter och leveransen :)
  Ha en fin dag! /Linda LensOn

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Bra pris
  Snabb leverans
  Kvalitets produkter
  Enkel hemsida
 • Hej och tack för ditt omdöme :)

  Vad roligt att höra att du är nöjd med våra tjänster och produkter. Vi vill alltid göra vårt bästa för dig som kund.

  Ha en fin dag! /Sander, LensOn

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Enkelt och snabbt att beställa.
  Snabb leverans.
 • Hej,

  Vad härligt att höra att du tycker det att det är enkelt och smidigt att beställa hos oss!

  Mvh
  Linda LensOn

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  bra priser och snabb leverans
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Pris, fri leverans, smidigt webbsidan.
 • Hej,

  Vad roligt att höra att du är nöjd med våra priser/leveransen och webbsidan.
  Ha en fin dag! /Linda LensOn

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Det är enkelt att beställa via deras hemsida och det finns många olika betalningssätt att välja mellan
 • Hej,

  Tack för din fina recension.
  Ha en fin dag! /LensOn teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra produkter till marknadens bästa pris. Levereras alltid snabbt
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme :)

  Vad trevligt att höra att du är nöjd med våra priser/produkter och våra leveranser. Om du skulle ha några funderingar eller frågor så är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

  Ha en fin dag! /Linda LensOn

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Beställning
  Enkelt, smidigt och bra pris
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme!

  Jätteroligt att du är nöjd med oss. Ifall du har några tips eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

  Ha en fin dag! /Linda LensOn

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra priser. Snabba och säkra leveranser.
 • Hej,

  Jätteroligt att höra att du är nöjd med våra leveranser och priser :)
  Vi försöker göra vårt bästa för dig som kund.

  Ha en fortsatt trevlig dag! /Sander,LensOn

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Enkelt att hitta det man söker. Väldigt snabb leverans.
  Helt enkelt nöjd.
 • Hej och tack för ditt omdöme :)

  Vad roligt att du är nöjd, det gör oss glada!

  Ifall du har frågor eller funderingar är du alltid välkommen till vår kundservice.

  Ha en fin dag! /Sander, LensOn

 • Dålig
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Mycket fult med olika pris via erbjudanden per mail och billigare via prisjakt. Annars bra
 • Hej och tack för ditt omdöme :)

  Vi har olika kampanjer genom flera kanaler där vi kan ha olika samarbeten och kampanjerna kan därför skilja sig åt.

  Vi tar självklart med din återkoppling vidare då din åsikt är viktig för oss, och strävar alltid efter att bli bättre.

  Ifall du skulle ha några fler funderingar eller tips är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.

  Du når oss på chat, telefon: 020455455 eller mail: support@lenson.com.

  Ha en fin dag! /LensOn teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Extremt snabb leverans till marknadens näst lägsta pris.
 • Hej,

  Tack för ditt omdöme :)

  Jätteroligt att du är nöjd med våran leverans. Ifall du har några tips eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, då vi alltid strävar efter att bli bättre.

  Vi finns på chat, telefon: 020455455 eller mail: support@lenson.com.

  Ha en fin dag! /LensOn teamet

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  De har alltid produkterna på lager vilket resulterar i super snabba leveranser. Smidigt att beställa, tar bara ett par minuter sen är det klart.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Smidigt att kunna beställa samma som jag beställde sist, slipper mata in alla siffror för linserna.
 • 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  1 år sedan
  Prisvärt och snabba leveranser!
 • Perfekt
  1 år sedan
  HIttade bästa priset hos Lenson via prisjakt, jag hade leveransen av mina linser redan dagen efter! Bra priser och snabba leveranser, rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Smidigt o snabbt👍🏻
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snabbt, smidigt och billigt. Paketet ramlade ner i brevlådan dagen efter jag beställde. Lenson levererar som vanligt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra pris och snabbare leverans än väntat!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fungerar jättebra! Supernöjd
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra priser och snabb leverans
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabbt och smidigt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grymt snabbt och enkelt. Super nöjd!