Prisjakt

Pär-Erik

Medlem sen 2019-06-16
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
P
Pär-Erik
5 omdömen
OK10 dagar sedan

Smidig betalning, men relativt dyra alternativt långsamma leveransalternativ trots ett ganska stort inköp på en mobiltelefon á 12 000 kr.

Inet
Utmärkt
(500+)
P
Pär-Erik
5 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Smidigt med många bra lev alternativ och villkor

Babyland
Utmärkt
(500+)
P
Pär-Erik
5 omdömen
BraRedigerades 3 år sedan

Smidig e-handelssida med framförallt många bra leveransalternativ som ingår. Högsta omdöme om jag får problem och upplever en bra support.

outl1
Dålig
(500+)
P
Pär-Erik
5 omdömen
Bra5 år sedan

Jag reklamerade min robotgräsklippare utan problem. Outl1 följer konsumentköplagen fullt ut, vilket innebär både skyldigheter och rättigheter. De drog inte ut på. hanteringen utan allt har skötts på ett rimligt sätt. Mkt nöjd med Outl1 och handlar gärna här igen. En 5:e stjärna för möjlighet till telefonkontakt också vid reklamationsärenden, dvs ännu bättre service.

Lyfco E1800
Full Star 1
3.2
(9)
P
Pär-Erik
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Den här robotgräsklipparen är nog bra sett till priset, men jag har en tomt med mkt sluttningar. De flesta sluttningarna ligger på ca 23-27 grader (ej procent). Enligt specen skall den här produkten klara upp till 30 graders lutning, men den tippar bakåt redan vid 23-24. På en mer flack tomt och ej så utmanande ytor klarar sig klipparen säkert bra. En begränsning till är de hala hårdplasthjulen som jag upplevde gled på hårda och torra underlag. I övrigt stämmer det att den är tyst och snabb, men lite ”dum”. Frågan är om det inte står fel i specen och det skall vara % och ej grader lutning?