Prisjakt

Nina

Medlem sen 2019-04-09
5
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
N
Nina
5 omdömen
BraRedigerades 5 månader sedan

Snabb leverans, har ofta i lager. Webbutiken mer praktisk att handla från än i affär (fast om de accepterat kontanter i affären hade det nog varit lika). Returer är liiite krångliga via internet då man inte får retursedel direkt vid returanmälan. Men har man nära till en butik går det smidigt och bra att lämna in där, även om man köpt via internet.

Sunnerberg Teknik
Dålig
(111)
N
Nina
5 omdömen
Usel6 månader sedan

Usch, jag skulle ju kollat här innan jag lade en beställning. Skrev två problem, men de fokuserade bara på ena, vilket de då kunde neka reklamation. Blev sådär 5 utbyten innan jag fick returetikett. De använder namn som låter som originalprodukterna, men säljer inte original. Det mobilskalet jag fick var slitet och smutsigt (såg ut som mögel). Nåja, de gick med på reklamation ändå, men känns som det var för jag använt klarna och pausat betalningen, och annars hade det gått vidare till klarna.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
N
Nina
5 omdömen
OKett år sedan

Haft problem med saker som inte inkommit i tid, med produkter som inte varit hela när jag fått dem. Malmö citys butik är väldigt förvirrande. Väldigt trevliga människor alla, men att saker inte funkar som de ska är ändå att saker inte fungerar som de ska.

Eneba
Utmärkt
(312)
N
Nina
5 omdömen
Bra3 år sedan

Koden kom direkt. Suger rätt ordentligt att bara 2 dagar efter sänktes priset med 50kr.

Wacom Intuos Bluetooth Medium
Full Star 1
3.3
(3)
1 290 kr
N
Nina
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Har Intous S. Den funkar jättebra! Inga problem alls med pennan här heller, om man har det ska man ju reklamera.