Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Låga priser
Omgående leverans
Spel till PC, Xbox och PS

https://www.eneba.com

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Litauen. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Eneba har fått betyget (7.41)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  3 dagar sedan
  They keep sending false key numbers. I made a misttake and bought without checking reviews. 1-star reviews are real, however I am not so sure about the 5-star ones.
 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Smidigt, fick koden på mail direkt och det var inga problem att använda den.
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  funkat jättebra för mig iallafall. köpt där 10 gånger nu
 • Usel
  8 dagar sedan
  Pris spammar så nej tack!
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  omedelbar leverans, produkten fungerar
 • Perfekt
  12 dagar sedan
  Väldigt enkelt och fungerar klockrent. Aktiverarade utan problem på Steam.
 • Usel
  25 dagar sedan
  Uppdaterat: 25 dagar sedan
  Betalade med paypal men fick aldrig någon kod. Försöker få tillbaka mina pengar men får inget svar. 100% scam! Undvik!
 • Hej Kristoferahlqvist!

  Vi är verkligen ledsna att höra om denna situation. Om du får tekniska problem av denna typ kontakta vårt supportteam, ifall du inte har gjort detta än. De kan hjälpa dig att lösa detta ganska enkelt.

  Vi ser fram emot att få höra från dig.

  Med vänlig hälsning
  Eneba Team

 • Perfekt
  28 dagar sedan
  köpte en nyckel till mariokart 8 deluxe för switch och den fungera
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Köpte och aktiverade Minecraft framgångsrikt.
  Tack!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Köpte ett spel av Eneba, när jag skulle redeema koden på Bethesda och ladda ned spelet får jag svar att koden är ogiltig. Supporten på Eneba vill ha skärmdumpar på diverse saker. När jag svarar upp mot deras krav blir märkligt tyst, inget svar. Jag tycker Prisjakt skall stänga Eneba från att komma upp i sökresultaten. Som en del skriver kan man undra var man får sina koder till spelen, priserna sticker ut ibland som märkbart låga jämfört på marknaden.
 • Hej mellanmagnus!

  Vi är verkligen ledsna att höra om detta problem. Vi kontrollerade vårt system och det verkar som om vårt supportteam redan har erbjudit en lösning för dig, fast med en viss fördröjning. Vi beklagar verkligen de besvär som hela situationen har orsakat för dig. Den typen av besvären kan ibland uppstå trots allt. Det som vi kan garantera är att vi gör vår bästa för att alltid hjälpa våra kunder.

  Angående våra priser. Det finns ett antal faktorer som påverkar det slutliga värdet av våra produkter. Till exempel, beskattning av våra produkter eller till och med valutaskillnader (samma produkt kostar € 60 eller $ 60, vilket inte är samma sak) kan ge dig en uppfattning om hur exakt vi kan ge rabatterade priser på produkterna.

  Vi hoppas att du har fått svar på dina frågor. Om något är oklart, tveka inte att kontakta vår support.

  Med vänlig hälsning
  Eneba Team

 • Usel
  1 månad sedan
  Säljer nycklar från gråa marknaden vilket i sin tur betyder att en del är köpta med stulna kreditkort.

  Med andra ord professionell häleri.
 • Hej Mauno_Mato!

  Trots att jag förstår jämförelsen menar jag att i slutändan är vi en marknadsplats men vi försöker göra saker annorlunda. För det första, vilket enligt min uppfattning också är det viktigaste, ser vi till att endast legitima företag från EU får tillgång till vår webbplats, till skillnad från de flesta av våra konkurrenter som tillåter vem som helst att bli återförsäljare. För det andra ser vi till att produkter på vår webbplats är legitima. Som du säkert har märkt, säljer vi enbart nycklar. Inga Steam-gåvor, konto eller liknande.

  Och naturligtvis finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa dig om problem uppstår!

  Med vänlig hälsning
  Eneba Team

 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Är oerhört skeptisk, de verkar inte vara auktoriserade försäljare och deras "källor" till nycklarna är påhittade och går inte att bekräfta. Många rapporter om duplicerade nycklar bekräftar att deras källor är av tveksam karaktär. Verkligen inte värt de 5-10% man sparar jämfört med att köpa från officiella återförsäljare - man kan lika gärna piratkopiera eftersom att det är tveksamt om spelutvecklarna får se ett öre av försäljningen.
 • Hej Zulthar!

  Vi kan förstå att du blir tveksam på grund av vad som sägs på sidor som säljer den typ av produkter som vi gör. Vi kan dock försäkra dig att vi gör allt vi kan för att säkerställa kvaliteten hos återförsäljare som arbetar på vår sida och kvaliteten på deras lager. Alla som får sälja på vår sida är legitima registrerade företag till skillnad från de flesta av våra konkurrenter som tillåter vem som helst att bli en återförsäljare.

  Kom ihåg också att alla nycklar ursprungligen kommer från utvecklare då det är bara de som kan skapa nycklarna.

  Med vänlig hälsning
  Eneba Team

 • Usel
  1 månad sedan
  Köpte ett spel för ca 250kr för 3 dagar sedan, visade sig att koden inte funkade så kontaktade support och fick ett svar där det stod vilka krav koden hade för att den ska funka, sa att jag fyllde alla kraven och har inte fått ett svar på 3 dagar. Otroligt oseriös sida som praktiskt taget lurar sina kunder. Håll er borta.
 • Hej Mcgeezaks!

  Vi ber om ursäkt för besväret som har skapats för dig. Tyvärr granskningsprocessen av en nyckel kommer att ta tid beroende på situationen och leverantören själv.
  Men oroa dig inte om du har gjort en rapport är vår support team redan på uppdraget och jobbar med det. De kommer kontakta dig så fort dom har mer information.

  Om de är något mer vi kan göra för dig sålänge tveka inte fråga oss!

  Med vänlig hälsning
  Eneba Team

 • Acceptabel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Tar extra betalt för alla betalningsmetoder, ibland upp till 15kr. Oacceptabelt 2019 och speciellt om man köper något väldigt billigt. Kontentan blir ju att inga priser stämmer för inget går att köpa till priset som står i prisjakt. I stluändan är det inte så mycket billigare än officiella återförsäljare.

  Det är också något att ha i åtanke: att Eneba liknar G2A och att det finns en risk att nycklarna köpts på ett illegalt vis
 • Hej Vinolik,

  Jag är ledsen att höra om din negativa erfarenhet på vår webbsida. Jag villinformera dig mer utförligt om hur vi arbetar så att du kan bättre förstå varför vi gör saker som vi gör.

  Jag vet att dessa avgifter kan bli besvärliga men vi måste ta ut dem för atthålla vår verksamhet igång och erbjuda låga priser. Om du tittar närmare på det, är våra priser ändå betydligt lägre, även med avgiften.Vi ser också till att värdet visas korrekt innan du bekräftar betalningen så att det inte ska bli något missförstånd.

  Trots att jag förstår jämförelsen, i slutändan är vi också en marknadsplats och vi försöker göra saker något annorlunda. För det första och enligt min uppfattning det viktigaste ser vi till att endast legitima företag från EU kanfå tillgång till vår webbsida, i motsats till de flesta av våra konkurrenter som tillåter vem som helst att bli återförsäljare. För det andra ser vi till attprodukter på vår webbsida är legitima. Om du har märkt, säljer vi enbart nycklar. Inga Steam-gåvor, konto eller liknande.

  Vi vet att den “svarta” sidan av marknaden väcker ett visst tvivel hos kunder men vi försöker göra saker något annorlunda.

  Med vänlig hälsning
  Eneba Team

 • Dålig
  1 månad sedan
  Köpte en win 10 Minecraft licens för ca 50:-. De drog mina pengar men jag fick ingen kod. Den skulle komma senare på mail stod det. Efter kontakt med deras support säger de att det verkar som att min betalning inte gick igenom, att det bara reserverats på kontot och kommer släppas inom en vecka eller så. Jag svarade efter kontroll att pengarna är dragna från kontot, ej reserverade. Har inte fått svar på det. VARNING, VÄLDIGT OSERIÖSA!
 • Hej Lillstrumpa!

  Vi är väldigt ledsna för denna situationen. Informationen du har skickat till oss via pm jag har gått frågat betalningsteam att dubbelchecka överföringen.
  De verkar som överföringen var inte färdig men var också inte avslutad den avvaktade sig och under tiden när de hände så blev den till slut färdig.
  Oroa dig inte vår support team kommer kontakta dig om situationen och föreslå en lösning.

  Med vänlig hälsning
  Eneba Team

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Precis som många andra säger här så ser sidan lite "sketchy" ut och det hjälper knappast att priserna är så låga, samt att betalningen går till "HP" och inte Eneba. Men jag fick faktiskt vad jag betalade för och produktnyckeln kom snabbt.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Var skeptisk till denna sajt men valde att chansa och prova. Den fungerade som utlovat och levererade en fungerande nyckel tämligen omgående - MEN - priset blev 25kr dyrare än vad den visade. Nu var det visserligen fortfarande billigare än övriga alternativ, men det kan vara värt att veta detta.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Köpt ett flertal spel och aldrig varit något problem. Billigt och bra, rekommenderas.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Köpte ett spel som skulle kosta 12 kronor. Med PayPal som betalningsalternativ kostade det ~15 kronor. Koden kom direkt och kunde aktiveras via steam.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Köpt spel till Nintendo Switch, fungerade utmärkt och billigast på marknaden. Viktigt att kontrollera att vouchern kommer fungera i Sverige innan köp (kontrolleras på deras sida).
 • Dålig
  2 mån sedan
  I have bought Sony PlayStation Network Card - 400 SEK from Eneba but the Key they have provided is not valid. I have contacted their customer support and after asking me to send 4 screenshots from different sections of my PSN account, they told me that they have to check this with their suppliers and since it’s up to the suppliers (External process) to investigate the case, they don’t know how long will it take to get this fixed. Looks like at Eneba, they don’t care at all about their customer. I have paid the money and the money is apparently gone and nobody is responsible for this. This is a scam in my point of view! So, I strongly suggest that you don’t risk buying from Eneba! I will update this comment if the problem gets resolved.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Var osäker på att beställa från denna sida då sidan såg lite "B-ig" ut och hade väldigt bra priser. Jag blev överraskad över att min kod funkade och att jag kan spela spelet jag köpte. Super bra hemsida rekommenderar verkligen! Hoppas andra har samma upplevelse.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Så bra gick snabbt 2mim fick kod. Rekommendera . Klockrent
 • Perfekt
  3 mån sedan
  var extremt skeptisk först men jag fick min nyckel och den funkade, gick snabbt och smidigt och var klar på typ 2 min
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Sjukt skeptisk när spelet kostade 140kr istället för steam priset 59€, men direkt när betalningen var klar hade jag koden! Rekommenderar verkligen!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Visst är man lite tveksam med erbjudanden också men det gick toppen! Efter betalningen fick vi koden till spelet på en gång utan krångel och de funka!😁
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Tog som max 5 min från att jag såg det här på Prisjakt till att jag fick produktnyckeln skickad på mailen. (Battlefield 1)
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Betalade fick spelet koden inom 5 min.
  Hade några frågor fick svar direkt (på engelska).
  Allt igenom klockrent!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Köpte Total War Three Kingdoms helt utan problem.
  Paypal och sedan fick jag koden på 30 sekunder genom en länk.

  Rekommenderas.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Koden kom inom 2 minuter men den var ogiltig... nu återstår det att se hur snabba de är på att returnera mina pengar
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Klockrent. Kod inom en minut. Rekommenderas varmt 👍
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Helt perfekt, kod till sc2 heart of the swarm via PayPal, från köp till att spela på några minuter :)
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Köpte expansioner till Sims 4.
  Fick exakt vad jag ville.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Fungerade utan krångel.

  Priset stämde inte helt och hållet på sidan utan det blev lite dyrare men det kan jag bortse ifrån när det ändå är billigare här än någon annanstans. Men därav ett litet avdrag på betyget.

  Fick ett mail direkt med en länk till en bild på en kod. Tyckte det var lite underligt med en bild men koden fungerade så jag är helnöjd!
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Fungerade perfekt. Betalade via Am Ex och fick kod omgående för Civ 6 DLC. Fick även länk till koden via mail.
  + för flera betalningsalternativ.
  - för extra kostnad för betalningar, priset blev alltså inte lika bra som det vara annonserat.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Fungerade fint. Betalade via Paypal och fick koden direkt för Assassins creed odyssey.
 • Bra
  5 mån sedan
  Betalade med Paypal, fick koden med en gång. Enkelt att genomföra. Verkar fungera under samma princip som g2a.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Köpte 12 månaders Xbox Live Gold för 380 kr. Självklart var jag lika misstänksam som andra här men allt fungerade utmärkt. Checkout med Bank-ID, fick koden med en gång och det var inga problem att lösa in den.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Funkade perfekt. Som nån annan skrev, verkade lite för billigt för att vara sant men gick snabbt och enkelt att beställa The Division 2 till PC för 460kr. Fick koden direkt, kunde lösa in i Uplay och börja ladda ner. Tumen upp!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Funkade klockrent. Fick koden direkt och kunde aktivera utan strul.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Funkade fint! De använde secure checkout med bank-id. Fick koden direkt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag var lite nervös att ge pengar till Eneba eftersom de inte hade några omdömen men jag gav det en chans och köpte Tropico 6 till 30% rabatt. Fick nyckeln direkt och den fungerade utmärkt att lägga till i Steam.
 • Dålig
  8 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan