Prisjakt

o_lindh

Medlem sen 2007-03-15
16
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Bikester
Utmärkt
(500+)
o
o_lindh
16 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Inget att klaga på här.

Wilfa WSCG2
Full Star 1
4
(51)
879 kr
o
o_lindh
16 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Jag har haft samma problem som flera andra. Den fungerade i ett år och sedan slutade den fungera. Jag skulle pröva och öppna den och laga den men det kräver en specialskruvmejsel så det er uppenbart att den är designad för att vara en slit- og slängprodukt.

RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
o
o_lindh
16 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Jag beställde en kopp och några ölglas men DHL slarvade bort paketet. Kundservice skötte kontakten med DHL och ordnade så att jag fick tillbaka pengarna. Jag kommer tillbaka som kund till er men kommer välja annat leveransalternativ än DHL nästa gång. Det är inte första gången som det blir problem med DHL.

Cykelkraft
OK
(500+)
o
o_lindh
16 omdömen
Usel6 år sedan

Skriver att de har cyklar på lager som de egentligen inte har. Det är en väldigt lång leveranstid. Svårt att få kontakt med kundtjänsten. Styr undan

Sony MDR-1A Over-ear
Full Star 1
4.7
(32)
o
o_lindh
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Dessa lurarna är väldigt bra för dig som inte använder hörlursförstärkare. När jag kopplar dom direkt till min ipad så låter de gudomligt. Väl avstämd bas och stor ljudbild, det går lätt att urskilja varje instrument. Dessutom är de de mest bekväma lurarna jag någonsin prövat. När jag kopplar dessa till min hörlursförstärkare så blir det inte bra. Basen blir alldeles för boomig och förstör hela ljudet. Resultatet är att jag använder mina Sonys som resehörlurar. När jag är hemma och lyssnar med hörlursförstärkare så använder jag istället mina Sennheiser hd 25 aluminium eller Audio Technica Ath-ws99.

Nårdik
o
o_lindh
16 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Snabb leverans.