Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
bästa märken, bästa priserna
100 dagars returpolicy
Fri frakt > 750 kr

http://www.bikester.se

Betalningsalternativ

Klarna
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Tyskland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Bikester har fått betyget (8.72)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  1 dag sedan
  Beställning
  Snabb leverans. Klar bild och beskrivning på hjälmen jag köpte.
  Grymt, bara +++
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Var tidigare bättre vad gäller pris och utbud. Fortfarande en helt ok webbshop.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 15 dagar sedan
  Snabb leverans och smidiga att ha o göra med. Bra utbud på deras webbshop. Rekommenderas!
 • Dålig
  27 dagar sedan
  Extra fraktkostnader tillkommer för att få cykeln levererad. Måste lämna in cykel till verkstad för montering av tillbehör då det saknas fästen på cykeln trots att de säger att montering ingår. Kundtjänst är obefintlig, bemöter inte problematiken och du får ingen hjälp alls.
 • Tack för din feedback!

  Det låter oroväckande att du betald extra fraktkostnad. Vår fraktkostnad för cyklar är alltid 249kr.
  Du får gärna höra av till oss på Service@bikester.se så hjälper vi dig vidare.

  Med vänlig hälsning
  Kundtjänst

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Inga problem att returnera eller byta vid felaktig storlek.
  Köpte neoprenhandskar och förvaringsflaska som båda gick sönder på premiärturen i vintras. Mejade in bilder och fick tillbaka pengarna (eller möjlighet till ny ersättningsprodukt) och en ursäkt om bristfällig kvalitet. Bra och snabbt hanterat! Bra priser och bra sök/filtrering över produkterna. Numera förstahandsval.
 • Usel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  KÖP INTE DÄCK FRÅN BIKESTER!

  Har beställt däck från Bikester flera gånger. Dom packar dom genom att vrida däcken i en åtta och håller ihop dom med buntband. Detta funkar på vissa däck, framförallt där däckets konstruktion inte är så rigid. För några veckor sedan beställde jag fyra däck varav alla var vikta i åttor. Dom med tunna väggar fungerade aldelles utmärkt att montera. Dom som var smalare med tjocka vägar funkar inte att montera då dom blivit kraftigt deformerade. Trots att däcket masserats, lagt tvättmedel på däckskanten, pumpat och släppt ut luften flera gånger under dessa veckor så är däcket så ojämnt så det känns som att ständigt cykla på ojämn väg. Dessa däcken fick jag inte returnera då jag hade slängt etiketten men är helt obrukbara, Nu beställde jag ett likadant däck till i hopp om att det skulle vara mer varsamt packat men det är så ojämnt så jag tänker inte montera det ens en gång. Har köpt andra artiklar och det har fungerat bra.

  KÖP INTE DÄCK FRÅN BIKESTER!
 • Tack för din feedback och tråkigt att höra.

  Det stämmer att däcken "viks" på detta sätt för att kunna levereras i en kartong.
  Dock som du säger kan det ha en negativ inverkan på vissa däck. Vi tar till oss kritiken och tar det vidare till vårat lager.

  Välkommen att kontakta oss på: Service@Bikester.se för vidare frågor.

  Med vänlig hälsning
  Kundtjänst

 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Total avsaknad av kundtjänst. Efter att priset ökade under beställningen makulerade jag ordern endast några sekunder efter att jag godkänt den. Jag skickade även ett mail till Bikester för att förklarar problemet. Efter en vecka utan respons hanteras och "skickas" ordern i alla fall. Alltså, det finns ingen risk att ordern hanterades innan den makulerades i och med att det tog en vecka innan ordern hanterades på lagret. Så oavsett om du är ute efter snabb leverans eller någon som helst form av kundtjänst kommer du ej att finna det hos Bikester.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Alltid knepigt att köpa cykelskor på nätet - om de inte passar så får man returnera och göra ett nytt köp. Hade ganska smidigt kontakt med kundtjänst som ordnade så att jag slapp betala frakten flera gånger samt justerade priset så att skorna kostar lika lite som första gången (ibland ändras reapriserna snabbt).
  Innan man beställer är det bra om man är medveten om att lagret finns i Tyskland, så leveranserna till Sverige (och framför allt till Norrland) är inte jättesnabba. Bortsett från det (eller tack vare?) - stoort utbud och många reor.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Strax efter två månader med att använda min cykel började jag ha problem med den. Garantin erbjöds inte. De skyllde mig för materialen med dålig kvalitet som användes i cykeln.
 • Tråkigt att höra. Nu ser vi tyvärr inte vilket ärende detta gäller men du får gärna kontakta oss igen på Service@bikester.se så kan vi möjligtvis bringa klarhet gällande garantin.

  Med vänlig hälsning,
  Kundtjänst

 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Det stod visserligen att de hade ett högt ordertryck varför det kunde bli förseningar. De har nu uppdaterat detta till att lyda "stora förseningar". Jag beställde en Lördag. Paketet registrerades hos postnord 7 dagar senare varpå det defacto skickades först Onsdagen därefter. När jag la beställningen så stod det bara förseningar, stora förseningar är en mer passande benämning givet hur onlniehandeln har utvecklats de senaste årtiondet.

  Det stora problemet med Bikester är att de hade lagt ner sin "kontaktsida" samt att de slutade svara i telefon vilket deras telefonsvarare informerade om. Detta gjorde så att jag när jag försökte annullera ordern inte hade något sätt att komma i kontakt med dem. Det är helt underkänt för ett större bolag. När de sedan startade upp sin kontaktsida så fick jag svar först den dag de defacto skickade ordern, vilket gör det försent att avbeställa den.

  Underkänt och på snudd till oseriöst företag, tyvärr.
 • Tack för din feedback och vi beklagar att din order blivit försenad.

  Du kan alltid kontakta oss via formuläret på hemsidan eller på Service@bikester.se så hjälper vi dig vidare.

  Med vänlig hälsning
  Kundtjänst

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  Pålitligt. Alla beställda varor kom i ett paket. Ekologiskt på detta sätt. Amazon kan skicks alla beställda varor i separata paket. Välldigt positivt upplevelse.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  Det stämde överens med hemsidan.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Beställning
  Cykeln kom inom ett par dagar efter beställning. Kvalitén kändes hög med tanke på priset. Det enda jag tyckte saknades var ett stöd till cykeln.
 • Usel
  1 månad sedan
  Beställde en cykel som kostade norr om 10000:- som levererades med följande problem:

  1. Bromsar och växlar som helt saknade inställning, fick själv gå iväg till en verkstad för att lösa detta.

  2. Saknades flera skruvar i ramen på cykeln som fick köpas in på egen hand - Bikester kundtjänst uppgav sig inte ha tid att skicka dessa.

  3. Flera delar satt lösa, vilket hade varit oerhört olyckligt att få reda på i färden med den nya cykeln, fick gå tillbaks själv och i princip skruva ihop hela cykeln igen.

  4. Kedjan var kass, en länk var helt stum går inte att åtgärda - återigen en tur till verkstad och inköp av ny kedja - helt på egen bekostnad.

  Sammanlagt rör det sig om en ganska betydande summa i tid och extra kostnad för en cykel som Bikester enligt sina egna villkor lovar ska vara inställd och i princip klar att använda..
 • Tack för din feedback och tråkigt att höra.
  Kontakta oss gärna på Service@Bikester.se med ditt ordernummer så hjälper vi dig vidare.

  Med vänlig hälsning,
  Kundtjänst

 • Dålig
  1 månad sedan
  Kundtjänst som är helt frånkopplad från beställningsprocessen. Helt ovilliga att hjälpa eller försöka lösa problem.

  2st ordrar beställda med tre dagars mellanrum. Allt fanns och finns fortfarande i lager men får ett mail att på grund av hög orderingång blir ordern som gjordes 3 dagar före försenad på grund av hög orderingång och den odern som beställt tre dagar efter kommer nu fram flera dagar före.
 • Usel
  1 månad sedan
  Oseriösa och tar inget ansvar.
  Hoppas på att du inte får ett problem med en produkt från denna butiken.

  Jag köpte en sparkcykel som där bromsen inte fungerar som den ska. Mailar deras kundtjänst som först svarar att de inte kan göra något eftersom "Sparkcykeln är använd".

  Jag mailar tillbaka och påpekar att eftersom de sålt produkten och det är ett uppenbart fel på den ska de ta sitt ansvar och komma fram med en lösning.

  De svarar som följer, jag citerar:
  "er om ursäkt om du tyckte det var otillräckligt. Vi kan dock inte göra något från vårat håll. Det enda jag ser som möjligt är att ni går till en verkstad och ser om de kan mjuka upp fjädern eller liknande. Annars är väl andrahandsmarknaden ett alternativ. "

  De hänvisar mig till andrahandsmarknaden eller en verkstad. Den mest absurda respons jag fått från ett "seriöst" företag någonsin.

  Jag handlar aldrig mer från detta stället. Aldrig.
 • Tråkigt att du känner dig missnöjd med vår service. Vi missförstod dina inledande mejl och förstod inte att det var fel på sparkcykeln. Vi vill dock påpeka att vi har erbjudit dig att göra ett reklamationsärende av sparkcykeln men att du har avböjt detta. Vill du forfarande ha vår hjälp med detta så är du välkommen att höra av dig till Service@Bikester.se.

  Med vänlig hälsning,
  Kundtjänst

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Snabb och smidig leverans, hittade rabattkod så orimligt billigt :)
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Snabb leverans, bra passform och bra pris
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Som förväntat. Bra pris. Snabb leverans (från Tyskland)
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Beställning
  Snabb samt effektiv leverans. Priset var inte dåligt heller. (Det verkar vara bra, tysk kvalitét).
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Beställning
  Bra info på hemsidan, trygg e-handel
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Ett föredömligt företag som är lätt att ha att göra med. Skulle önska retrurblankettt i paket, då det inte alltid är så lätt att kunna skriva ut när man inte har egen skrivare.

  Gjorde två returer och inom en veckan var de mottagna och återbetalda! Imponerande :-).
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Jag fick tyvärr ett måndagsexemplar av cykeln som gick sönder direkt.
  Fick dock snabb och proffesionell hjälp genom hela reklamationskedjan. Nu har jag nyss fått info om att nya cykeln är på väg.

  En sån här olycklig sak visar verkligen på seriositet, otur kan alla ha med såpass avancerade prylar. Det är dock vad som sker efter att olyckan skett som visar på hur seriös en handlare är därav maxbetyg.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Allt funkade snabbt och smärtfritt
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Rekommenderar! jätte nöjd med leveransen och priset och betalning alternativ. Kundservice är också bra.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Bra pris. Snabb leverans och bra varor.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Beställning
  Snabb leverans och bra produktsortiment.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Bra produkter. Snabb och trevlig service.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  bra pris snabb frakt
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Snabb leverans, rätt shit , bra pris . Samt att en blir glad när äldre modeller/grejer hålls i lager, trots att det utgått ur sortiment från många andra ställen
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Bra lev tid och bra varor.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Kvalitén och utbudet. Det enda som kan dra ner betyget är frakten. Fick en låda, nästan lika stor som en skolåda, för ett Garmin fäste på 3 cm.. kunde skickats med brev,utan tvekan.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Finns bara possitivt att säga. Bra pris och utbud. Snabba leveranser och simelt att returnera. Sammarbetar med klara så man slipper betala tills returen krediterats.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Akta er för deras presentkort. Man kan bara använda ett presentkort åt gången och inte använda kampanjkoder samtidigt som ett presentkort. Därav är presentkortet inte värt lika mycket som kontanter (eftersom rabatterade kampanjer inte kan kombineras).
  Får man 2st presentkort á 500:- och vill köpa något för 1000:- måste man alltså betala 500:- själv fast presenkorten skulle täckt det. Sedan tvingas man göra ett köp till eftersom man har ett presentkort kvar.
  Tack för kostnaden jag fick i present!
 • Vid köp med presentkort bifogas koden i rabattkodsrutan.
  Har du fler än ett presentkort eller en rabattkod som du önskar nyttja på samma beställning skrivs dessa i meddelanderutan. Vi lägger därefter in det manuellt på din order.

  Du får väldigt gärna ta kontakt med oss på service@bikester.se så ska vi försöka hjälpa dig vidare.

  Med vänlig hälsning,
  Kundtjänst

 • Usel
  2 mån sedan
  Hemsidan fungerar dåligt, det går inte att sortera. Så har det varit i flera år!
 • Tack för din feedback.
  Du får väldigt gärna ta kontakt med oss på service@bikester.se så ska vi försöka hjälpa dig vidare.

  Med vänlig hälsning,
  Kundtjänst

 • Bra
  2 mån sedan
  Beställning
  PLUS: Bra sajt. Snabb leverans. Enkelt att returnera.

  MINUS: Storlekarna/passform stämmer inte enligt min förvänta och tillgänglig info.
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra utbud och bra priser. Helt ok leveranstid. Även returer fungerade bra, fast tog lite tid.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Varan motsvarade förväntningarna och leveransen gick snabbt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Snabb frakt, prylarna som förväntat.
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Mycket nöjd med produkter, pris och leveranstid.

  Mycket missnöjd med betalningssystemet från Klarna, som såvitt jag kan se gör det omöjligt att göra en "rak" kortbetalning eller direktbetalning från bank utan att Klarna går emellan med sina underliga tjänster. Jag kommer inte att handla igen om det inte ändras.
 • Tack för din feedback och tråkigt att höra.

  För närvarande erbjuder vi enbart betalningar via Klarna.
  Dock tar vi till oss det du säger och tar det vidare för att se om det är möjligt att erbjuda andra betalningsalternativ i framtiden.

  Med vänlig hälsning,
  Bikester

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Produkten var väl förpackad och leveransen snabb.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Beställning
  Hyfsat snabb leverans, smidigt att beställa.
  Stort sortiment och bra priser.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra grejer och snabb leverans !!!
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bra priser, oftast snabb kundtjänst. Men skulle inte köpa en cykel där ifrån igen. Fick en ramskada på min 40000 kr mtb. Kontaktade dem, fick svaret att ärendet skickas vidare till reklamationsavdelningen. 14 dagar efter att jag kontaktade dem har jag fortfarande inte fått någon återkoppling.
 • Tack för din feedback.
  Du får väldigt gärna ta kontakt med oss på service@bikester.se med ditt ordernummer så ska vi hjälpa dig vidare.

  Med vänlig hälsning,
  Kundtjänst

 • Usel
  3 mån sedan
  Får fel produkt flera gånger.
 • Tack för din feedback och tråkigt att höra.
  Du får väldigt gärna ta kontakt med oss på service@bikester.se så ska vi försöka hjälpa dig vidare.

  Med vänlig hälsning,
  Kundtjänst

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställning
  Snabb leverans! Bra pris!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Korrekt och snabbt
 • Usel
  3 mån sedan
  Beställning
  Fel uppgifter på produkt
 • Tack för din feedback.
  Du får väldigt gärna ta kontakt med oss på service@bikester.se så ska vi försöka hjälpa dig vidare.

  Med vänlig hälsning,
  Kundtjänst

 • Bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra cykel lätt att montera, dock passade inte bakskärmen som jag köpte separat! Fick beställa en annan variant, det fattades även en mutter till bakskärmen! Nöjd med cykeln mindre nöjd med att bakskärmen ej gick att montera!