Prisjakt

mythic

Medlem sen 2006-12-12
7
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Golvshop
Utmärkt
(500+)
m
mythic
7 omdömen
Usel6 månader sedan

Beställning inga problem, men går ej nå via vare sig mejl eller telefon om det blir problem och har ett garantiärende som nu är 3månader utan att de löst det. Första svaret tog ca 6-8v.

Elgiganten
Utmärkt
(500+)
m
mythic
7 omdömen
Usel3 år sedan

Beräknat leveransdatum för snart en vecka sedan. Ingen information. Ingen mailadress i mailet med orderbekräftelse. Ringt och de svarar de ska skicka mail men inte fått svar.

Microsoft Xbox Elite Wireless Controller Series 2 (Xbox One/PC)
Full Star 1
2.8
(21)
1 826 kr
m
mythic
7 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Höll 1år av låg användning sen lossnade nått inne i controllern och MS hävdar att det inte ingår i garantin så vad den nu täcker kan man fråga sig. Jag skulle således avråda alla från att köpa denna controller.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
m
mythic
7 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Bästa servicen jag varit med om, reklamationer sköts rätt och snabbt. Gammal trogen nätbutik man alltid kan lita på.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
m
mythic
7 omdömen
DåligRedigerades 13 år sedan

Beställde lexar 32gb microsd då 19st fanns hos leverantör på en fredag då det tog webbhallen några dagar att reda ut om det var class 6 eller class 10. Fick mailkontakt efter helgen och svar att de skulle komma på lager i början av veckan. på onsdag blev jag orolig då leverantören endast hade 4st kvar så mailade igen. På torsdag meddelar dem mig att varan har utgått från leverantör och de vill betala tillbaks mina pengar via mitt kontonr. Ingen aning varför dem inte bara kan häva köpet som de flesta andra när man handlar via visa, pengarna skall ju bara reserveras för att dras när varorna skickas. Det andra märkliga är ju hur de kunde ta 4 dagar för dem att vänta ut att leverantörens lager skulle ta slut. Hade de skickat en beställning direkt hade det inte varit några problem, eller så prioriterade dom bort min beställning så jag blev utan även om jag borde vart fört ut. Besviken på en tidigare bra webbshop.