Prisjakt

motorcycle boy

Medlem sen 2006-10-18
8
Bidrag
7
Hjälpsamröster
Fibaro Smoke Sensor FGSD-002
Full Star 1
2.8
(21)
570 kr
m
motorcycle boy
8 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Samma för mig, falsklarmar (på natten). Suger batterier på kort tid. Extremt lång tid mellan rapportering av temperatur, av oklar anledning. Bedrövlig produkt, ett av mina sämsta köp. Aldrig mer Fibaro för deras hantering av dessa problem.

Elgiganten
Utmärkt
(500+)
m
motorcycle boy
8 omdömen
Usel3 år sedan

Beställde två produkter med expressleverans för att vara säker på att ha dem innan nyår, Bägge hade leveranstid 1-3 dagar. När jag kontaktar dem efter tre arbetsdagar då jag inte fått något besked så meddelar dem att leveransen beräknas till 5 dagar senare? What? Otroligt uselt att inte ens kontakta med besked. Aldrig mer Elgiganten!

Wilfa HU-35W
Full Star 1
3.5
(10)
590 kr
m
motorcycle boy
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Gör det som den ska, på ett bra sätt. Tyst, har rätt nära i sovrummet men enda problemet är att den gurglar till lite då och då. Ger mycket fukt på högsta läget, då blir det gärna blött omkring och den måste i så fall stå högt upp. I halvfart räcker tanken två nätter, och det förändrar fuktigheten markant. Men drar av en stjärna för att påfyllningen är lite omständlig och det gärna kommer några droppar på vägen.

LUXi
m
motorcycle boy
8 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Har varken fått min beställning eller någon information ihuvudtaget efter en månad för en vara som skulle levereras på 2-3 veckor. Svarar inte på mail. Blufföretag, undvik!

CanVac Q Clean R500
Full Star 1
3.3
(7)
m
motorcycle boy
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Ruggigt prisvärd för 1495:- som även jag gav. Dammsuger effektivt på både släta ytor och mattor. Hittar alltid tillbaka till laddstationen själv. Fastnar sällan p.g.a. dålig logik (som gräsmatteroboten gärna gör). Däremot gillar den inte högre mattor eller mattfransar, och kan fastna på mindre tröskel- eller mattkanter. Liten behållare som snabbt blir full, hade gärna sett en varning när den börjar bli full.

Telldus Plug-In Slim Outlets + Remote (312537)
Full Star 1
2.3
(18)
283 kr
m
motorcycle boy
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har upplevt samma problem som andra rapporterat. Tydligt sämre räckvidd än mina 10 år gamla proove/Clas Ohlson. Har också hängt sig vid några tillfällen då det krävs att man drar ur och sätter i dem igen.

Lookfantastic
OK
(102)
m
motorcycle boy
8 omdömen
Usel6 år sedan

1 månad efter beställning, inget händer. Levererar inte varorna, ingen information överhuvudtaget och de verkar fullständigt ointresserade. Kontaktar man dem skickar de bara automatsvar om att "de återkommer" när de utrett. Jovisst. Kommer behöva kontakta kreditkortsföretaget för att starta en process om återbetalning.

Bolist
Bra
(321)
m
motorcycle boy
8 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Levererade varor trots felaktigt lägre pris i webbshoppen, starkt! OK hemsida, smidigt att kunna hämta i butik. Något avdrag för att leveransen skulle kunna kortats ned någon dag.