Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Fri Frakt - över 500 kr
Stort Sortiment
Snabba Leveranser

https://www.lookfantastic.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Storbritannien. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Lookfantastic SE har fått betyget (3.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  10 dagar sedan
  VARNING FÖR SCAM! Exakt samma som alla andra när man googlar.
  Inget paket, samma mailsvar om att paket är skickade men man ser ju i spårningen att dem inte lämnat lagret.

  Se till att anmäla via Paypal INOM 20 dagarom ni betalat där. Då de använder sig av ”Brexit & 21dagar”.
  Problemet är att Brexit inte rör Polen så dedär 21dagarna är för att man inte skall kunna använda sitt köparskydd från Paypal!

  1700 åt helvete för mig men jag skall se till på alla sätt att folk får reda på detta.
 • Dålig
  10 dagar sedan
  Hemskt! Väntat i 1,5 månad snart utan att få mina varor. De hänsvisar bara till långa leveranser men kommer nog aldrig se varken varor eller pengar ifrån dom. Köp ej här!
 • Dålig
  28 dagar sedan
  Varning! Handla inte här ifrån! Extremt långa leveranstider och dålig kundservice. Oseriöst företag helt enkelt!
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Jag beställde två hårvårdsprodukter för att det var förmånligt pris hos Lookfantastic. Jag tänkte inte så mycket på vart varorna skickas ifrån osv (mitt paket skickades från Polen vilket känns onödigt långt). Det tog över 10 dagar att få varorna hem till dörren, det var skrivet 5 dagar.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Jag beställde mascara från detta företag.
  Efter en vecka mottog jag en försändelse som endast innehöll en
  rabattkupong som jag kunde använda i Storbritannien för att inhandla grönsaker!
  När jag kontaktade företaget fick jag till svar att de ej kunde finna mitt ordernummer.
  VARNING för detta oseriösa företag!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Köpte tre produkter från Lookfantastic. Till min förvåning insåg jag att de alla skickades separat. Den första kom fram utan problem. Den andra kom fram över en vecka senare än meddelat, och jag fick betala tullavgifter som överskred produktens värde - ett litet kuvert med finnplåster för typ 50 kronor levererades i en onödigt stor kartong och krävde fulla tullavgifter. Den sista produkten kom aldrig. Kommer aldrig köpa från den här butiken igen.
 • Dålig
  2 mån sedan
  La en beställning 13/2 - sen började ursäktsmailen välla in.

  17/2: "Ledsna att vi inte har skickat beställningen, vi undersöker status"
  20/2: "Jobbar på att skicka beställningen så snart som möjligt"
  23/2: "Ökad efterfrågan på den produkten, vi kan inte bekräfta ett datum för leverans. Du kan annullera ordern om du vill"
  27/2: "Ledsen att du inte har fått vissa av dina produkter, vi hanterar detta med prioritet"
  1/3: "På grund av fraktrestriktioner måste vi meddela att vi inte kan leverera varan, den kommer annulleras från ordern"

  Varan säljs dock fortfarande på deras svenska sajt - men till ett högre pris nu. Det blir inte fler köp från Lookfantastic för min del.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Akta er för att handla något från detta företag! Jag trodde dom var ett stort seriös företag som man kunde lita på men så är tyvärr inte fallet. Jag har följt deras instruktioner och skickat tillbaka en vara som har gått sönder. Nu har det gått 4 månader och jag väntar fortfarande på pengar tillbaka som utlovat. Usel kundservice. Dom har i princip tagit tillbaka varan och inte betalat mig för det. Kriminellt.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Handlade två gånger och allt gick bra. Tredje gången drog de pengarna, skickade inga varor, var ohövliga vid kontakt och vägrade all återbetalning. Förlorade över tvåtusen kronor.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Katastrofalt. Hör inget på flera veckor. Och supporten hänvisar bara till att din order väntar på att hämtas upp av fraktbolag eller fraktrestriktioner till Sverige för vissa produkter. Handla från ett svenskt bolag istället, detta är UK baserat.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Riktigt bluffbolag detta. Handla inte härifrån! Beställde en order, fick 4 av 5 varor en månad senare. istället för att betala tillbaka för produkten som inte skickades så drog de pengar från mitt konto en andra gång. Har varit i kontakt med kundtjänst utan att något hänt. Om det inte rörde sig om en så liten summa hade jag övervägt att polisanmäla dessa skojare.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Efter en månads väntan får jag veta att ordern har försvunnit och att de inte skickar på nytt utan återbetalar pengarna (som de alltså har hållit på i en månad). Usel information och kundservice som gett motstridiga besked hela tiden.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Efter tre veckor så är merparten av varorna fortfarande inte skickats från Storbritannien. Vid beställningen utlovades leverans inom en 7-10 dagar. Har fått två omgångar med paket med en flaska schampoo resp en hudkräm i varje. Klarna (få först betala sen) har jag blivit tvungen att betala då den aktiverades i samband med beställning och inte i samband med att varorna skickades. Endast standardsvar från kundtjänsten vid frågor kring leveransen. Aldrig mer......
 • Dålig
  3 mån sedan
  Riktigt skit företag tar noll ansvar när man väntat på saker i över en månad och avbryter ordern helt utan lösning eller ersättningsvaror........ Idiotiska standard svar flera tusen i rabatt och över en månads väntan ner i soporna crap company.......
 • Dålig
  3 mån sedan
  Fick en gammal / felaktig (fake??) produkt från lookfantastic, skickade in en reklamation med bilder etc men de vill inte ta ansvar, deras sätt att kommunicera till kund är värdelöst så la ner mitt försök till reklamationen men kommer inte att beställa från lookfantastic igen.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Snabb leverans och inga problem. Betalade med Klarna, så noll risk.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Fel i systemet så det skapades 3 identiska beställningar och det gick inte att ta bort någon av dem. Blev ombedd att inte hämta ut två av dem och låta dem returneras. Dock har de (mer än två månader senare) inte tagit bort fakturorna. Goddag yxskaft- svar från kundtjänst. Tyvärr tror jag att det slutar med att jag måste betala trippelt för min beställning. Katastrof! Varning!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Perfekt ! Snabb leverans snabbt bemötande vid frågor jag är så nöjd
 • Dålig
  7 mån sedan
  Gjorde misstaget att inte läsa omdömen om denna sajt innan jag la beställning. Inser att så många fler varit med om samma sak som mig...
  Så vill man ha en smidig och lätt köpupplevelse? Beställ nån annanstans!
 • Dålig
  8 mån sedan
  Hej! Vad synd att jag inte har läst de omdömen tidigare. Det är ju massa andra online butiker som är pålitliga. Det är inte min första beställning hos dem. Men tyvärr första som har blivit fel. Jag har signerat köp via Klarna. Lookfantastic hade något problem med signeringen och det gick tre likadana beställningar. Jag har meddelat kundtjänst direkt men de vägrade att radera dem. Tack och lov en beställning klarade jag själv stoppa men två andra likadana har de skickat mig. Nu vill Lookfantastic att jag betalar för retur. Jag är trött på dem. Det är sista gången när jag beställde något hos dem.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  GRYMT säger jag! Inte den snabbaste på eleverans men fick precis de produkterna jag beställde för så billigt pris (tog ca 5 dagar exkl HELG) Kan inte klaga! Kommer igen beställa koreansk hudvård från denna sidan. Rekommenderas!
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Jag fick 2 olika paket på en beställning för 4 veckor sedan och ska få en tredje leverans? Fått svar 2 ggr från kundtjänst är att p.g.a. Covid-19 kan det bli försenat. Men snart ska den 3:e leverans vara betalt hos Klarna, hur göra?
 • 2020-05-18 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket negativa betyg såg jag.. MEN, dem var så pass billiga på den produkt jag skulle ha, hudkräm, så jag körde ändå. Kunde betala med paypal vilket kändes som en säkerhet, fick paketet på 8 dagar.

  Edit: ny beställning 2020-05-12, kunde hämta ut 2020-05-16. Billigast av alla (Clinique kräm) Förstår inte att dem får så dåliga omdömen.
 • Dålig
  1 år sedan
  VARNING detta företaget skickar betalad produkter i fel namn så man kan inte hämta ut dem från posten och sen när posten säger endast avsändaren kan korrigera adressaten vägrar de!
  som kund står man maktlös och kan inte göra ngt, man bara vet ens betalda paket ligger på posten o enda chansen få det är att gör inbrott.... VARNING antar det är på detta vis de tjänar pengar, de får tillbaka de betalad produkterna och säljer de igen så att i slutänden blir det kunden som kastar pengar i sjön ;-( fy för bubblan vad fula de är!
 • Dålig
  1 år sedan
  Stod fel i beskrivningen av produkten. Massa krångel och dålig kundtjänst för en så enkel sak.
 • Dålig
  1 år sedan
  Bedrövlig kundtjänst!
  Mitt paket försvann och kundtjänst återkommer med standardsvar!
  Många pengar och stor irritation för ingenting!
  Kommer aldrig med beställa från detta företag!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Kanske inte raketsnabba leveranser jämt, men priserna är bra och jag har aldrig haft något problem med lookfantastic. Grymt att kunna betala med Klarna.
 • Dålig
  1 år sedan
  Försökte annullera en order när jag upptäckte att det var en produkt som inte fungerar i Sverige, men icke. En hemsida som inte fungerar gjorde att den skickades ändå och nu tvingas jag betala returkostnader på 330 kronor. Kommer definitivt ALRDIG handla av denna butiken igen!
 • Dålig
  1 år sedan
  Kundtjänst är under all kritik. Jag ställer frågor, de återkommer med nåt jävla automeddelande. Frågade exempelvis hur mycket jag har kvar att betala då det drog för lite, varav jag får till svar att jag kommer få två paket och om jag har några frågor ska jag återkomma.
  Desstutom väntade jag över 1 månad på en sminkpalett som de gav löfte om varje vecka att nu ska de skickas för att till sist säga att den inte kommer skickas. Försökte då skylla på mig att de var för att jag inte betalat vilket var bs, det var för att den är slut hos leverantören.
  Kommer aldrig handla där igen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Beställde hudkräm. Leverans tog väl 8 dagar, men priset var oslagbart. Förstår inte vad folk gnäller på. Visst, det lr inte apotea-snabbt, men det är inte samma prisklass heller. Klarna funkar bra.
 • Dålig
  1 år sedan
  Väntat i över en vecka på lite tvål och deo. Under all kritik
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  It takes a century for the order to arrive. They split the orders and they all arrive from different countries and you need to keep tabs on the different tracking links. I thought it was a Swedish website with warehouse in Sweden. In this era, nobody is willing to wait for over a week to get their ordered items. The discount codes do not work because they only allow a very limited range where you can apply them. Their prices are not that low to justify the mediocrity in all aspects. Simply avoid!
 • Usel
  1 år sedan
  MEN SNÄLLA! Försöker beställa beautybox till vän i deras namn och adress. Det är helt omöjligt eftersom jag inte vet om det jag anger blir korrekt. Du får möjlighet till att skriva in adress i början av beställningen, sedan begär den adress på nytt när du betalar samt använder ditt namn (som du lagt till vid betalningen, det måste vara ditt namn annars funkar det inte) och sedan använder det vid beställningen. För att klargöra, det blir min väns adress med mitt namn om jag lägger beställningen. Den som knåpat ihop denna sida är helt ute och cyklar.
 • Dålig
  1 år sedan
  Blev medlem för 3 dagar sen, fick ett välkomstmail med en välkomsrabatt på 10%, som tydligen ska funka på alla produkter, även redan nedsatta....valde några produkter, som hade ordinarie pris, försökte sätta dit rabatten..och fick meddelande ”går inte att använda koden på dina produkter”. Skrev till kundtjänst för att kolla varför och dom svarar går inte att kombinera. Skrev att det inte var kombination utan ordinarie, dom svarar att rabatten är en expired rabatt, svarar igen och säger att jag precis fick..dom svarar gång på gång att det inte går att kombinera, och att dom inget kan göra. Alltså, hur irriterande som helst. Dom läser inte vad man skriver, förstår inte vad man skriver..vill inte ens försöka hjälpa. INGA rabatter funkar, inte ens dom som är aktuella just nu. Helt skum sida, ska avsluta konto och leta efter samma produkter på annat håll! För låg intelligens på kundtjänst är inget man orkar tolerera!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har man inte bråttom så är detta ett bra ställe att beställa ifrån, väldigt bra priser! Tog 9 dagar tills jag fick mitt paket
 • Usel
  2 år sedan
  de är jättedåliga att ta emot beställningar och kundservice ännu mycket värre
 • Usel
  2 år sedan
  De säljer produkter som inte får säljas på den svenska marknaden och vägrar ta ansvar för detta vid reklamation (det var nämnt i det finstilta i beskrivningen som jag tyvärr bommade).

  Elsäkerhetsverkets regler skiter de i. Jag förordar att de tas bort från prisjakt då det inte är samma elprodukter som självs via denna firma.
 • Usel
  2 år sedan
  Fel pris när man går vidare till deras hemsida. Läser man omdömen som står här om Lookfantastic blir man inte imponerad.
 • Usel
  2 år sedan
  Black friday:
  De har shock höjt priset veckor innan för att sänka sitt pris till Black friday o hävda att den e på rea.
  Fult knep.

  Bara att kolla på prishistoriken på deras Black friday erbjudanden
 • Usel
  2 år sedan
  Fel pris när man går vidare till hemsidan!
 • Usel
  2 år sedan
  1.5 månad efter beställning och efter flera uppföljningar fick jag bara meddelande att varorna inte kunde levererats utan någon förklaring. Jag fick inte återbetalningen heller tills de hade fått leveransen tillbaka själva... Dålig kundservice.
 • Usel
  2 år sedan
  Got the WRONG product 2 WEEKS late. This happens every single time I order from Lookfantastic. Just stay away from them.
 • Usel
  2 år sedan
  1 månad efter beställning, inget händer. Levererar inte varorna, ingen information överhuvudtaget och de verkar fullständigt ointresserade. Kontaktar man dem skickar de bara automatsvar om att "de återkommer" när de utrett. Jovisst. Kommer behöva kontakta kreditkortsföretaget för att starta en process om återbetalning.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Beställning Leverans
  Alltid bra produkter till bra priser. Betyget dras ner lite för lite seg leverans ibland.
 • 3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra produkter och bra pris. Tog lite lång tid att få sakerna. På hemsidan stod det att man hade rabatt men när man sen beställde gällde inte rabatten. mycket otydlig information.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kommer inte beställa hudvårdsprodukter från en annan butik! Så otroligt bra priser och helt okej leveranstid! Tog mig 5 dagar att få mina varor. Det som får dra ned betyget en aning är att korken på en av flaskorna satt lös, så det hade runnit ut lite. Ingen big deal, men värt att nämna.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställning Leverans
  Allt mycket bra,njöd
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning
  Snabb leverans och jag hittade det jag letade efter hos dem.
 • Dålig
  3 år sedan
  Beställning Leverans
  Rätt tråkig upplevelse. Fick mina varor inom 2 veckor, och priserna på hemsidan är oslagbara.

  Tyvärr så är upplevelsen av supporten dålig, handlade för närmare 700 sek. En palett, samt en prenumeration. Till paletten skulle jag ha fått en bonusprodukt, som visades i kassan vid köp. Samt en hudkräm för att jag uppnått summan för få denna på hela köpet. Ingen utav extraprodukterna fick jag.

  Missnöjd som jag blev kontaktar supporten, och jag får svar med en standardmall på OBEGRIPLIG Danska, jag försöker att förklara för supporten att produkterna saknas och att de lades till i min kundkorg automatiskt. Får fortsatt standardsvar och där någonstans på vägen så ger jag upp.

  Tyvärr kommer jag att avsluta alla prenumerationer hos the hut group, samt att inte fortsätta handla via lookfantastic. Ett bra kundbemötande är A och O för oss som handlar mycket makeup samt hud- och hårprodukter varje månad. Att använda sig utav standardmallar i alla svar är för mig obegripligt, och ger uppfattningen om att kundtjänst inte läser meddelandet ordentligt och därmed inte försöker att finna en lösning som kan gynna bägge parter.