Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Fri Frakt - över 500 kr
Stort Sortiment
Snabba Leveranser

https://www.lookfantastic.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Storbritannien. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Lookfantastic SE har fått betyget (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  28 dagar sedan
  Fel i systemet så det skapades 3 identiska beställningar och det gick inte att ta bort någon av dem. Blev ombedd att inte hämta ut två av dem och låta dem returneras. Dock har de (mer än två månader senare) inte tagit bort fakturorna. Goddag yxskaft- svar från kundtjänst. Tyvärr tror jag att det slutar med att jag måste betala trippelt för min beställning. Katastrof! Varning!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Perfekt ! Snabb leverans snabbt bemötande vid frågor jag är så nöjd
 • Dålig
  1 månad sedan
  Gjorde misstaget att inte läsa omdömen om denna sajt innan jag la beställning. Inser att så många fler varit med om samma sak som mig...
  Så vill man ha en smidig och lätt köpupplevelse? Beställ nån annanstans!
 • Dålig
  3 mån sedan
  Hej! Vad synd att jag inte har läst de omdömen tidigare. Det är ju massa andra online butiker som är pålitliga. Det är inte min första beställning hos dem. Men tyvärr första som har blivit fel. Jag har signerat köp via Klarna. Lookfantastic hade något problem med signeringen och det gick tre likadana beställningar. Jag har meddelat kundtjänst direkt men de vägrade att radera dem. Tack och lov en beställning klarade jag själv stoppa men två andra likadana har de skickat mig. Nu vill Lookfantastic att jag betalar för retur. Jag är trött på dem. Det är sista gången när jag beställde något hos dem.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  GRYMT säger jag! Inte den snabbaste på eleverans men fick precis de produkterna jag beställde för så billigt pris (tog ca 5 dagar exkl HELG) Kan inte klaga! Kommer igen beställa koreansk hudvård från denna sidan. Rekommenderas!
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Jag fick 2 olika paket på en beställning för 4 veckor sedan och ska få en tredje leverans? Fått svar 2 ggr från kundtjänst är att p.g.a. Covid-19 kan det bli försenat. Men snart ska den 3:e leverans vara betalt hos Klarna, hur göra?
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Mycket negativa betyg såg jag.. MEN, dem var så pass billiga på den produkt jag skulle ha, hudkräm, så jag körde ändå. Kunde betala med paypal vilket kändes som en säkerhet, fick paketet på 8 dagar.

  Edit: ny beställning 2020-05-12, kunde hämta ut 2020-05-16. Billigast av alla (Clinique kräm) Förstår inte att dem får så dåliga omdömen.
 • Dålig
  6 mån sedan
  VARNING detta företaget skickar betalad produkter i fel namn så man kan inte hämta ut dem från posten och sen när posten säger endast avsändaren kan korrigera adressaten vägrar de!
  som kund står man maktlös och kan inte göra ngt, man bara vet ens betalda paket ligger på posten o enda chansen få det är att gör inbrott.... VARNING antar det är på detta vis de tjänar pengar, de får tillbaka de betalad produkterna och säljer de igen så att i slutänden blir det kunden som kastar pengar i sjön ;-( fy för bubblan vad fula de är!
 • Dålig
  9 mån sedan
  Stod fel i beskrivningen av produkten. Massa krångel och dålig kundtjänst för en så enkel sak.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Bedrövlig kundtjänst!
  Mitt paket försvann och kundtjänst återkommer med standardsvar!
  Många pengar och stor irritation för ingenting!
  Kommer aldrig med beställa från detta företag!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Kanske inte raketsnabba leveranser jämt, men priserna är bra och jag har aldrig haft något problem med lookfantastic. Grymt att kunna betala med Klarna.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Försökte annullera en order när jag upptäckte att det var en produkt som inte fungerar i Sverige, men icke. En hemsida som inte fungerar gjorde att den skickades ändå och nu tvingas jag betala returkostnader på 330 kronor. Kommer definitivt ALRDIG handla av denna butiken igen!
 • Dålig
  11 mån sedan
  Kundtjänst är under all kritik. Jag ställer frågor, de återkommer med nåt jävla automeddelande. Frågade exempelvis hur mycket jag har kvar att betala då det drog för lite, varav jag får till svar att jag kommer få två paket och om jag har några frågor ska jag återkomma.
  Desstutom väntade jag över 1 månad på en sminkpalett som de gav löfte om varje vecka att nu ska de skickas för att till sist säga att den inte kommer skickas. Försökte då skylla på mig att de var för att jag inte betalat vilket var bs, det var för att den är slut hos leverantören.
  Kommer aldrig handla där igen.
 • 2019-11-25 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Beställde hudkräm. Leverans tog väl 8 dagar, men priset var oslagbart. Förstår inte vad folk gnäller på. Visst, det lr inte apotea-snabbt, men det är inte samma prisklass heller. Klarna funkar bra.
 • Dålig
  1 år sedan
  Väntat i över en vecka på lite tvål och deo. Under all kritik
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  It takes a century for the order to arrive. They split the orders and they all arrive from different countries and you need to keep tabs on the different tracking links. I thought it was a Swedish website with warehouse in Sweden. In this era, nobody is willing to wait for over a week to get their ordered items. The discount codes do not work because they only allow a very limited range where you can apply them. Their prices are not that low to justify the mediocrity in all aspects. Simply avoid!
 • Usel
  1 år sedan
  MEN SNÄLLA! Försöker beställa beautybox till vän i deras namn och adress. Det är helt omöjligt eftersom jag inte vet om det jag anger blir korrekt. Du får möjlighet till att skriva in adress i början av beställningen, sedan begär den adress på nytt när du betalar samt använder ditt namn (som du lagt till vid betalningen, det måste vara ditt namn annars funkar det inte) och sedan använder det vid beställningen. För att klargöra, det blir min väns adress med mitt namn om jag lägger beställningen. Den som knåpat ihop denna sida är helt ute och cyklar.
 • Dålig
  1 år sedan
  Blev medlem för 3 dagar sen, fick ett välkomstmail med en välkomsrabatt på 10%, som tydligen ska funka på alla produkter, även redan nedsatta....valde några produkter, som hade ordinarie pris, försökte sätta dit rabatten..och fick meddelande ”går inte att använda koden på dina produkter”. Skrev till kundtjänst för att kolla varför och dom svarar går inte att kombinera. Skrev att det inte var kombination utan ordinarie, dom svarar att rabatten är en expired rabatt, svarar igen och säger att jag precis fick..dom svarar gång på gång att det inte går att kombinera, och att dom inget kan göra. Alltså, hur irriterande som helst. Dom läser inte vad man skriver, förstår inte vad man skriver..vill inte ens försöka hjälpa. INGA rabatter funkar, inte ens dom som är aktuella just nu. Helt skum sida, ska avsluta konto och leta efter samma produkter på annat håll! För låg intelligens på kundtjänst är inget man orkar tolerera!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har man inte bråttom så är detta ett bra ställe att beställa ifrån, väldigt bra priser! Tog 9 dagar tills jag fick mitt paket
 • Usel
  1 år sedan
  de är jättedåliga att ta emot beställningar och kundservice ännu mycket värre
 • Usel
  1 år sedan
  De säljer produkter som inte får säljas på den svenska marknaden och vägrar ta ansvar för detta vid reklamation (det var nämnt i det finstilta i beskrivningen som jag tyvärr bommade).

  Elsäkerhetsverkets regler skiter de i. Jag förordar att de tas bort från prisjakt då det inte är samma elprodukter som självs via denna firma.
 • Usel
  1 år sedan
  Fel pris när man går vidare till deras hemsida. Läser man omdömen som står här om Lookfantastic blir man inte imponerad.
 • Usel
  2 år sedan
  Black friday:
  De har shock höjt priset veckor innan för att sänka sitt pris till Black friday o hävda att den e på rea.
  Fult knep.

  Bara att kolla på prishistoriken på deras Black friday erbjudanden
 • Usel
  2 år sedan
  Fel pris när man går vidare till hemsidan!
 • Usel
  2 år sedan
  1.5 månad efter beställning och efter flera uppföljningar fick jag bara meddelande att varorna inte kunde levererats utan någon förklaring. Jag fick inte återbetalningen heller tills de hade fått leveransen tillbaka själva... Dålig kundservice.
 • Usel
  2 år sedan
  Got the WRONG product 2 WEEKS late. This happens every single time I order from Lookfantastic. Just stay away from them.
 • Usel
  2 år sedan
  1 månad efter beställning, inget händer. Levererar inte varorna, ingen information överhuvudtaget och de verkar fullständigt ointresserade. Kontaktar man dem skickar de bara automatsvar om att "de återkommer" när de utrett. Jovisst. Kommer behöva kontakta kreditkortsföretaget för att starta en process om återbetalning.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Alltid bra produkter till bra priser. Betyget dras ner lite för lite seg leverans ibland.
 • 2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra produkter och bra pris. Tog lite lång tid att få sakerna. På hemsidan stod det att man hade rabatt men när man sen beställde gällde inte rabatten. mycket otydlig information.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kommer inte beställa hudvårdsprodukter från en annan butik! Så otroligt bra priser och helt okej leveranstid! Tog mig 5 dagar att få mina varor. Det som får dra ned betyget en aning är att korken på en av flaskorna satt lös, så det hade runnit ut lite. Ingen big deal, men värt att nämna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Allt mycket bra,njöd
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning
  Snabb leverans och jag hittade det jag letade efter hos dem.
 • Dålig
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Rätt tråkig upplevelse. Fick mina varor inom 2 veckor, och priserna på hemsidan är oslagbara.

  Tyvärr så är upplevelsen av supporten dålig, handlade för närmare 700 sek. En palett, samt en prenumeration. Till paletten skulle jag ha fått en bonusprodukt, som visades i kassan vid köp. Samt en hudkräm för att jag uppnått summan för få denna på hela köpet. Ingen utav extraprodukterna fick jag.

  Missnöjd som jag blev kontaktar supporten, och jag får svar med en standardmall på OBEGRIPLIG Danska, jag försöker att förklara för supporten att produkterna saknas och att de lades till i min kundkorg automatiskt. Får fortsatt standardsvar och där någonstans på vägen så ger jag upp.

  Tyvärr kommer jag att avsluta alla prenumerationer hos the hut group, samt att inte fortsätta handla via lookfantastic. Ett bra kundbemötande är A och O för oss som handlar mycket makeup samt hud- och hårprodukter varje månad. Att använda sig utav standardmallar i alla svar är för mig obegripligt, och ger uppfattningen om att kundtjänst inte läser meddelandet ordentligt och därmed inte försöker att finna en lösning som kan gynna bägge parter.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra varor, snabba leveranser, fint webbsida... 👍🏻
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra priser, snabb leverans, leverans uppdateringar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Mycket snabb och smidig leverans!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra priser! Inte jättesnabb leverans, men det vägs upp av priserna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Sortimentet framförallt, nyheter, i kombination till priser!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning
  Snabba leveranser, bra priser
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  allt perfekt,bäst
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Smidigt, snabbt och riktigt bra utbud!
 • Bra
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra utbud och priser. Man kan sänka från 500 kronor till 300 kronor, beloppet för att få fri frakt.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra priser värdelös kundservice
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fifflar med reapriser
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ville annulera en beställning 10 minuter efter att jag lagt ordern men det gick inte. Det va en ögonskugga btw. Kundtjänst påstod att jag måste ångra beställningen när jag lägger ordern? Dessutom påstod de att varan redan är packad och skickad. Efter tio minuter? Jag har fortfarande inte fått varan. La beställningen för 5 dagar sen. Vet inte om begreppet serviceminded finns i affärsplanen?
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Hopplös hemsida, i alla fall på mobil. Allt i en enda röra. Försök lista deo för män till exempel. Lycka till.

  Gav upp när de började slänga upp Google captcha i ansiktet på mig.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Älskar att de har många märken som inte säljs i Sverige. Plus att de har mycket billigare priser än alla andra nätbutiker så man sparar mycket på att beställa där. Jag har alltid fått vad jag beställt och det har aldrig varit några problem. Ett riktigt stort utbud också med mycket att välja på!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har beställt produkter från lookfantastic flertalet gånger och jag är alltid lika nöjd! Priserna är billiga (oftast billigast bland konkurrenterna), leveransen är snabb (2-4 dagar) och produkterna stämmer överrens med beskrivningen - finns inget att klaga på!
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra priser men usel kundservice! Har beställt fel vara och skrev till dom direkt efter jag gjorde beställningen att jag vill avbeställa detta men kundtjänsten säger att dom har skickat iväg varorna redan en lördag natt? Ni har precis förlorat en kund tänker aldrig handla från dom igen! Oproffsigt!