Prisjakt

Sound Wave

Medlem sen 2016-04-01
24
Bidrag
7
Hjälpsamröster
BaByliss FX8700BKE BlackFX 4artist
Full Star 1
5
(1)
2 549 kr
S
Sound Wave
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Det är trimmernas trimmer. Mycket nöjd och kommer med mycket tillbehör. Andas kvalité och klipper igenom tjockt skägg samt hår som det vore en Gillet reklam på Tv där personen redan har vaxat sitt ansikte.

Made4men.se
S
Sound Wave
24 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb kundtjänst och frakt

NÖRDIC 8K Certifierad HDMI - HDMI Ultra High Speed 3m
Full Star 1
5
(5)
150 kr
S
Sound Wave
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Äkta HDMI kabel som är certifierad och stämmer överens med specifikationerna för en billig peng.

NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
S
Sound Wave
24 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Enkelt, smidigt, snabbt och bra samt tydlig information på produkterna. Rekommenderas varmt!

Keychron K3 Wireless RGB Low-Profile Gateron Hot-Swappable Red (Nordisk)
Full Star 1
5
(1)
899 kr
S
Sound Wave
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Det är lågprofil +Går att luta tangentbordet på tre lägen, platt, medel och hög +Möjlighet att byta brytare och kapslar +Programmerbara knappar med öppen mjukvara - Keychron har ingen egen +RGB +Blåtand där den kan kopplas upp mot tre enheter samtidigt och växla sömnlöst +Mac kompatibel +Aluminiumram med plastbotten och den har ingen flex eller skvalpande när man skakar bordet +USB-C +Kan växla mellan Kabel och blåtand med en knapp på sidan +Blåtand har ett effektivt avstånd på upp till cirka 6-7 meter mer än tillräckligt om du vill sitta i soffan med Det negativa -Batteritiden om du stänger av automatisk avstängning om man nu vill det så håller batteriet i cirka tre dagar -Vid vanlig användning cirka en vecka -RGB kan inte lysa igenom de medföljande kapslarna Jag är nöjd med tangentbordet och för pengarna får man mycket. Speciellt om man söker trådlöst och lågprofil. Mer ergonomiskt och smidigt tack vare att den är 65% med funktionsknapparna kvar.

Samsung
OK
(282)
S
Sound Wave
24 omdömen
Usel2 år sedan

Hahaha det är verkligen så skrattretande dåligt. Ber om hjälp gällande en ny produkt, vitvara. De informerar mig att en tekniker kan behöva komma ut och titta på produkten. Är den fel installerad får jag betala. Är den felaktig byter de ut eller lagar den. Jag frågar om inte teknikern kan kolla på produkten via modellnumret och ritningen gällande min fråga. Vilket de borde naturligt ha tillgång till eftersom det är deras grejer. Får till svar att teknikern kan inte svara på frågan och de hänvisar mig tillbaka till butiken där jag köpt vitvaran från för att hjälpa mig eftersom de själva inte vet... What! Sååååå det betyder att en tekniker hade kommit ut. Svarat något i stil med vi vet ej och kanske fakturerat mig??? Saaaaaaaaamtiiiiidiiiiiiiigt som man säger till mig innan att de ska se om den är korrekt installerad eller inte.

boozt.com
Utmärkt
(469)
S
Sound Wave
24 omdömen
Dålig2 år sedan

Undermålig pris och kundhantering. Köper en vara som prissänks under tiden man har sin 14 dagar ångerrätt. Önskar att få priset justerat vilket de vägrar. Får istället till svar att man kan skicka tillbaka varan. Vem skriver så till en kund? Enda butiken jag har stött på som inte prisjusterar under ångerrätten. Blir att undvika totalt.

IKEA
Dålig
(329)
S
Sound Wave
24 omdömen
Usel2 år sedan

799 kr i frakt för en diskmaskin och man kan inte ens välja att hämta varan i butik eller att dom leverar den till butik. Värdelöst! Elgiganten, Webhallen, Komplett etc. har ju fri frakt på vitvaror/stora varor som jämförelse.För 800 kr förväntar man sig installation av varan.

Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed Yellow Switch (Nordisk)
Full Star 1
2
(2)
1 949 kr
S
Sound Wave
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Bra teknik i tangentbordet blåtand alternativt Wifi. Väger lite och är kompakt 65%. Har inte provat Razers programvara eftersom det intresserar mig inte. Bra känsla i skrivandet. Ingen fördröjning. Det negativa som jag ser det är att det är helt oergonomiskt. Tangentbordet är väldigt högt och kräver att man har någon form av handledsstöd. Designen på bordet gör att det kan vara svårt att kanske komma så nära man önskar med ett stöd. Detta är dock något i mitt tycke som många "spel" inriktade tangentbord lider av. Att dem är alldeless för höga. Händerna får sväva ovanför eller vara vinklade i en negativ vinkel. Priset är även det högt. Borde komma ner till runt 1 000 kr Jag tycker det är ett bra tangentbord men priset i kombination med ergonomin faller det bort i mitt tycke.

AZ Design Studio 2 Motor Skrivbord
Full Star 1
1
(1)
S
Sound Wave
24 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Bordet är stabilt och bordsskivan är vanlig IKEA kvalité för hundringen. Inget märkvärdigt men gör jobbet. Bordet går att sänka samt höja till bra nivåer. Bordsskivan kan anpassas eftersom benen går att justera fritt vid montering. Det negativa är dålig paketering där flera delar kan komma repade eller klämda. Elektronik som både ser och känns billig samt att det går sönder hela tiden. En liten plastlåda som allt kopplas till går sönder av allt. Även om du drar ut strömkabeln ut ur väggen. Vid sådant läge går det endast att sänka bordet men inte höja. Uppe på min 4 reklamation. Tills man åtgärdar den undermåliga elektroniken avråder jag köp av detta bord.