Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Brett sortiment
God service
Snabba leveranser

http://www.boozt.com

Betalningsalternativ

PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information boozt.com har fått betyget (5.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Alltid leverans dagen efter när jag beställt!
  Aldrig några konstigheter. 10 tummar upp.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Superbra ordning och reda, beställningar behandlas direkt och levereras alltid dagen efter (har beställt 7 gånger hittills). Gjort en retur vid ett tillfälle och det var också jätteenkelt. Sen kan man ha synpunkter på marknadsföring och rea etc, men jag tycker hittills att priserna varit bra och att allt motsvarar förväntningarna.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Kan inte förstå vad som går fel hos dem som klagar, de är snabba på leverans, enkelt att returnera har handlat av dem i ca 7år utan problem med felleveranser. En förenklande sak är att välja faktura så slipper ni ligga ute med pengarna och slutbetalningen sker när returerna registrerats.
 • Dålig
  2 mån sedan
  00
 • Usel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Såg en jacka som jag skulle kolla in. Priset var enligt prisjakt 1995 sek. Besökte sidan så var set 2600 sek. Tänkte det var kanske fel i synken. Väntade in 24 timmar senare. Prisjakt angav 1995 sek fortfarande och 2600 sek på sidan!

  Orka med sånt falskt prissättning!
 • Usel
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bluffbutik med falska rea-priser. Låtsas att de har en "super-rea". Några dagar senare har de halva rea-priset och det tidigare "rea-priset" visade sig vara deras standardpris.

  Beställ ingenting hos dem om det inte är minst 70% rabatt. Skulle ändå välja vilken annan butik som helst istället.

  Kommer anmäla dem för falska rea-priser.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Ibland är internethandel OCH Postnord ganska fantastiskt.

  Handlade från Booztlet.com och la en beställning på fem skjortor och en regnjacka kl 20:31 på tisdagen. En timme senare fick jag besked om att mitt paket var på väg och kl 09:50 på onsdagen dagen efter så plingar det till i mobilen och jag kan gå och hämta mitt paket.

  Det är fan sjukt bra faktiskt. Bra jobbat Boozt (och Postnord)!

  Sen kan jag tycka att det är lite snålt att inte bjuda helt på ev retur när de ändå tar 59kr i frakt oavsett summa man köper för. Men men... jag hade turen att inte behöva returnera något ändå.

  Absolut sämst är dock att trots att jag explicit angav att jag INTE ville få mail eller sms så är ändå allt förbockat när man kollar på sin profil. Det är riktigt skitdåligt faktiskt. Hade inte beställningen och leveransen funkat så otroligt bra så hade det blivit en stjärna i betyg. Nu hade jag tänkt sätta fem, men ju mer jag tänker på detta desto mer förbannad blir jag så det får räcka med en fyra och jag tänker komma tillbaka hit och dra bort en stjärna för varje mail de skickar till mig.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Skit företag, som lurar en. Beställde x antal plagg, betalade de drog 2700kr på kortet. Jaha okej, sen mail dagen efter ...sorry de är utsålt. Om ni har sålt ut dem kan ni för f-n inte debitera folk!
  Jaha får hälften av kläderna tack vare vart lurad! Vill returnera kostar 59kr! jaha bara böja sig ner då...
  Dryg kundtjänst, som börjar argumentera med en. Aldrig jag ska handla på det här sunkiga stället. Om du vill ha bra service och så gå till konkurrenterna
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jag förstår inte den kritik som ges av Boozt. Kan inte ens räkna antal gånger jag beställt härifrån och aldrig fått fel vara och alltid fått leveransen dagen efter (förutsatt att jag skickat beställningen i tid) och får även leverans på lördagar! Kundtjänst som svarar direkt i telefon utan väntetid och snabba lösningar och svarar på mail inom knappt ett dygn! Min absoluta favoritaffär online utan konkurrens! Dessutom så snygga kläder och alla märken man kan önska sig!
 • Bra
  4 mån sedan
  De levererar oftast inom 2 arbetsdagar men det kan ta lite olika tid för dem att behandla en order så total leveranstid kan bli uppemot 4 arbetsdagar. Så var det inte tidigare så jag upplever en försämring.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Brett sortiment och ofta bra kampanjer. Beställt flera gånger och alltid blivit imponerad av hur snabbt de levererar; skickar paket samma dag som beställning, trots att det är helg. Smidig rutin kring returer.
 • Usel
  5 mån sedan
  Lockpriser till varor som ej säljs
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Tycker dom är helt okej. Snabb frakt och bra priser. Hittade även rabattkod på 20% för dom som vill köpa sportgrejer https://allarabattkoder.se/rabattkod/boozt/ här
 • Usel
  6 mån sedan
  Skickar reklam via sms och mail fast an inte valt att få och fortsätter fast man avregistrerat sig. Ytterst märkligt att dom vågar göra detta iom GDPR. RIktigt oseriöst.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Handlar mycket på Boozt. Aldrig haft problem! Bra service, brett sortiment och "relativt" snabb leverans
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Beställde ett par Vans på onsdagen - kunde hämta ut på Ica ombud idag fredag. Helt perfekt, skorna passade utmärkt. Kände skepsis inför att handla här pga omdömena men se där! Funkade kanon för mig 🤷‍♀️
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Folk här är så trötta. Tror ni att ni var de första som såg varan på dagens deal? De kan inte ha tagit slut innan du klickade? Lacka inte på Boozt, Prisjakt får helt enkelt bättra på sin tjänst och hålla den mer uppdaterad. Boozt är solklart 5av5. Har handlat minst 10 ggr, och aldrig blivit besviken på varken kundtjänst eller deras galet snabba leveranser. Bara +++++
 • Dålig
  7 mån sedan
  Boozt säljer dofter som är över 5 år gamla från tillverkningsdatum. När jag klagade och redovisade tillverkningskoden bad de att återkomma. Efter månad när jag klagade igen för att de inte återkommit fick jag svar att skicka tillbaka den om jag inte orkade vänta längre på att de skulle reda ut det hela. Usel kundservice - och oseriös hantering. Jag kommer inte köpa av dem igen. Undvik Boozt köp av seriösare e-handelsföretag som har bättre kundservice.
 • Usel
  7 mån sedan
  Varning! Ofta ligger de lägre än konkurrenterna, men på deras hemsida är det all
 • Usel
  7 mån sedan
  Verkar marknadsföra saker till mycket lägre priser som egentligen inte existerar. Just nu ligger det jackor gör halva marknadspriset här på prisjakt. Väl på sidan så "Har tyvärr sålt slut". Varan ser inte ens ut att existera i deras sortiment. Man får bara förslag på andra "liknande produkter".

  Falsk marknadsföring och utnyttjande av prisjakts användare.
 • Usel
  8 mån sedan
  Fel pris på Prisjakt. Helt annat pris på hemsidan.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Beställt flera gånger utan problem med leveranser/returer/återbetalning osv.
  Nu på min senaste beställning kunde jag inte hämta ut min beställning pga resa och bad därför posten att förlänga liggetiden som i sin tur hänvisade till avsändaren dvs Boozt

  Boozt kunde inte förlänga liggetiden heller. Varför vet jag inte men deras kundjänst (speciellt chatten) kunde ge "goddag yxskaft"-svar.
 • Usel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Lurar med priserna på prisjakt!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  La en beställning en söndagkväll på 15 par kalsonger som var nedsatta 60 %. Fick information från PostNord inom en timme om att Boozt registrerat ett paket till mig. Paketet for mycket riktigt iväg omedelbart på måndag morgon och fanns hos mig på tisdagen. Aldrig varit med om så snabb frakt under en helg, och jag är van köpare på nätet! Naturligtvis med fri retur om så skulle önskas.

  De verkar ha en grej med att köra ganska rejäla rabatter som är aktiva bara några timmar i taget. Detta kan förvirra prisindexeringen här på Prisjakt som uppenbarligen inte sker i realtid.

  Genomgående god köpupplevelse!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Snabb ------> snabbare ------> Boozt.
 • Usel
  9 mån sedan
  Har två presentkort hos dom som jag vill använda på en och samma order, vilket inte verkar gå. Man måste tydligen dela upp sina varor i två beställningar eftersom man bara kan lägga till ett presentkort per order. Bedrövligt!
  Skrev till deras kundservice för över två dygn sedan ang detta men har fortfarande inte fått något svar.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Snabbt och smidigt, beställer regelbundet, aldrig några problem
 • Usel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  LURENDREJERI som VANLIGT

  Priset HÄR står 299 Kr, MEN när man klickar och kommer till de så är åriset HELT PLÖTSLIGT 389,35 Kr.
  Har blivit normalt för MÅNGA butiker nu och PRISJAKT SKITER i detta.

  "Björn Borg
  5p SHORTS NOOS SOLIDS
  389.35 kr 599 kr Du sparar 209.65 kr"
 • Usel
  9 mån sedan
  Priserna i dagens deal återfinns inte på sidan
 • Usel
  9 mån sedan
  Priserna på prisjakt stämmer aldrig när man klickar sig vidare.
 • Usel
  9 mån sedan
  Inte en enda produkt har samma pris i webbutiken som i Prisjakts sökning och det är inget tillfälligt.
  Har konstant produkter i "dagens deals" pga detta.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Ser att de marknadsför saker på prisjakt för ett viss pris, sen när man går vidare så är priset fortfarande nedsatt men betydligt högre än det som står på prisjakt. Känns inte som ett misstag utan som ett sätt att locka in kunder på deras hemsida. Fult gjort så jag sätter dåligt betyg på dessa bovar.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Aldrig några problem. Snabba leveranser, fri frakt och retur. Inga problem vid returer. Bra priser.
 • Knappt godkänd
  10 mån sedan
  På tok för lång leveranstid i förhållande till de 1 - 3 dagar som anges. Erhöll köpt jacka först efter en veckas väntan!
 • Mycket bra
  10 mån sedan
  Har alltid levererat inom utsatt tid och den enda returen som jag har gjort fungerade bra. Avdrag på betyget för att de ofta markerar plagg som "nya" trots att det är gamla plagg som kan ha varit ute på rean både en och två gånger.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Har bara goda erfarenheter av att handla hos er!
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Okej priser. Ibland hittar man något med extra bra pris. Mycket snabb frakt (2dagar) och enkel och snabbt att skicka tillbaka (tror jag hade pengarna tillbaka på kontot 2 eller 3 dagar efter jag skickade in varan).
 • Usel
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Jag kommer aldrig mer att handla från Boozt.
  Jag har handlat ca 5-6 gånger från dem och VARJE gång så är varorna provade/ser använda ut /fläckiga och/eller så ser det helt annorlunda ut i verkligheten. Sist beställde jag ett par Uggs de var använda (ja man märker skillnad) och en jacka som kom i en helt annan färg. Jag har även fått hem skor som var massor med fläckar på och var tvungen att skicka in massa mer bildbevis till kundservice för att bevisa hur skorna såg ut när de kom fram.
  Alla varor skickas även i tunna plastpåsar typ som de man köper på Ica så varorna kan vara rejält kantstötta när man väl får dem.

  Det har även fattats varor från mina tidigare beställningar osv. När jag då klagade så var Kundservices personalen otroligt otrevliga och man får ingen hjälp what so ever.

  Senaste gången jag skulle handla var det ett specifikt plagg som jag ville ha som endast fanns hos Boozt (Tyvärr!). Jag valde då att betala med faktura då jag inte vill ligga ut med pengar efter allt elände som skett tidigare när man handlat från Boozt.

  Då fick jag till min stora förvåning se att Boozt uppger att Klarna tar betalt en faktureringsuppgift. När jag pratade med Klarna i ett annat ärende så frågar jag dem hur de kommer sig att Klarna är gratis hos alla andra webshoppar förutom just boozt. Då svarar dem att dem aldrig någonsin tar betalt för sina tjänster och att de aldrig stött på en webshop som gör såhär!

  Boozt tar alltså ut dolda avgifter och uppger att det är Klarnas avgifter när det istället bara är ett sätt för dem att driva in pengar genom dolda avgifter och därav både lura sina kunder och sko sig på Klarnas varumärke.
  Detta är ett riktigt lågvattenmärke när det gäller försäljning och är på gränsen till bedrägeri då de använder ett annat företags namn medans pengarna går till Boozt och inte till Klarna.
  Jag rekommenderar verkligen ingen att handla från Boozt då man varken får hjälp eller trevlig bemötande ifall problem uppstår (vilket de ofta gör).

  Något som är ännu obehagligare är att när man skriver recensioner här på trustpilot eller andra sidor så svarar personalen otrevligt, uppger lögner för att försöka misskreditera den som lämnat omdömet och försöker förlöjliga personen som skrivit recensionen. Sist jag lämnade en recension om detta företag angående varor som fattades i paketet så försökte de attackera mig att jag ej betalat fakturan för de varorna som fattades trots att jag betalat allt med kort. De har verkligen noll koll och känns inte tryggt handla därifrån.

  Jag tror även att de köper sina recensioner på trustpilot då det är exakt samma recensions texter fast från olika användarnamn, ser så fejk ut.
  Det är väl känt att vissa butiker låter sina anställda skriva låtsas omdömen för att få upp sitt betyg. Så skulle inte förvåna mig...
 • Utmärkt
  11 mån sedan
  Handlar mycket på Boozt och känner mig alltid trygg när jag handlar hos de.
  Snabb leverans och bra med fri retur om sakerna inte uppfyller min förväntning.
 • 2018-10-16 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Har handlat massor av gånger på boozt. Aldrig några problem, snabba levereraser och har fungerat smidigt vid returer. Kan varmt rekommendera.
 • Usel
  1 år sedan
  Helt OK hemsida, bra priser på de skor jag tänkt köpa, synd att de inte håller de de leveranstider de säger trots extra betalning för frakt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Väldigt snabb leverans, fri frakt och retur. Fungerar väldigt smidigt.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Har handlat massor på Boozt och aldrig haft problem med varken leverans eller returer. De enda som jag kan tycka är dåligt är att man tar 29kr i faktura avgift borde vara gratis 2 veckors faktura som på de flesta ställen. Annars är Boozt grymt! Köpt skor, t-shirt, tröjor allt har fungerat hur bra som helst.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Köpt på Boozt flera gånger och varje gång allt var oklanderligt, från köp upplevelse
  till super snabba leveranser.
 • Bra
  1 år sedan
  Väldigt snabb med leveransen. Inga konstigheter med returer heller om något inte skulle passa eller motsvara förväntningarna. Överlag bra priser. Dock gör dom reklam som om det vore superreor varje vecka, vilket det givetvis inte är.
 • Usel
  1 år sedan
  Svarar inte på mail och har ingen som helst kundservice men skicka faktura utan att skicka varor kan dom.

  Kommer aldrig mer beställa eller titta på denna butik då de bara kör med priser som inte stämmer.
 • Usel
  1 år sedan
  Lockpriser, dyrare än andra butiker även med rea
 • Dålig
  1 år sedan
  Handlat hos Boozt några gånger. Deras hemsida är bedrövlig med massor av lockpriser och sen "udda" storlekar eller så finns bara "udda" färger kvar. Har även varit med om att ha betalat och lagt en order som sen ändrats och skickats trots att varan jag beställt inte fanns med. Skulle inte rekommendera Boozt.
 • Usel
  1 år sedan
  Har "Stor Rea" där jättemånga produkter är prissänkta på prisjakt. När man klickar sig in så stämmer det att det är rea... Men varken originalpriset eller reapriset stämmer. Reapriset på deras sida är dessutom högre än originalpriset på prisjakt! Varning för potentiell scam!
 • Usel
  1 år sedan
  Priserna som visas på Prisjakt är aldrig de som erbjuds på hemsidan. Oftast finns de helt enkelt inte. Tag bort företaget från prisjakt!