Prisjakt

Jaggenite

Medlem sen 2016-03-27
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
J
Jaggenite
5 omdömen
Usel2 år sedan

Var inne i butiken i Karlstad (Välsviken) och frågade personalen om att få kolla på en datorstol. Fick sämsta bemötandet på väldigt länge när personen jag fick "hjälp" av informerade om att den var inte uppställd och att det jag kunde göra för att kolla på den var att, citat: "Youtuba mig fram ifall nån har lagt upp hur den ser ut". Har ni fysiska butiker så får ni se till att man kan kolla på produkterna ni har i lager, annars kan ni ju lika gärna sadla om helt till enbart e-handel. Den butiken ska då definitivt inte få mina pengar, går gladeligen till konkurrenterna istället.

Clas Ohlson
Utmärkt
(423)
J
Jaggenite
5 omdömen
Usel3 år sedan

Kan verkligen avråda från att beställa online för frakt till ombud. Den korta versionen av den här erfarenheten är en försenad leverans och olika svar beroende på vem man får prata med på kundtjänst. Finns möjligheten att beställa från annat håll, så gör det och bespara huvudvärken som uppkommer när man har med CO att göra.

Wardow
OK
(17)
J
Jaggenite
5 omdömen
Bra3 år sedan

Bra pris, snabb leverans, sämre kundtjänst Var lite skeptisk innan jag beställde men chansade och det visade sig gå hur bra som helst. Från Tyskland till lokala ombudet på 4 arbetsdagar. Det enda negativa jag själv upplevt är att kundtjänst svarade på mitt mejl efter 3 dagar, lite länge kan jag tycka.

Batterinet.se
J
Jaggenite
5 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Vill börja med att säga att jag är en helt vanlig Svensson så ingen tror att företaget själva är inne och skriver denna kommentaren för att få upp statistiken, vilket SÅ många andra företag gör. Hur som helst så beställde jag en produkt härifrån (oväsentligt vad för produkt) som skickades snabbt och utan problem. Det var först när jag öppnade paketet som jag såg att produkten i fråga varit använd tidigare vilket jag påpekade i ett mejl att då bör de inte sälja den till fullpris. Tror det tog högst 5 min så fick jag svar att jag skulle skicka bilder på skadorna. Lika igen, snabbt svar och att de skickar en ny produkt. När jag frågade om de skickar ut retursedel för den "gamla" fick jag svaret direkt att den fick jag behålla! Sån service kommer man gärna tillbaka till och många andra butiker kan ta lärdom av det.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
J
Jaggenite
5 omdömen
Dålig5 år sedan

Jag har aldrig lämnat betyg om en butik förut någon gång men nu känner jag att jag måste höja ett varningens finger! Tills för ett par år sedan var komplett ett av de bästa företagen både vad gäller pris och kundservice men de senaste veckorna har jag fått så dåligt bemötande med halvarroganta svar och ingen som helst lust att ställa upp på kunder. Snabba att leverera men värdelösa när man får någon form av problem med en order.