Prisjakt

Daddy Cool

Medlem sen 2006-08-10
7
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Spelexperten
Utmärkt
(500+)
D
Daddy Cool
7 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Modern och smidig köpupplevelse.

Inet
Utmärkt
(500+)
D
Daddy Cool
7 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Har handlat länge och rätt mycket från Inet. Superbra är att dom även har en fysisk butik i min stad som jag kan åka till om det är panik. Enda pyttelilla minuset var nu senast när jag beställde en Elgato Stream deck med ett lev.datum några veckor fram i tiden. När datumet väl inträffade ändrades beräknat lev.datum tre veckor framåt. Jag vet, inte deras fel..

Fractal Design Define R4 (Svart)
Full Star 1
4.8
(79)
D
Daddy Cool
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Toknöjd! Ville ha ett lite mindre chassi än mitt Antec P193, men samtidigt lättarbetat och luftigt. Enda minuset (en stjärna bort) är att inte frontluckan går att öppna hela vägen runt mot sidopanelen.. som den gör på Antec:en. Har satt i Noctua-fläktar (140mm ULN) som styrs via moderkortet. - 2 i front (in) - 1 i sidopanel (in) - 1 bak (ut) - 1 topp (ut) Kör överklockad propp, minnen och GPU. Hur tyst som helst utan vatten-kylning.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
D
Daddy Cool
7 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Ofta bra priser och alltid snabba leveranser. MEN akta dig för att beställa nåt för stort. Jag bor 5 km från deras huvudkontor och beställde en stor färglaserskrivare. Snacka om paradoxalt när budföretaget (Posten) ringer och undrar om jag vill hämta den på andra sidan stan..! Sen hade jag lite problem med att jag råkade betala en produkt två gånger. Mailade dom i samma sekund som jag insåg misstaget. En vecka senare hade dom inte återfört pengarna eller hört av sig. När jag ringde blev jag hänvisad till Klarna.. vilket var fel eftersom jag inte tagit på faktura utan betalat direkt. Efter mycket om och men blev jag hänvisad till nåt bolag som sköter deras betalningar, men har inte hört nåt från dem heller. Jag är inte orolig, jag kommer få tillbaka pengarna - men ändå.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
D
Daddy Cool
7 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Jag använder webhallen för att dom ofta har bra priser, men framför allt för att man kan hämta ut det man beställt i fysiska butiker om man har bråttom. (jag har nära till deras butik i Nacka(Stockholm). Det som inte ger dem "full pott" är när dom saknar nåt i sitt egna lager, men när (som dom anger) leverantören har och det kan gå hur lång tid som helst utan att få nåt besked om och när produkten kommer att kunna levereras/hämtas ut. Dom borde ha i sitt system att när en produkt är "restad" och det gått en vecka, uppdatera kunden via mail om hur det går.

Nordway Store
Dålig
(27)
D
Daddy Cool
7 omdömen
UselRedigerades 10 år sedan

"Noll koll" på sin webbutik är för mig oseriöst. Visst det här är en tjänst till deras små lokala "hål i väggen"-företag, och inget ont sagt om dem. Men ansluter man sig till en sån här tjänst så.. alltså, undrar om deras medlemmar vet om hur dålig koll och uppdatering dom har på sin webbutik? Exempel: Logitech harmony Ultimate, där Logitechs rek pris är 2,400.- Bästa pris på prisjakt; 2,200.- Nordway´s pris; 4,500.- Jag vet, skrattretande. Och självklart är det ett "fel". Men jag undrar jag om nån obildad skulle beställa den här produkten som lär finnas i lager.. kommer Nordway korrigera priset eller glatt ta emot pengarna?