Prisjakt

Bluish

Medlem sen 2011-11-20
10
Bidrag
1
Hjälpsamröster
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
B
Bluish
10 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Köpt flertalet tillbehör till mina kameror på Cyberphoto. Bra priser, snabb leverans och riktigt trevlig kundtjänst!

Lyckas Med Mat
Utmärkt
(500+)
B
Bluish
10 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Min favoritbutik när det kommer till baktillbehör. Köpt nästan samtliga av mina pralinformar och tillbehör där ifrån, kommer alltid hem fort och fint med fri frakt när man köper för 500kr. Har också väldigt bra erfarenhet av kundtjänst. Rekommenderar verkligen lyckasmedmat!

Andersson APF 2.0 Wi-Fi
Full Star 1
2.5
(2)
B
Bluish
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Är allergisk mot kvalster/damm samt pollen så skaffade denna eftersom den fått bra betyg på Netonnet’s hemsida. Tyvärr är upplevelsen av den inte så bra, jag märker ingen skillnad alls och nu har jag använt den i ca ett halvår. Kanske funkar bra för andra men för mig var det ett bottennapp tyvärr.

Philips Avance Collection Airfryer HD9741
Full Star 1
4.4
(18)
B
Bluish
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Haft denna i två år nu och den är helt grym. Använder den minst en gång i veckan, mycket enklare att laga mat och speciellt för mig som bor ensam. Tycker den är lite svårare att få rent nu efter ett par år men det kanske man får räkna med.

Saucony Endorphin Speed (Dam)
Full Star 1
5
(1)
1 999 kr
B
Bluish
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Fantastiska skor. Började springa för ett år sedan ungefär men inte kunnat utveckla mig så mycket som jag velat, köpte dessa skorna och helt plötsligt springer jag dubbelt så långt på raken än vad jag gjorde innan. Dom är så lätta och man praktiskt taget flyger fram. Rekommenderar verkligen!

Sportamore
Bra
(500+)
B
Bluish
10 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Beställde ett par löparskor för ett par veckor sedan, tyvärr var det fabriksfel på ena skon så var besviken då jag verkligen gillade skorna. Kontaktat supporten och fått jättesnabb och bra hjälp ifrån en tjej som heter Sara. Kommer absolut fortsätta köpa mina skor hos Sportamore i framtiden! Snabb leverans och fantastisk kundsupport.

VetZoo
Utmärkt
(500+)
B
Bluish
10 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Grymt bra! Beställt kattmat till min kisse ett par gånger och nu senast en transportbur. Den var dock trasig när jag fick den, kontaktade kundtjänst och dom skickade direkt en ny. Rekommenderar verkligen VetZoo!

Apotea
Utmärkt
(500+)
B
Bluish
10 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Jag tyckte apotek verkade hur bra som helst, jag beställde två paket ifrån dom som det var bra priser på och det verkade som att jag skulle få dom fort. Dagarna gick och inga paket kom. Igår fick jag mail om att dom har gått i retur tillbaka? Jag förstår inte varför och varför dom isåfall inte blev lämnade till ett utlämningsställe om det nu var problem? Okej visst jag hade kunnat beställa paketen igen men idag har jag fått en faktura på 50kr? Skulle inte förvåna mig om jag får en till och det känns faktiskt inte alls okej. Speciellt inte heller om jag faktiskt inte fick reda på att dom inte gick att leverera? Edit: Löste sig jättefint. Det visar sig vara Postnords fel. Ska lägga en ny beställning och hoppas på det bästa! Kundtjänsten svarade supersnabbt och hjälpte mig direkt. Helt klart nöjd med bemötandet.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
B
Bluish
10 omdömen
UselRedigerades 11 år sedan

Jag tänker aldrig i mitt liv igen handla på Netonnet. Jag var i en av lagershopparna och köpte en Samsung 22" skärm i September detta året, som jag har fått ångra väldigt mycket. Startade skärmen och fick till min fasa se en död pixel av det vita laget nära centrum, blev väldigt besviken för jag vet att företag har olika pixelgarantier, men jag hörde ändå av mig till Samsung för att se vad dom sa. Samsung svarar på mitt mail att dom har 100% pixelgaranti oberoende på hur stor skärmen är, blev jätteglad när jag såg detta, kontaktade Netonnet och skickade in skärmen på lagning. Skärmen var borta i mer än 10 dagar, sen fick jag en Avi från posten där det står att jag ska betala 770 kronor för att hämta ut min skärm? Detta tänkte jag verkligen inte gå med på! Jag ringde till Netonnets kundservice och får prata med en aningen otrevlig kille som påstår att nej, dom har inte alls pixelgaranti... och han kunde inte fråga någon för alla hade gått hem för dagen han sa att dom även inte hade åtgärdat felet. Jag skulle få vänta tills Måndag för att få reda på om jag skulle få betala mer än hälften vad skärmen kostade för att hämta ut den även när dom inte ens gjort något med den? Måndag kom och jag hörde inget, var ingen som hörde av sig varken på telefon eller mail. Min pappa fick mina papper, även en skärmdump på mailet från Samsung, han ringde till Netonnet, som påstår samma som innan, men att dom skulle ta bort så att jag skulle slippa betala, oj va snällt av dem... Jag gick inte med på detta alls! Så jag kontaktade Samsung igen, fått svar av dem att Netonnet har gjort FEL! Dom har visst 100% pixelgaranti fortfarande och det spelar ingen roll hur stor den är. Dom beklagar att detta har hänt mig och säger att jag ska kontakta netonnet igen och använda detta mot dem för jag ska ha rätt för mig. Och det tänker jag allt bra göra. Jäkla skitaffär. Aldrig mer.

Inet
Utmärkt
(500+)
B
Bluish
10 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Inet är grymt bra och enligt mig bästa butiken i landet. Alltid fått jättebra hjälp och dom har grym service! *Frakten är snabb *Bra priser *Jättebra personal som är kunnig och trevlig Allt är skitbra!