Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Snabbt & tryggt
Fri frakt över 1000kr för
kunder via Prisjakt.se

http://www.cyberphoto.se

Betalningsalternativ

Swish
Visa
MasterCard
PayPal
SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information CyberPhoto har fått betyget (9.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  1 dag sedan
  Kom på att det är dags att ge min syn på Cyberphoto för vad det kan vara värt. Jag har handlat i 5 år nu ungefär, returnerat ett fåtal varor, beställt massvis. Aldrig har jag haft nåt strul. Väldigt bra kundtjänst att ha att göra med de gånger det behövs. Skulle rekommendera till en vän.
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Beställning
  Snabbt och enkelt till rätt pris.
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Jag tycker butiken har upprättat det jag tidigare tyckte var negativt och det förtjänar ett gott betyg. Att vilja kundernas bästa är mer sällsynt än man kan tro idag. Uppenbarligen vill CyberPhoto det. Så det blir toppbetyg.
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Beställning
  Handlat tidigare av CyberPhoto och allt fungerat utan problem.
  Gillar deras välinformerade hemsida med recensioner och bloggar.
  Mycket bra tester av kameror..
 • Utmärkt
  25 dagar sedan
  Beställning
  Smidigt. Snabbt. Jag slipper betalning med det oseriösa företaget Klarna.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  bästa service och blixtsnabb leverans varje gång år efter år.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  Bra service, lätt att komma i kontakt med
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  Bra support när man ringer eller mailar!
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Beställning
  Det står fraktfritt på Prisjakt. Men fick ändå betala frakt.
 • Hej!

  Vi erbjuder fri frakt för kunder som kommer till vår hemsida via Prisjakt.se om ordervärdet överstiger 1000 kr. Det betyder alltså att du måste klicka dig in till vår hemsida från Prisjakt.se för att automatiskt ta del av erbjudandet.

  Om du handlade för mer än 1000 kronor och fick betala frakt på din beställning kan du kontakta mig på ronny.karlsson@cyberphoto.se, så kan jag ordna en återbetalning av fraktkostnaden.

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  Otroligt bra service och bemötande!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  lätt att beställa och billiga pricer.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Plockade ihop en kamera och lite utrustning i går kväll. Tog fram mina kunduppgifter, och skulle betala. Mellan de olika fönstren i utcheckning så ändrades priset med ett par tusen. Va f-n... Man undrar hur det funkar vid byte, återköp och reklamation när köp går till såhär?
 • Hej AndrewGio!

  Det händer att vi har tidsinställda kampanjer som avslutas ett visst klockslag, så jag skulle tro att du försökte lägga beställningen precis när kampanjen upphörde. Tråkigt såklart, men jag är säker på att vi kan lösa detta och erbjuda dig samma pris på kameran ändå.

  Kontakta mig på ronny.karlsson@cyberphoto.se så tar vi det vidare därifrån!

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  Fantastic service!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  Enkelt att hitta vad man vill, bra priser. Flera olika betalsätt
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Hade väldigt höga förhoppningar när jag beställde från CyberPhoto. Det verkar vara ett seriöst företag med många nöjda kunder. Hade nog också varit väldigt nöjd om min köpupplevelse inte kantats av problem längs vägen.

  En produkt jag beställt var slut vid köptillfället, hade valt att betala direkt via Paypal men eftersom produkten var slut så ringde jag själv upp för att kontrollera detta. Vi kom överens att byta till en ny produkt där jag skulle betala mellanskillnaden. Ville självklart betala på samma sätt, men detta gick inte utan var tvungen att använda mig av Svea Ekonomi's faktura.

  Sagt och gjort, jag fick min beställning med rätt produkter men ingen faktura. Tiden gick, jag inväntade fakturan och glömde sedan bort det. Ingen faktura kom varken på mail som hade sagts över telefon eller via brev. Istället faller en inkasso faktura ned i min Kivra inbox. Kontaktar både CyberPhoto och Svea som bara hänvisar till varandra. Istället ger jag upp, betalar fakturan och lämnar detta betyg.
  Hoppas ni andra som väljer CyberPhoto får en bättre upplevelse än mig! Jag tror i grunden att dem är väldigt duktiga.
 • Hej Raizem!

  Tack för att du kontaktar oss! Tråkigt att din upplevelse av oss inte motsvarade dina förväntningar. Normalt får du en kopia på din faktura via mail samma dag som ordern skickas. Vi lägger också en fysisk papperskopia i paketet tillsammans med produkterna. Om fakturan inte betalas kommer Svea Ekonomi att posta en faktura till den adress där du är folkbokförd. Betalas inte påminnelsen kommer ett inkassokrav att skickas ut. Självklart kan det bli fel ibland och misstag kan begås, i just det här fallet kan jag inte svara på exakt vad som har hänt men jag skulle gärna titta närmare på ditt ärende för att se om det finns något vi kan göra.

  Du kan nå mig på ronny.karlsson@cyberphoto.se, jag vill dels titta närmare på vad som har hänt men också kompensera dig om det är så att vi har brustit någonstans i vår hantering av ärendet.

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Bra site, snabb leverans, trevligt bemötande vid kontakt
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställde en Canon Powershot G7 X Mark III och valde faktura i kassan. Dagen efter fick jag ett mail att "Vi kan tyvärr inte skicka din order mot valt betalsätt, men vi erbjuder kortbetalning, Swish, PayPal och direktbetalning som bra alternativ".
  Det här är märkligt beteende och jag skulle inte beställa något i den prisklassen (ca 8 000 kr) med förskottsbetalning.
  Köpte kameran hos en annan butik utan problem istället.

  Tar bort en stjärna då det verkar som omdömet blivit borttaget! Detta ser jag mycket allvarligt på och det är inget jag kommer tolerera. Det är viktigt att Prisjakt tar ställning i detta och ej intar en partisk ställning.
 • Hej!

  Det stämmer att vi ibland behöver be kunder att byta betalsätt mot någon form av förskottsbetalning. Det kan bero på att vi och Svea Ekonomi inte har kunnat säkerställa att det faktiskt är kunden i fråga som har lagt beställningen, då det inte har gått att koppla kontaktuppgifterna till namnet. Vi gör alltså detta för att så långt det är möjligt förhindra att företag och privatpersoner ska utsättas för bedrägerier eller ID-kapning.

  I dagsläget har vi möjlighet att låta kunder som ringer in till oss legitimera sig med Bank-ID. Vi tittar på att kunna erbjuda en lösning där kunden får möjlighet att i kassan legitimera sig med mobilt Bank-ID, för att ytterligare stärka säkerheten.

  Om det finns något jag kan göra för dig är du välkommen att kontakta mig på ronny.karlsson@cyberphoto.se

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Beställning
  79 kr fraktavgift när man handlar för över 1000 kr känns tveksamt.
 • Hej!

  Tack för att du väljer att vara kund hos oss! Om du surfar in på vår hemsida via prisjakt.se får du fri frakt på din order om ordervärdet överstiger 1000 kr.

  Om du kontaktar mig på ronny.karlsson@cyberphoto.se och uppger ditt ordernummer så kan jag återbetala fraktkostnaden på din senaste order.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställning
  Mycket seriösa. Snabb leverans
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra priser, snabb leverans och alltid trevliga.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Enastående kundtjänst och garantivillkor.

  Jag köpte ett Canon vidvinkelobjektiv via deras sida med begagnade produkter. Bara ett par tre dagar senare hade jag tagit emot paketet och initialt hade jag några frågor kring konstruktionen som jag var lite undrande över. Köp av beg. produkter allt bidrar till lite nervositet hos mig.
  Jag fick ett snabbt och bra svar via kundtjänsten som erbjöd mig en retur om jag tvekade. Jag valde dock att behålla objektivet då det köptes inför en längre resa och jag inte hade möjlighet att köpa något motsvarande med så kort varsel.

  Andra dagen på resan valde autofokusen att ge upp vilket förtog fotoupplevelsen något. Det kanske säger mer om mig än objektivet dock, men faktum kvarstår att AF gav upp.
  Jag mailade ånyo kundtjänsten och önskade denna gången en retur, som ju tidigare erbjudits. Återigen fick jag ett snabbt svar med retursedel och instruktioner. Returen gick smidigt och ett par veckor senare mottog jag även återbetalningen.

  Tack för en superb kundupplevelse. Jag kommer tveklöst att fortsätta handla hos er.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Enkelheten och snabbheten för leverans.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bästa kundservicen jag varit med om. Extremt snabb leverans också! Toppbetyg!
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Bäst pris vid köp av iphone XS och snabb leverans, MEN har två synpunkter.
  1. Beställde på en lördag eftermiddag och fick bekräftelse per mail först på måndagen, känns inte som 2020, känns manuellt och fick mig att tro att beställningen inte gick igenom, dåligt.
  2. Varför har de inte Klarna som alternativ, vem vill använda Svea Ekonomi som lägger fakturan i ett mail från Cyberfoto, känns korkat. Allt annat okey och som man kan förvänta sig av seriös webbhandlare.
 • Hej Martin!

  Tack för dina synpunkter. Normalt ska en orderbekräftelse skickas ut inom ett par minuter efter att du har lagt din order, i det här fallet har det inte gjorts och det beror troligtvis på något tillfälligt tekniskt fel.

  Vi har valt att använda oss av Svea Ekonomi som fakturapartner istället för Klarna och du får fakturan både digitalt i ett mail samt en papperskopia i paketet tillsammans med varan du har beställt.

  Om du har fler frågor eller synpunkter är du välkommen att maila mig på ronny.karlsson@cyberphoto.se

  Ha en fortsatt trevlig dag!

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra service. Handlar det mesta av mina fotoprylar där
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Snabb leverans, extremt välpackat paket, och en Twix följde med på köpet!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra pris
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Alltid lika trevliga och hjälpsamma.
  Bra kampanjer. Bra hemsida.
  Köpt 90% av min utrustning här 👍
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Har alltid varit jättenöjd med mina köp från CyberPhoto. En gång så hängde min dator sig när jag la en beställning och jag råkade trycka *beställ*knappen 2ggr. En tjej från CyberPhoto ringde då upp mig och frågade om jag verkligen vilja köpa 2 stycken kameror eller om det var ett misstag. Sådant uppskattar jag. Grym service, bra produkter, bra priser. Jag gillar er skarpt
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra sortiment och trevlig kundtjänst som gärna svarar på frågor angående produkter
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb och personlig service. Det är viktigare än att spara några kronor hit eller dit.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  bra produkter med kvalitet. Stort sortiment. Har handlat hos dem i mer än 10 år och kommer att forsätta
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Beställning Leverans
  -
 • Acceptabel
  4 mån sedan
  Beställning
  Fin service,
  Men jag har köpt ett LITET MINNESKORT.
  TYCKER FRAKTKOSTNADEN VAR VÄLDIGT HÖG FÖR DETTA SOM KAN SÄNDAS I ETT VANLIGT KUVERT.
 • Hej!

  Tack för din recension. I dagsläget har vi valt att erbjuda fri frakt för kunder som kommer till vår hemsida via Prisjakt och handlar för mer än 1000 kr. Jag förstår att fraktkostnaden kan upplevas hög när man handlar något litet, som till exempel ett minneskort, och vi ska se över möjligheterna att kunna erbjuda ännu bättre fraktalternativ i framtiden.

  Om du har fler tankar, funderingar eller frågor är du välkommen att kontakta mig på ronny.karlsson@cyberphoto.se, så tar vi det vidare därifrån.

  Ha en fortsatt trevlig dag!

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Kanonbra butik. Frakten tog två dagar istället för en (pga. butiken är i Umeå) men pris, support, emballage och hela köpprocessen var kanonbra.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Inte mycket att klaga på. Oftast skickas paket samma dag som beställningen är gjord och snabb kundtjänst.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Har handlat i många år. Snabb och säker leverans. Mycket bra bemötande vid kontakt med butiken.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabbt och smidigt. Bra priser
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Mkt seriös webbutik!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning Leverans
  En av de bästa webb-butikerna i mitt tycke. Sajten är så himla tydlig, ordentligt med produktinformation, tester där man vågar lyfta fram svaga sidor (skapar trovärdighet). Den här sajten konverterar! Utcheckning också bra men låt mig som köpare välja betalningsmetod. Ända minus jag hittar är att faktura är förvalt vid utcheckningen, det är jag som konsument som ska vara i förarsättet, inte butikens betalningspartner.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Saknar produkten
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra sortiment och mega-snabb leverans!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Very professional, quick delivery and good packaging with a choclate.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket nöjd med min order. Inga synpunkter förutom att det inte var någon SMS-avi, men jag hämtade en digital avi via PostNords app istället. Inget som påverkar betyget.

  Den blev packad på under en halvtimme runt halv åtta på Black Friday-kvällen (fick av naturliga skäl vänta till måndag innan den blev skickad såklart), och det väntade en överraskning i form av en Marabou Kexchoklad vid öppnandet.

  Sitter nu här med en välbehållen och grym mobil, och är en chokladkaka mättare. :)

  Jag kan inte bedöma deras service, då jag inte haft något behov av den. Men att döma av majoriteten av alla recensioner så hyser jag ingen oro ifall behovet skulle uppstå.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Beställning Leverans
  Trevlig och hjälpsam personal samt bra priser och snabba leveranser gör att Cyberphoto är mitt favoritställe för kameraprylar.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Mycket bra, fick en KitKat som bonus i paketet:)
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans, bra pris, väl emballerat.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Ingen vidare kundservice ett paket försvann under leverans men detta ville man inte hjälpa till med fick sköta allt själv med posten. Uselt bemötande från kundtjänst gjorde ju inte saken bättre.
 • Hej!

  Tack för att du har uppmärksammat oss om detta.
  Jättetråkigt att ditt paket försvann i postens hantering! Vidare vill jag be om ursäkt om det är så att vi har brustit i vår hantering av ditt ärende, det är givetvis så att avsändaren (i det här fallet Cyberphoto) ska hantera reklamationen mot Postnord om ett paket har tappats bort.

  Om det finns något jag kan göra för att hjälpa dig får du gärna kontakta mig på ronny.karlsson@cyberphoto.se, så tar vi ärendet vidare därifrån.

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Beställning
  Alltid proffsigt bemötande, oavsett om man som kund är amatör eller proffs.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra pris på produkten