Prisjakt

smoksnes

Medlem sen 2009-12-11
14
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Roborock Q7 Max +
Full Star 1
4.5
(6)
4 990 kr
s
smoksnes
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Den har städat hos oss i lite drygt två veckor nu. Jag har tidigare haft de tidiga generationerna Roomba och Neato. Det har verkligen hänt en del sedan dess. Q7 tycks faktiskt ha en ”plan” när den städar och tar först kanterna och därefter mitten. Det är enkelt att följa och se i appen. Hade den kunnat lyfta på moppen hade det varit en femma. Men då måste du köpa den större modellen istället. Fördelar: - Resultatet blir bra. - Moppning är ok. - Bra app - Inga kameror. Nackdel: - Den har lite svårt för den höga tröskeln in till badrummet. - Om du har en ”no-mop-zone” så går den inte över den alls när du har moppen på. Det får det lite oönskade beteendet att den inte alls går in i rum om mattan ligger i vägen. Det är by-design, men lite opraktiskt. - Moppen tar inte riktigt bort fläckar. Tex kaffefläckar eller liknande i köket.

Leksakscity.se
Bra
(79)
s
smoksnes
14 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Enkelt att genomföra köpet och varan kom dagen efter.

Eneba
Utmärkt
(312)
s
smoksnes
14 omdömen
Usel2 år sedan

Lägger på 28 kronor i serviceavgift vid kassan. Jag ser normalt sett inga problem med serviceavgifter, men om den alltid finns borde den också redovisas från början och på tex Prisjakt.

Livekort.se
Bra
(500+)
s
smoksnes
14 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Fungerar galant. Smidig betalning via Trustly och jag fick koden efter ca 5 minuter via mail. Den gick därefter alldeles utmärkt att aktivera. Egentligen inget att klaga på.

Philips Hue Wall Switch Module 2-pack
Full Star 1
3.3
(4)
699 kr
s
smoksnes
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Funkar precis som den ska. Lätt att installera. Jag var lite orolig att jag behövde återfjädrande brytare, men det behövdes inte alls. Det fungerar bra ändå. Den ändrar state till det motsatta, precis som en trappbrytare. Det enda negativa är att den förstås bara passar till Hue-lampor. Men annars hade den aldrig gått att installera på det sätt som den gör. Men till priset skulle man lika gärna kunna sätta i en riktig brytare med ZigBee eller Zwave. Å andra sidan kräver denna ingen nolla.

Samsung HW-Q950T
Full Star 1
4.3
(14)
s
smoksnes
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

För det nuvarande priset (8k) är detta en prisvärd soundbar. Jag prövade denna i en vecka, men lämnade sedan tillbaka den. Fördelar: * Flera HDMI-ingångar. * Klarar alla ljudformat * Uppåtskjutande bakhögtalare * Bra för filmer. Nackdelar: * Ganska dålig app. (Och då använder jag sedan tidigare SmartThings till annat) * Klen bas. EQ verkar inte ha någon effekt. * Väldigt tråkigt ljud för musik (enligt min smak). Jag var som sagt imponerad av dess uppspelning av t.ex. Atmos vid filmer. Man kan behöva justera bakhögtalarna lite. Jag hade inga problem med att högtalarna tappade kontakten, även om soundbaren i sig tappade kontakt med TV vid något enstaka tillfälle. Jag köpte Sonos Arc istället.

POWER
Utmärkt
(500+)
s
smoksnes
14 omdömen
Utmärkt3 år sedan

har handlat en del, och även lämnat tillbaka några saker. det har fungerat exemplariskt. deras öppet köp och hantering av returer gör fysiska butiker helt onödiga. bra priser och bra leveranstider.

Ubiquiti Networks UniFi Switch Lite 16-POE
Full Star 1
5
(2)
2 539 kr
s
smoksnes
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Fungerar bra. Hade den tidigare modellen (UniFi Switch 8-60W), men den blev väldigt varm. Denna har jag i ett stängt mediaskåp utan några problem. Väldigt bra formfaktor i förhållande till antalet portar. Inget dåligt att invända.

Bauhaus
Bra
(500+)
s
smoksnes
14 omdömen
Bra3 år sedan

Grejen med Bauhaus är att det inte ofta blir rätt från början, men till slut blir det bra. Jag har behövt reklamera flera försändelser för att de blivit skadade under transporten. Ofta för att de är dåligt emballerade. Det gör att allt tar lite längre tid innan du har alla grejer, men efter ett par vändor med supporten har det alltid blivit bra till slut. De har en "lägsta pris garanti", som jag nyttjat ett par gånger. Den har fungerat klockrent, men man ska vara medveten om att Bauhaus ofta tar in andra modeller än andra varuhus. Det kanske är exakt samma produkt, men med ett annat artikelnr. T.ex. deras Gustavsberg-duschar är ett bra exempel. Att få hjälp i varuhuset är jättesvårt. Men när du väl fått hjälp brukar det gå bra. Men återigen, räkna med att allt tar lååång tid.