Prisjakt

str0mma

Medlem sen 2009-01-21
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
LensOn
Bra
(500+)
s
str0mma
6 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Bästa priset enligt prisjakt, betalning via Klarna (alltid en trygghet) och leverans genom brevinkastet dagen efter beställning. Som en del nämner försvann först Prisjaktskampanj-priset vid kassan, men efter att ha uppdaterat sidan satt det där som en smäck. (Inget unikt för Lenson dock, har upplevt samma sak hos fler "linsbutiker"). Allt som allt är jag mycket nöjd med köpet!

Eon
Dålig
(10)
s
str0mma
6 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Har beställt en gång från Eon och det fungerade bra bortsett från att jag uppfattade det mobila gränssnittet lite otydligt vad det gällde antal av en och samma produkt i kundvagnen. Försändelsen var lite kantstött när jag fick den, (inget man kan klandra Eon för), men innehållet var välpaketerat och helt oberört av hanteringen. Sjukt bra pris på det jag köpte och snabb leverans, mycket nöjd!

Webhallen
Utmärkt
(500+)
s
str0mma
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Snabbt och enkelt, inga konstigheter.

CDON
Bra
(500+)
s
str0mma
6 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Beställning på söndagen, levererad på tisdagen.

Google Galaxy Nexus 1GB RAM 16GB
Full Star 1
4.7
(120)
s
str0mma
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 år sedan

Uppdaterade en problemfylld lur från 4.0.1 till 4.0.2. Alla problem var som bortblåsta, från hängning en gång/natt till 215 timmar uptime and still counting! Den fungerar som en dröm nu! Snabb som tusan och har skönt flow i GUI:t. Batteritiden är bättre än vad jag tidigare upplevt på en smartphone - ca 50% kvar efter en dag på batteri! 16GB internt lagringsminne är för mig mer än nog. Jag sparar knappt något på telefonen utan har det mesta på nätet. Hade jag fått önska något kanske lite metall i chassit hade varit något för lite mer gedigenhet! Min bästa telefon hittills!