Prisjakt

sassy

Medlem sen 2008-05-14
15
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy A54 5G SM-A546B Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
2.8
(4)
4 391 kr
s
sassy
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Jättebra telefon Utmärkta bilder Alla program funkar Jag använder telefonen mkt för navigering och kör ofta dubbla program och fotar samtidigt. Trots det är det inga problem med batteriet. Telefonen är väldigt prisvärd.

Elgiganten
Bra
(500+)
s
sassy
15 omdömen
Uselett år sedan

Företaget utan avdelning som tar emot klagomål. Kundtjänst vill bara sälja, ej lyssna på klagomål.

Defunc True Go Wireless
Full Star 1
2.5
(6)
430 kr
s
sassy
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

helt ok att lyssna på radioprogram o musik. Men de man pratar med säger att det är "dåligt" ljud". Men för priset så är det mkt prisvärda.

Lego
OK
(5)
s
sassy
15 omdömen
Utmärktett år sedan

Bra priser Bra förpackningar Bra extragrejer vid stora orders bra leveranser ända hem till dörren utan extra kostnad och sist men viktigast; roliga produkter.

Philips Brilliance BDM4037UW
Full Star 1
3.5
(14)
s
sassy
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

ok skärm men ingen strömbrytare burkigt ljud (min 10 år gamla skärm har bättre ljud)

DJI Spark Fly More Combo RTF
Full Star 1
4.6
(15)
7 795 kr
s
sassy
15 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 år sedan

Billig Suveräna prestanda Kamera med 12 mp och filmar i HD. (ja för det priset är det bra!) Många inställningsmöjligheter i för kamera via app. Ja många olika funktioner för flest tänkbara tillfällen.

K-Rauta
Utmärkt
(500+)
s
sassy
15 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

nja när det kommer till skarpt läge så brister det reklamationer tex tas inte om hand på ett proffsigt sätt En del produkter är dåliga o det vet dom om, men dom säljer dom ändå. Fick idag min kompostkvarn som varit på reparation. Den provkördes i butiken, och gick sönder igen. Idag fick jag häva köpet efter allt strul.... Men det satt bra hårt inne.

Ryobi RSH2845T
Full Star 1
2.5
(2)
s
sassy
15 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

UPPDATERING Idag så klarade kompostkvarnen en gren. Sedan lade den av. Den kom inte igång igen. Ja vad ska man säga. Det är stark, men behållaren på 55 liter är en teoretisk mängd. När material inte längre kan ramla ur kvarnen så måste den tömmas. Det blir relativt ofta. Trots att jag har justerar kniven blir relativt mkt material som långa rygggrader. Det bler mera stora bitar än flis. Säkringen går dessutom då o då Sen det sista maskinen klarar max 35 mm om det finns små kvistar på den jag har prövat med helt raka grenar med alla gamla kvistar bortsågade. 38 mm klarade den, men 45 mm, ALDRIG! Uppdatering 9 maj lämnade till K-rauta för 5 veckor sedan, då den till slut lade av helt. Klar idag. Provkördes utan grenar i butiken. Efter två starter gick den ej att köra igen. Jag hävde köpet.

Inet
Utmärkt
(500+)
s
sassy
15 omdömen
DåligRedigerades 5 år sedan

säljer via CDON.Com o får du problem så skyller dom på varandra... Annars ok leveranstid men dålig info kring leveransen.

LotusGrill 34cm
Full Star 1
3
(2)
1 763 kr
s
sassy
15 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Jo den tänder på ca 4 minuter, med hjälp av fläkten. Kolbehållaren rymmer några deciliter kol, ingen stor mängd. Man tänder med tändgel. Det hittade jag inte hos dem som sålde grillen.... men i en annan butik. Det finns säkert tändgel i grillbutiker... Nä man väl fått fart på grillen så har man en grillyta på ca 25 diameter. Yttersta ytan är ej supervarm. Grilltiden är dock bara ca 20 minuter. Sen är grillen för kall. Tillverkaren rekommenderar att man skall använda deras grillkol av nåt finare hårdare trä som brinner långsamt.Detta kol har jag prövat. Jag upplevde marginellt längre brinntid. Nej ju mera jag tänker efter är det bara bra att det är snabb starttid och kol... men alldeles för kort brinntid. Dessutom. Det är en plåt i mitten ca 1 dm i diameter. Där blir det ingen grillning, snarare stekning. Så grillytan är bara runt denna plåtbit. Man får plats med tre grillkorvar runt plåtbiten. Hur denna grill kan få massa priser är en gåta för mig.