Prisjakt

Da-Mastah

Medlem sen 2007-10-27
10
Bidrag
11
Hjälpsamröster
Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
D
Da-Mastah
10 omdömen
Utmärkt17 dagar sedan

den tekniska kompetensen hos Kjell & Company är mycket högre än andra butiker som Elgiganten, och man får för samma pris. Dessutom en smidigare hemsida.

Razer BlackWidow V3 Mini HyperSpeed Yellow Switch (Nordisk)
Full Star 1
2
(2)
1 899 kr
D
Da-Mastah
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Köp ej. Bluetooth och 2,4gh wireless avaktiveras om man har sladden ikopplad. Trots att där finns en switch där användaren kan ställa BT/kabel/2,4 så tar kabelanslutningen prioritet om tangentbordet är inkopplat. Det betyder att man inte kan använda tangentbordet med BT till sin jobblaptop samtidigt som man har den permanent inkopplad till sin gamingdator. Detta funkar på mitt gamla tangentbord Corsair K63. Supporten på razer har varit dålig då den första killen sa att han skulle koppla in en "senior" tekniker som sedan bara svarade att kabeln tar prioritet, trots att jag hade skrivit till den första killen att jag förstod det och specifikt undrade om de kunde och ville uppdatera det så att användaren kunde välja istället för att kabeln automatiskt tog prioritet. Kass support. en till nackdel: om man inte har installerat razer synapse (vilket man kanske inte får på sin jobbdator) så är defaultinput § istället för esc på knappen som har båda. Endast när man installerat synapse så ändras default till esc. dåligt designad mjukvara. Synd då tangentbordet annars är tystlåtet och snabbt i responstid.

CDON
Bra
(500+)
D
Da-Mastah
10 omdömen
Usel3 år sedan

Katastrofalt dålig affärsmodell. Kringgår effektivt alla konsumentskydd som byggts upp av samhället genom att säga de inte själva säljer produkten och den äkta butiken ligger utanför Sverige. Inget nummer att ringa för kundsupport. Kundsupporten vidarebefordrar mailet direkt till äkta butiken bakom CDON, väldigt slapphänt att inte ta någon form för eget ansvar. Falska indikationer på leveranstider på hemsidan. Grön lastbil som indikerade i lager (hos leverantör) med 5-7 arbetsdagars leveranstid. Över 4 månader gångna utan att produkterna kommit och fortfarande har CDON inte ordnat problemet. 20% billigare är 80% dyrare när man inte får varan och behöver lägga tid och ork på över 25 mail och ändå inte få varorna. Riktigt dålig timlön för den imaginära rabatten. Låt Amazon ta över efter detta fossilet. De kan inte ens uppdatera sitt namn från en teknik som inte använts på över 10 år.

Fiskars Hard Face Stekpanna 28cm
Full Star 1
3.7
(6)
492 kr
D
Da-Mastah
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Hade högre förväntningar på en fiskars produkt. Har gillat deras kvalitetssaxar tidigare. Trodde inte de skulle släppa en kass produkt och var villig att betala mer för den, men den har släppt i beläggningen redan inom ett år från köp! Beläggningen har börjat flagna och släppa uppe på kanten redan. * staplar inte stekpannan * har inte brännt den eller mat på den * non-stick beläggningen är fortfarande glatt som en barnrumpa så mat bränner inte fast så länge man inte överhettar den utan mat eller glömmer den på spisen. Jag steker rätt varmt med induktion så beläggningen i sig tål bra temperaturer bara man inte överhettar den. * jag diskar också för hand men har stoppat den i diskmaskinen ett par gånger, men ska en beläggning verkligen släppa efter ett halvårs bruks diskningar i diskmaskinen? man kan inte ha en färg som släpper utan. Jag hoppas det var ett dåligt ex bara, någon annan som varit med om liknande där det släpper uppe på kanten? Se bilder https://photos.app.goo.gl/gwDuxijuSEosi9ZX7 Ni får se över QC kontrollerna så där inte hamnar dåliga ex i butikerna. Kräv lite ISO 9001 tänk av era underleverantörer eller nått. Mvh, Peter

Scanpan CTX Stekpanna Set 2 delar (20cm,28cm)
Full Star 1
1.9
(10)
2 049 kr
D
Da-Mastah
10 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

https://www.radron.se/vardagskunskap/tvister-aggen-brandes-fast/

Energetics Door Rack Chin Up Bar
Full Star 1
1
(1)
449 kr
D
Da-Mastah
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

OBS! Den funkar bara för tjocka väggar! Det står inget om tjockleken på väggarna varken på förpackningen eller instruktionen i förpackningen eller på energetics egen hemsida. Dock stod det på Intersports hemsida att det var för 15-20cm väggar, vilket är dubbelt så tjockt som de väggar jag har hemma i alla fall. Helt värdelöst att inte skriva ut sådan viktig info på förpackningen eller ens i manualen. Dessutom har de skruvat ihop den helt fel på bilden på energetics egen hemsida, riktigt dåligt kvalitetsintryck på det företaget som inte kan skruva ihop sina egna produkter ordentligt och inte heller kan skriva ut minsta/största tjocklek på väggarna/dörrarna som behövs.

The Rock Hemmabio
Bra
(27)
D
Da-Mastah
10 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Riktigt bra expertis och service. De hjälpte mig köpa min projektor, för 1,5år sen t.ex. visade de att det var mycket bättre med en billigare projektor och en bra duk istället för en dyr projektor till mitt ljusa vardagsrum. De kan verkligen det tekniska bakom och är välvilliga att hjälpa. De vill inte bara sälja saker utan vill hitta det bästa för en. De förtjänar bara högsta betyget :)

Microsoft Xbox 360 Premium HDMI 2008 60GB
Full Star 1
4.6
(107)
D
Da-Mastah
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

De bästa spelen finns till xboxen o därför är den bättre än PS3 och wii.

Samsung PS50A456
Full Star 1
4.8
(4)
D
Da-Mastah
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Riktigt nöjd med tv'n. Den ger väldigt fin och färgrik bild när den är kopplad till xboxen eller datorn. Enda som man kan störa sig på är att den bläddrar kanaler lite segt, men inget jag bryr mig om. Helt klart prisvärd för den prestandan.

Logitech Z-2300
Full Star 1
4.5
(155)
D
Da-Mastah
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 15 år sedan

Grymt ljud, särskilt med tanke prisklassen den ligger i. De små högtalarna kan fylla upp ett 20kvm rum rätt bra och passar utmärkt som datorhögtalare.