Prisjakt

Patrik_Abrahamsson

Medlem sen 2007-08-21
11
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Fyndbörsen
P
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Har precis fått hem Batman Arkham city till Ps3. Beställde kl 01.07 torsdag natt. Nu är det fredag och spelet låg i brevlådan vid 12-tiden. Lägsta pris på prisjakt + en leveranstid man bara kan drömma om, tänker handla där igen. Fyndbörsen verkar göra allting rätt och jag kan varmt rekommendera att handla från denna butik.

Eneba
Utmärkt
(312)
P
Utmärkt4 år sedan

Köpte Doom Eternal för 214 kr. Fick en bild med en spelnyckel på och den fungerade utan krångel att registrera i Bethesda.net Launcher. Kommer att köpa från dem igen.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
P
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Har köpt mig ett nytt grafikkort i Upplands Väsby butiken. Beställde dagen innan och hämtade det i butiken. Personalen är alltid trevlig och hjälpsam. Inte en repa på kartongen vilket för mig är ovanligt. (Visar på att de tar hand om varorna på rätt sätt). Har bara gott att säga om Webhallen.

Asus Radeon R9 290X DirectCU II OC HDMI DP 2xDVI 4GB
Full Star 1
3.5
(2)
P
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Gick från ett AMD Radeon HD6950 till denna fast jag inte hade pci-x 3.0. +Visade sig att det inte behövdes då det var bakåtkompatibelt +Har tickat på i min låda nu utan problem. -Det enda jag har anmärkt är att det kan bli något varmt. Se till att ha bra låda och bra ventilation. Annars inga problem.

Corsair Hydro H80
Full Star 1
4.1
(16)
P
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bytte till den här, hade Noctua NH-UP12 SE2 luftkylare. Har ju en Intel I7 950 som blev för varm med luftkylaren. Temperaturen hamnade utan vidare på 96-100 grader C. När jag maxar processorn i Prime95 i en timme kyler den stabilt på 76 grader C. vid full (100%) Load på lägsta fläktinställningen. Rekommenderas varmt till alla med värmeproblem. Kan inte vara mer nöjd. Ljudnivån är obefintlig vid lägsta fläktinställningen. Mellan och performance mode låter som om man hade en jetmotor i datorn. På lägsta fläktinställningen överröstar mitt grafikkort den med råge. 9/10 får den för att den inte är knäpptyst. Men det kan man inte räkna med.

Kvarnvideo
OK
(259)
P
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Rekommenderar starkt. EN utav många bra butiker på nätet. Har aldrig haft problem med vare sig beställningar som leverans av vara. Snabbt, billigt, och proffsig hemsida utan lull lull. Fick hem Alien Anthology boxen på 2,5 dagar då jag beställde sent på onsdagskvällen. En dags leverans tid måste nog ses som toppklass. Kommer inte att tveka att beställa igen.

Firestone Audio Fubar IV
Full Star 1
5
(2)
P
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 14 år sedan

Helt klart en av de bästa prylarna jag har köpt. Använder den som ett externt ljudkort och ljudet som kommer ur den lilla saken är klart och rent. Givet köp om du gillar musik.

Samsung LE46B650
Full Star 1
4.8
(12)
P
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 14 år sedan

Bra tv som gör sitt jobb. Köpte min på Webhallen för 11 295 kr. Har bara Analog SD och där är bilden godkänt. HD film och spel från Ps3 är helt fantastisk, men det behöves lite lirk med bildinställningarna för att få bäst bild. Tips är att ställa upp skärpan så det inte blir för rörigt i snabba scener. (Jag har mellan 30-40 inställt) Den inbyggda mediaspelaren har jag inte testat. 46 tum är stort så sitt inte för nära vid filmtittande, då kan det bli jobbigt för ögonen. Köp även bra HDMI-kablar om du ska koppla upp den till Ps3:a via en AV-receiver.