Prisjakt

markus1234

Medlem sen 2007-03-11
10
Bidrag
7
HjÀlpsamröster
Outdoor Xtrem Örebro
UtmÀrkt
(15)
m
markus1234
10 omdömen
Usel5 mÄnader sedan

Jag tÀnkte chansa och förlita mig pÄ texten som de skriver pÄ sin hemsida: "Ordrar före 14.00 skickas samma dag" Kan informera alla att det bara Àr snack. Kostnaden för returer Àr ocksÄ oproportionerligt hög.

Stadium webbshop
DĂ„lig
(433)
m
markus1234
10 omdömen
Usel5 mÄnader sedan

LÄng leveranstid, ena varan var öppnad sen tidigare, andra varan var defekt.

Netgear Nighthawk AX12 RAX120
Full Star 1
5
(2)
3 849 kr
m
markus1234
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 5 Ă„r sedan

En router som fungerar föredömligt och gör det den ska. Jag övervÀgde en Asus GT AX11000 men valet föll pÄ AX12 enbart pÄ grund av designen. Min recension fÄr ni ta med en nypa salt eftersom jag inte har speciellt höga krav pÄ en router utan köpte denna för att fÄ Wi-Fi 6 och framtidssÀkra. Jag kommer frÄn en Asus router i 1000kr-klassen som inte klarade av mÀngden klienter jag har hemma. Tidigare router behövde startas om ibland och mina Nest protect inte fungerade vilket AX12 löste. RÀckvidd och överföringshastighet mÀrker jag ingen större skillnad pÄ (den fixar 2 vÄngsplan utan problem) - möjligen att det Àr lite bÀttre signalstyrka pÄ 5GHz-bandet. NÄgra minus: *NÀtadaptern Àr vÀldigt stor och det Àr inte riktigt lyckat att ha den hÀngandes i ett eluttag i vÀggen. *Jag hade hoppats att mina mekaniska hÄrddiskar skulle spinna ner vid inaktivitet (ena en WD och andra Seagate 2TB 2.5") men det gör de inte. Detta Àr dock vanligt för routrar. *InstÀllningsmöjligheterna Àr inte pÄ topp och mobilappen saknar en hel del instÀllningar som tack och lov finns via webbinterfacet.

Jollyroom
OK
(500+)
m
markus1234
10 omdömen
Usel5 Ă„r sedan

Lagersaldo uppdateras flera dagar försent.

Allocacoc PowerBar 2-Way 2xUSB 1,5m
Full Star 1
1
(1)
491 kr
m
markus1234
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 Ă„r sedan

Jag köpt totalt tvÄ stycken av dessa och rent funktionsmÀssigt fungerar de vÀl. Det stora problemet Àr att man hör ett konstant högfrekvent ljud som Àr vÀldigt irriterande. Det Àr alltsÄ ett klassiskt coil whine eller "spoltjut" man hör. Mitt första exemplar var aningen vÀrre Àn det andra men 2/2 lÄter sÄ jag antar att det dÄlig design och inte tvÄ mÄndagsexemplar. Om man planerar att ha PowerBaren inkopplad i ett rum med normal ljudbild kommer den garanterat höras. T.ex sovrummet Àr bara att glömma. Jag vet inte om man kan dra kopplingen till att det Àr dÄliga komponenter men personligen skulle dra mig för att driva eller ladda vÀrdefull elektronik. Framför allt skulle jag vara orolig att lÀmna denna inkopplad och obevakad. Ska tillÀgga att jag Àven har Allocacoc's Powercube med USB-uttag och denna Àr knÀpptyst.

Logitech Wireless Keyboard K270 (Nordisk)
Full Star 1
3.9
(12)
349 kr
m
markus1234
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 10 Ă„r sedan

Har haft tangentbordet ett tag och Àr vÀldigt nöjd. Det fungerar precis som det ska. Det Àr skönt att skriva pÄ och har en nano-sÀndare sÄ man kan parkoppla flera Logitechenheter till samma sÀndare. Med tanke pÄ priset sÄ kÀnns allt annat Àn toppbetyg fel.

Salomon X Max 120 13/14
Full Star 1
3
(2)
m
markus1234
10 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 Ă„r sedan

Jag har nu snart anvÀnt denna pjÀxa tvÄ sÀsonger och kan erkÀnna att jag aldrig i mitt liv Ängrat ett köp sÄ mycket som jag Ängrat detta. Tidigare har jag haft pjÀxor med varierande kvalitet och sakta men sÀkert nÀrmat mig styvare och bÀttre pjÀxor. NÀr jag nu skulle uppgradera lÀt jag mig övertalas om hur bra Salomons Custom Shell skulle forma sig efter mina fötter och hur fantastisk denna pjÀxa var. NÄvÀl, efter "formgjutning" och ett falskt leende som avsked frÄn försÀljaren pÄ Intersport trodde jag att jag nu funnit en pjÀxa som kommer vara tillsammans med mig under mÄnga Är. TyvÀrr sÄ kÀnde jag mer eller mindre direkt att den hÀr pjÀxan Àr mest marknadsföring och vÀldigt lite verklig glÀdje. PjÀxan Àr fruktansvÀrt obekvÀm att ha pÄ sig. Custom Fit i all Àra men ena pjÀxan klÀmmer Ät i mitt fall över ena vristen. Om man spÀnner Ät pjÀxorna det minsta sÄ tappar jag snabbt kÀnseln i tÄrna och bÀgge fötterna börjar domna (konsekvensen blir att man förfryser tÄrna p.g.a. dÄlig blodcirkulation). Att vicka pÄ tÄrna lite dÄ och dÄ kan man glömma för det löser inte det fundamentala problemet med att de spÀnner Ät överallt. Inte ens nÀr man knÀpper upp dem helt sÄ blir de riktigt lösa. En annan negativ del, dock inte sÄ stor, Àr att pjÀxorna har hÄrda plastsulor och inget gummi alls under. Det kan bli vÀldigt halt inomhus och de slits nog snabbt om man behöver gÄ lite lÀngre strÀckor i dem. Har du lÀst hela vÀgen ner hit och tycker att jag bara lÄter bitter sÄ kanske du har rÀtt. Men jag hade vÀldigt stora förvÀntningar pÄ de hÀr pjÀxorna. Visst, det kanske har mycket att göra med mina fötter och lite med pjÀxorna men jag har aldrig tidigare haft problem med varken pjÀxor eller skor och tycker att jag har normala fötter. Finns det nÄgot positivt alls dÄ? Ja, sÀg sÄhÀr, om du kan ta pÄ dig pjÀxorna pÄ toppen av backen och ta av dem i botten sÄ Àr det hÀr en fantastisk pjÀxa. Men om man ska ha dem pÄ sig hela dagen sÄ tappar iaf jag glÀdjen med att Äka skidor vÀldigt snabbt och dÄ kÀnns det som det kan kvitta hur bra de kan förmedla kraft ner i backen och allt annat vackert som man kan lÀsa om i produktbeskrivningen.

Audia X DGT-301
Full Star 1
3.7
(21)
m
markus1234
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 16 Ă„r sedan

AnvÀnder den i bilen som har antennen bak och fungerar klockrent. Bra ljud och jag Àr helnöjd. FörstÄr inte varför en del klagar.