Prisjakt

zyclon3

Medlem sen 2017-09-09
4
Bidrag
2
Hjälpsamröster
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
z
zyclon3
4 omdömen
Braett år sedan

Trots att netonnet ägs av komplett (som nu är ett skitföretag enligt många) så har dem tjänat mig väl i många år. Förr var dem billigast på allt med prisgaranti men inte längre, mycket är dyrare än andra ställen. Andersson , deras egna märke, tycker jag personligen inte är något att hänga i julgranen direkt men det finns väl acceptabla varor där med.. Jag hoppas att komplett inte smittar av sig på netonnet för det händer att jag fortfarande handlar där! Utbudet när det gäller datorkomponenter är tyvärr mycket lägre också än vad det var förr vilket är tråkigt för dem är de enda som säljer komponenter där jag bor vad jag vet!

Inet
Utmärkt
(500+)
z
zyclon3
4 omdömen
Utmärktett år sedan

Har ALDRIG haft problem med detta företag och jag har varit kund här i 3 år! Iofs har jag aldrig haft och göra med kundservice för det har inte BEHÖVTS! Kommer fortsätta att vara trogen kund här tills jag dör antagligen. OFTAST är dem billigast på det mesta med VISSA undantag, så kolla gärna runt lite här på prisjakt innan ni köper något som är jättedyrt! Annars kan det aldrig slå fel med INET!

Proshop
Utmärkt
(500+)
z
zyclon3
4 omdömen
Dåligett år sedan

Jag la först upp ett omdöme på trustpilot, som proshop sedan fick BORTTAGET, för att dem inte var nöjda med vad jag skrev! Bara det i sig är sjukt dåligt. Ska dem ta bort detta också? Vad jag skrev då var att dem hade skickat min DYRA processor i en stor låda utan emballage så att den låg och studsade runt därinne.. Helt oacceptabelt om ni frågar mig att ett seriöst företag inte ska använda emballage! Sen hade dem ej fri frakt på något som kostade mig 880 spänn med frakt! Utan gränsen gick vid 1000 kronor för frakfritt vilket också är uselt. Skulle inte förvåna mig om dem tar bort detta omdöme också.. Tänker aldrig mer handla härifrån.

Smycka
Dålig
(5)
z
zyclon3
4 omdömen
Usel2 år sedan

Dem har en LITEN liten skylt vid kassan att "Öppet köp gäller ej rabatterade varor eller förkortad länk" givetvis gav dem gladeligen rabatt så att jag ej kunde lämna tillbaka klockan.. Tvingas nu sälja den billigt på tradera eller liknande.