Prisjakt

gagarin

Medlem sen 2006-11-19
17
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Meds
Utmärkt
(500+)
g
gagarin
17 omdömen
OKRedigerades 3 år sedan

+ Bra priser + Hyfsat sortiment - Svårnavigerat bland kategorierna - Kan inte checka ut utan Klarna

Apotek Hjärtat
OK
(500+)
g
gagarin
17 omdömen
Dålig4 år sedan

Personnummer krävdes vid utcheckning. Totalt onödig information för dem att kräva.

Apotek Hjärtat
OK
(500+)
g
gagarin
17 omdömen
DåligRedigerades 5 år sedan

Det stora misstaget som butiken gör är att de gör det omöjligt att handla utan att ange personnummer, som faktiskt är möjligt hos tex konkurrenten Apotea. Visst, snabb leverans och jag uppskattar verkligen alternativet Instabox Jag kommer inte att handla här igen förrän betalningsrutinen är justerad.

Harald Nyborg se
OK
(65)
g
gagarin
17 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Det är inte förrän något går fel med en order som man verkligen får veta hur bra en leverantör är. I mitt fall levererades en vara som inte var hel. Jag reklamerade varan och efter bara ett par dagar kunde jag hämta ut en ny på ombudet. Min reklamation hanterades riktigt bra och jag är mycket nöjd.

Carlsönerna
g
gagarin
17 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Snabbt och proffsigt bemötande både via mail och besök i butik. Kan inte säga något om prisnivån, men om alternativet är att åka långt utanför stan så är det värt en del för mig att ha en butik mitt i centrum.

LG Optimus 2X P990 512MB RAM
Full Star 1
3.3
(89)
g
gagarin
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Var tidigare nöjd med formatet - skärmstorlek och vikt - men känner efter att ha använt den ett tag att den är lite för stor och tung. Gillade det lilla formatet på min gamla S-E G900. Redan från början vara jag missnöjd över mjukvaran, då jag hade problem med frysning, omstarter, dränerat batteri, tvångsstängning av processer med mera. Uppgradering och systemåterställning har inte löst problemet. Otaliga systemåterställningar, utbytt telefon, inskickad igen, nytt mainboard och nu fungerar den ändå inte som den ska. Väckningen på morgonen fungerar inte alltid, eftersom klockan stannar (!). När man ska ringa upp en kontakt eller telefonnummer kan det ibland ta 20-30sek från 'luren' till att den kopplar upp. Jag kan inte lista alla problem här - de är alldeles för många. Jag önskar starkt att jag valt en annan telefon. LG ska inte göra Android-telefoner.

Fiskars PowerStep P83
Full Star 1
4
(1)
279 kr
g
gagarin
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Smart sekatör som fått vara med överallt i trädgården i sommar. Den har gjort det lättare att kapa tjocka grenar, genom att man gör det i upp till tre steg. Även fast utväxlingen är hög så kan vissa grenar fortfarande vara tröga att ta sig igenom, så det är ingen mirakelsekatör. En pinne envisas med att åka ut, så den får jag trycka tillbaka med jämna mellanrum.

Sony Ericsson HGE-100 In-ear
Full Star 1
3
(4)
449 kr
g
gagarin
17 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 16 år sedan

Kul idé - verkligen! Men hur såg egentligen testpiloterna ut? HGE-100 är främst lanserad som tillbehör till programmet Tracker för löpare (även betaltjänsten Wayfinder). Själv har jag inte kommit på hur jag ska nypa fast mikrofonen och GPS-enheten på shortsen eller T-shirten. Sladdarna är antingen för långa eller för korta. Det naturliga hade varit att ha mikrofon och GPS-enhet integrerat i samma del och att hörlurarna gick in i ett jack i enheten. Väljer man nu att inte lyssna på musik när man joggar, har man ändå en omotiverad microfon hängande. Vad gäller GPS-mottagningen så är den sisådär. Trots att man står stilla har man en rörelse på några km/h och avlägger en sträcka som läggs till löprundan. Jag trodde först att jag skulle få Tracker att fungera med en blåtands-GPS, men det gick inte. Sen trodde jag att jag skulle få navigatorprogrammet TomTom att fungera med HGE-100, men det blev tji där också. Knappt godkänd för detta trots allt billiga orginaltillbehör.