Prisjakt

capish

Medlem sen 2006-10-17
8
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Sportamore
Bra
(500+)
c
capish
8 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Handlat av sportamore flera gånger och har alltid funkat klockrent! Bra priser, lagerstatus, lojalitetsbonusar och framför allt snabb frakt. Betalade 29 kr för expressleverans och produkten skickades kl 10 på morgonen samma dag.

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
c
capish
8 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Full pott! Beställde en Pioneer VSX-921 och 2 TIMMAR efter att jag lagt beställningen fick jag en e-postbekräftelse att ordern var skickad (inklusive kollinummer). Dessutom hade de bäst pris och mer produktinformation än någon annan. Kommer garanterat handla av HBB igen!

Webhallen
Utmärkt
(500+)
c
capish
8 omdömen
UtmärktRedigerades 12 år sedan

Beställde ett PS3 samt en boxee box plus diverse filmer och spel eftersom webhallen hade bäst pris på i princip alla produkterna. 24 timmar efter beställningen gjorts gick jag in och såg att paketet redan skickats och hade hunnit bli sorterat av posten. En e-postnotifikation med kollinummer hade varit grädden på moset!

Audio Technica ATH-M50 Over-ear
Full Star 1
4.7
(130)
1 777 kr
c
capish
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Supernöjd! Som så många andra var jag helt inne på att köpa beats by dre, oavsett vad alla gnälliga audiofiler skrev . Efter att ha provlyssnat beatsen och ett par andra så fortsatte jag ändå fundera och till slut blev det audio technica. Nu i efterhand är jag otroligt glad att jag gjorde det valet! Fantastiska lurar som får mig att älska musik ännu mer!

Reference Audio
Utmärkt
(500+)
c
capish
8 omdömen
UtmärktRedigerades 14 år sedan

Beställde ett par Tangent Clarity 4 härifrån. Reference Audio hade bästa priset, bäst lagerstatus och skickade varan precis som utlovat samma dag som beställningen gjordes. Vad kan man säga mer än lysande!?

SteelSeries 5H
Full Star 1
5
(2)
c
capish
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 18 år sedan

Riktigt skönt headset.. sitter skönt, bra ljud och smart med infällbar mic