Prisjakt

ghasem

Medlem sen 2014-03-25
8
Bidrag
3
Hjälpsamröster
POWER
Utmärkt
(500+)
g
ghasem
8 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Pålitlig leverantör. Bra priser.

Beauté
g
ghasem
8 omdömen
Usel4 år sedan

Usel..! Fick ett e-mail från prisjakt från bevakningen. En herr doft dyker upp ( Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme edt 150ml ) PRISET är 1300 kr och sedan när jag kommer till butiken blev överraskad . på hemsidan kostar 1,689 kr . Butiken ger falska priser i prisjakt jämför med sin hemsidan. jävligt lurigt ..

Röda Stjärnan
Utmärkt
(187)
g
ghasem
8 omdömen
UtmärktRedigerades 4 år sedan

Beställing⁦👍 Trevlig kundservice 🤝 Välpackad leverans & Snabb⏳ Äkta produkter 👌 Priser : Bästa 🤜🤛 Jag är 100% nöjd 🙏🙏🙏

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
g
ghasem
8 omdömen
Utmärkt5 år sedan

En fantastisk köpupplevelse, från enkel beställning, till snabb frakt. Smidigt och i överlag kanonbra, rekommenderar starkt www.teknikdelar.se!

Jaybird X3 Wireless
Full Star 1
3
(92)
g
ghasem
8 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Om du vill kasta bort dina pengar då är de här lurarna ett bra val. Efter ett par veckor tappade jag öronpluggarna . De trillars bort ganska lätt. Jag fick limma ett par till. Efter några dagar sedan gick inte ladda lurarna eftersom de satt löst i den där löjliga laddare som medföljer. Efter nån period sluter de inte tätt till laddaren och det går inte ladda de.

Zagg InvisibleSHIELD Glass Contour for Samsung Galaxy Note 8
Full Star 1
5
(1)
g
ghasem
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 år sedan

Jag är så glad att jag köpte det här, det är enormt, 100% rekommenderar. Zagg är det bästa skärmskyddet och kommer att vara för evigt. Detta skärmskydd är fantastiskt.

TheMobileStore
OK
(500+)
g
ghasem
8 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Peeeeeerfekt..Underbara folk .snälla trveliga också hjälpsamma människor. Har handlat en skal och display skydd till min nya Samsung 8 plus. Jag kom i ditt i sista sekunden till lagret de skulle stäng kl visade slut för arbets dagen men bemötte en duktigt och ansvarsfull personal upplevde världens trevliga försäljare och hittade de bästa produkt som passade exakt till mobilen värm rekommenderar den här butiken.

POWER
Utmärkt
(500+)
g
ghasem
8 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Köpte en surfplatta. Bra pris och mycket imponerad av den snabba leveransen. kommer stark rekomendera denna butiken till mina vänner...! STOR TACK..!