Prisjakt

jeffen_nilsson

Medlem sen 2013-10-07
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Lekogram.se
Dålig
(7)
j
jeffen_nilsson
6 omdömen
Usel9 månader sedan

lurendrejeri ta bort från prisjakt

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
j
jeffen_nilsson
6 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

bra utbud och bra priser, lätt att beställa och bra information om köpen. enda jag klagar på är leveranstiden det är inte obarmhärtigt, men när de säger 1-3 vardagar leverans och man får varan efter 7 dagar så är man ju smått irriterad detta har hänt 2 utav mina 2 köp väntar på att mitt tredje köp ska komma hem, sedan uppdaterar jag. -Uppdatering 2020 Jag har beställt ett stort antal produkter och jag måste säga att deras garanti är urusel, de skyller alla problemen på mig, och när ersättnings produkten visar fel efter nån månad så säger dom att den är ur garanti och jag får ej en ny ersättning. Jag skickade en skärm fram och tillbaka minst 3 gånger och den hade samma problem varenda gång, till sist så fick den en fraktskada och de sa att de inte kunde hjälpa mig nå mer då produkten är skadad. "komplett bank" känns som lite lurendrejeri då man är van med klarna eller faktura, de skickar aldrig påminnelser och när man har fullt upp kan man helt glömma betalningen och få sig en "fördröjnings avgift". skickade tillbaka en skärm som hade en grå sträcka på vänster sida om skärmen, fick en utbytes skärm som hade extrem backlight-bleed och tiotals döda pixlar. vid detta lag ville jag hellre ha tillbaka skärmen med den gråa randen men det fick jag inte alls, de sa att eftersom skärmen är ur dess garanti period så kan de inte göra något. Nu har till och med utbytes skärmen fått den där gråa sträckan och jag verkar inte vara den enda som har detta problem då jag hitta denna forum artikel när jag sökte efter problemet på den första skärmen. https://community.acer.com/en/discussion/560187/xb321hk-color-issues-grey-lines Anta att deras garanti inte betyder skit, köp bara billiga produkter, och handla inte här.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
j
jeffen_nilsson
6 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

beställde en 3DS XL måndag förmiddag och dagen efter kom jag på att jag glömde att tillägga en laddare. så jag beställde en DS laddare tisdag förmiddag och jag fick den i brevlådan onsdag morgon. Konsolen kom till min stad onsdag men inte till mitt upphämtningsställe förns torsdag vilket var smått irriterande men jag kan anta att det är postens fel. helhetsvis så har webhallen aldrig gjort mig fel och jag kommer förmodligen att fortsätta handla hos dom framöver.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
j
jeffen_nilsson
6 omdömen
UtmärktRedigerades 10 år sedan

Snabb leverans, beställde 3 DS spel måndag förmiddag och de låg i min brevlåda samma onsdag. billigaste priserna på spelen jag behövde. inga problem med beställningen. inga klagomål alls.

djservice.se
Utmärkt
(500+)
j
jeffen_nilsson
6 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

köpte Beyerdynamic DT770 pro 250Ohm för ett mycket bra pris och det kom fram den tredje arbetsdagen efter beställningen enda klagomål jag har är att mina hörlurar hade lite till ingen skyddande förpacking. den var endast invikt i tunnt papper