Prisjakt

Elisabeth R

Medlem sen 2023-11-16
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
DOZ Apotek
OK
(136)
E
Elisabeth R
3 omdömen
DåligRedigerades 3 månader sedan

Har efter 5 vardagar ännu inte fått min leverans. Den är alltjämt markerad som "under behandling" i Klarnas app och alltså ej ännu överlämnad till Postnord. Tur jag gjorde beställning på faktura och att det inte gällde en brådskande medicin.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
E
Elisabeth R
3 omdömen
OK5 månader sedan

Jag ger NetOnNet en ny chans. Förra teven jag beställde anlände med trasig skärm, nu gör jag ett nytt försök. Beställt på faktura den här gången för att vara på den säkrare sidan om det skulle bli något krångel igen. Men det var väldigt krångligt att koppla till BankID då jag ville handla med NetOnNet kort. Så det fick bli faktura för19 kr istället. Samt tyckte det stod fri expressfrakt om man är NetOnNet-medlem. Så verkar inte vara fallet. Nåväl. Hoppas allt kommer att fungera den här gången, men det känns aningen nervöst måste jag säga...

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
E
Elisabeth R
3 omdömen
UtmärktRedigerades 5 månader sedan

Att handla gick mycket bra. Fann vad jag behövde till lägsta pris och bästa köpevillkor jag kunde hitta. Återstår att se hur resten av köpet förlöper. Man vet ju aldrig i förväg hur det går med leveransen eller hur skicket på varan är. Återkommer om detta!