Prisjakt

capour

Medlem sen 2011-10-25
14
Bidrag
9
Hjälpsamröster
Dead Island 2 (PS5)
Full Star 1
5
(3)
465 kr
c
capour
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Överraskande bra

Evil West (PS5)
Full Star 1
4
(2)
399 kr
c
capour
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Grymt

Frank Dandy
Dålig
(14)
c
capour
14 omdömen
Uselett år sedan

Vad är det som har hänt med Frank Dandy, har varit trogen kund sedan typ 2010 och underkläderna brukade vara toppkvalité men nu går de sönder redan efter ett par tvättar. Sömmar som löses upp och hål i tyg redan efter ett par veckor, det ska inte vara så vid normal användning. Någonting som verkligen inte stämmer i kontrolledet på verksamheten. Trist.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
c
capour
14 omdömen
OKRedigerades 3 år sedan

Webhallen är en riktigt bra butik. Alltid snabba leveranser och bra priser så går inte att säga så mycket mer om det. Bra! Ett stort DOCK är att deras returhantering är rent ut sagt bedrövlig. Hos Webhallen ska man som kund vid returer ordna egen frakt men egentligen så går det bara att skicka på ett sätt och det är via Postnord med extratjänsten "leverera till företagets dörr" där minimumpriset är 200 kr. Vilket så klart känns aningen galet när produkten kostade 600 kr. Dvs 30% av priset går åt till returen :D Det är helt galet med en sådan rutin 2021 för en seriös nätbutik. Den normala hanteringen från andra butiker är att man a) kontaktar support b) de skriver ut en färdig returfraktsedel c) du lämnar in paketet till närmsta ombud d) när returen är framkommen och godkänd krediteras kund minus fraktkostnad. På detta sätt blir även returfrakten billigare pga avtalsfrakt. Har aldrig varit med om att en returfrakt gått på över 100 kr på mindre saker som t.ex mobiltelefoner. För att ta ett exempel så tog Proshop senast 60 kr i returfrakt till Danmark.. Det man verkar missa från Webhallens håll är att även support & returer är en del av kundvården, sköter man inte denna bit så kommer det slå hårt mot verksamheten. Den dagen då ni ändrar detta förfarande kommer jag uppdatera mitt betyg men som det är nu är det oacceptabelt. Bättre än så här kan ni Webhallen!

Stayhard
c
capour
14 omdömen
Usel4 år sedan

Var en av de bästa butikerna för 5-6 år sedan. Efter det har det bara gått utför både med utbudet, priserna men främst utcheckningssidan. Hur kunde de gå från en av de simplaste och snabbaste kassan till den mest omständigaste? Förut var allt på en och samma sida nu är det 40 klick för att göra samma sak. Man tappar bara lusten och resultatet blir att man inte slutför beställningen. Helt meningslöst. Trist men hejdå stayhard.

Lenovo Legion 5-15 82B500BYMX
Full Star 1
5
(1)
c
capour
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Har haft en del andra gaminglaptops och denna utklassar allt trots sämre grafikkort (1650 ti). Problemet med många av de som har höga specs är att de inte klarar av kylningen i längre än ett par minuter i sträck, så det ser bra ut i en benchmark men i verkligheten så får man stora problem med throttling. Obs denna recension gäller korttidsanvändning på ett par veckor så hur slitstark konstruktionen är (gångjärn för skärmen etc) omfattas inte här. Positivt: + Ruskigt snabb. Ryzen 4800H med sina 8 kärnor är helt otrolig. + Bra skärm med snabb panel på 144 mhz och strax över 300 nits ljusstyrka. Bra svärta och ingen som helst bleed (inte på min version åtminstone). + Extremt bra kylning (inte sett någon GPU temperatur över 53C hittills på de spel jag testat). + Tysta fläktar. + Tangentbordslayout (Enter-tangenten är dock något smalare än normalt och sitter liksom ihop med "*"-tangenten så man trycker gärna fel och den känns lite off men det är nog en vanesak). Negativt: - Inget. Känns som Lenovo har träffat det mesta rätt här. Återkommer och uppdaterar efter längre tids användning.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
c
capour
14 omdömen
Usel4 år sedan

Eftersom i princip alla elektronikbutiker idag har liknande utbud och priser så är det främst kundtjänsten som jag tycker särskiljer seriösa/oseriösa aktörer. Här skulle jag klassificera Komplett.se som oseriös. För deras kundtjänst är i princip icke-existerande och om man väl kommer fram så är de helt omöjliga att ha att göra med. De har noll kundorientering. Så om du får problem med en produkt eller en beställning så kan du inte räkna med att få hjälp. Ignorans verkar vara deras ledord. Att de säljer tidigare returnerade varor med öppnade förpackningar som "helt nya" känns även det aningen missvisande.

Kingston MobileLite G4 FCR-MLG4
Full Star 1
4.5
(6)
c
capour
14 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Brukar tömma mina 128gb sd kort via laptop med stabila 5mb/s, nu med denna läsare får jag 80mb/s snacka om skillnad.

Lekmer
c
capour
14 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

Denna butik har varit bra förut men nu verkar de ha gett upp fullständigt. Långa leveranstider på saker "i lager" (10-20 dagar), kundtjänst näst intill obefintlig.. och får man väl kontakt med dom så känns det som autogenererade svar som inte har något att göra med frågan. Synd!