Prisjakt

inkan8

Medlem sen 2011-08-19
14
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Tele2 Mobilt Bredband
Dålig
(70)
i
inkan8
14 omdömen
UselRedigerades en månad sedan

Vet inte vilken gång i ordningen jag nu ringer. Jag har fått nya boxen och det har inte varit annat än strul från allra första gången. Helt miserabelt. Bytt boxen tror två gånger, recboxen lika många och BB-modemet en gång. Nya fel hela tiden. STOR varning! Skaffa INTE Tele2 Och som någon tidigare skrivit. Fungerat klockrent mer eller mindre i alla alla år sen början 2000-talet på Comhem/UPC-tiden. Väntetiderna är timslånga och den så kallade "kundservicen" helt värdelös! Enligt handläggaren är jag "prioriterad". Efter 10dagar??! Får jag en återkoppling med frågor. Undrar hur lång tid ett icke-prioriterat ärende tar, hur många månader??!

ToySpace
Utmärkt
(145)
i
inkan8
14 omdömen
Usel5 månader sedan

Usel såkallad "kundtjänst". Har man inte skrivare får man både betala frakt OCH en retursedel till stora summor. Handla INTE här!

CDON
Bra
(500+)
i
inkan8
14 omdömen
Uselett år sedan

Skulle fått en rabatt när jag gick med i klubben och anmälde min e-postadress men det var bara humbug och ett sätt att få en att anmäla sig och ösa spm. Dåligt..............

Valostore
Dålig
(117)
i
inkan8
14 omdömen
Uselett år sedan

En såkallad kund"service" som är under all kritik. Spammar mig dessutom på mitt mobnr som jag INTE gett tillstånd till!

Protein.se
Bra
(5)
i
inkan8
14 omdömen
Usel2 år sedan

Spammar mig med utskick både via post och mobnr fast jag aldrig tillåtit det!

Enghs Sport
i
inkan8
14 omdömen
Usel3 år sedan

VARNING för detta oseriösa företag. Följer inte distansavtalslagen. Besvarar inte raka konkreta frågor. Dialogen är som att prata med Kalle Anka. Handla INTE av dom!

eStore.nu
Bra
(26)
i
inkan8
14 omdömen
Usel3 år sedan

VARNING för detta företaget! Inget svar på mejl, finns inget telefonnummer att nå företaget på, ingen leverans, 2veckor sen

Cervera
OK
(500+)
i
inkan8
14 omdömen
Usel4 år sedan

STOR Varning för Cervera Usel kund"service". Det lovas saker flera gånger av handläggare som inte utför det som lovats. Man skriver inte anteckningar. Man skyller ifrån sig på andra handläggare. I slutändan står jag som kund med ett stort utlägg. ALDRIG mer Cervera!

Apotek Hjärtat
OK
(500+)
i
inkan8
14 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Alltid nöjd med mina köp hos Apotek Hjärtat. Snabba leveranser, enkelt att handla Bara massor av ++++++++++++