Prisjakt

MartinGW

Medlem sen 2011-06-29
3
Bidrag
0
Hjälpsamröster
MyTrendyPhone
Dålig
(500+)
M
MartinGW
3 omdömen
Usel2 år sedan

Ger produkter likt skal, arband eller annat som produkt på ex en smartwatch. Förstör hela idén med årisjakt och prisbevakning. Skitföretag.

Proshop
Utmärkt
(500+)
M
MartinGW
3 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Dålig information om produkterna på sin hemsida. Beställde ett sällskapsspel, det som kom var en tysk/italiensk/holländsk miniverision av det stora spelet. Detta framgick ingenstans på hemsidan, de hade dessutom länkat en manual till det stora spelet på produktsidan, det var den ända texten om spelet på deras sida. Till deras försvar var kundservice väldigt hjälpsam med att fixa gratis retur så att jag kunde skicka tillbaka spelet och få pengarna tillbaka.

RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
M
MartinGW
3 omdömen
Usel5 år sedan

Urusel Kundservice. Jag reklamerade en vara den 8e Januari, ett par dagar efter att jag fått produkten. Utan svar i en månad ringde jag till kudtjänst, satt i kö i 20 min utan att komma fram. Skickade då ett mail som jag fick till svar att de vidarebefodrat till reklamation. Provade ringa kundtjänst igen en månad senare utan att komma fram. Idag (25e Mars) kom jag tillslut fram och de säger att de skall skicka en fraktsedel så jag kan returnera.