Prisjakt

PNR

Medlem sen 2010-12-26
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
POWER
Utmärkt
(500+)
P
PNR
5 omdömen
OK5 månader sedan

Fungerade ok. Inga problem, men så ska ju vara.

Inet
Utmärkt
(500+)
P
PNR
5 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Bästa online-shopen för data och elektronik. Sällsynt bra kundservice också om något skulle strula. Slutsnackat!

Mi Store
Bra
(202)
P
PNR
5 omdömen
OKett år sedan

Enkelt att beställa. Snabb frakt med gratis fraktalternativ. Begränsad produktinfo och butiken känns aningen opersonlig. Minus att den rabattkod man erbjuds vid första köp enbart gäller varor till ordinarie pris. Tveksamt om den blir använd då, eftersom det mesta går att hitta till bättre pris hos andra e-handlare.

ASUS eShop
Bra
(8)
P
PNR
5 omdömen
Usel2 år sedan

Eftersom köpet utan vidare förklaring bara raderades av ASUS E-shop SE finns det ingenting jag kan vara nöjd med. Det vill säga: Något köp blev aldrig av, trots att jag fick ordern bekräftad inom ett dygn. Någon förklaring till varför köpet avbrutits har jag heller aldrig fått från ASUS, trots upprepade förfrågningar till butikens e-post support. För övrigt den enda kontaktmöjlighet som ASUS Shop SE erbjuder. I 8 dagar angavs "Väntar på extern validering" på den statussida som länkade från orderbekräftelsen. Jag försökte få klarhet i varför, eftersom ASUS vid beställningen lovade en leveranstid på mellan 2-8 dagar. Jag fick aldrig något svar från butiken, men prövade också med generella ASUS-supporten, som menade att detta var en "Legitim order" och trodde att det nog skulle lösa sig. Döm om min förvåning när jag 9 dagar efter beställningen upptäcker att statusen på min order plötsligt hade ändrats till "Avbruten"!? Utan någon förklaring. Jag har därefter skrivit upprepade mail till ASUS Store SE utan någon som helst respons. Till saken hör att jag checkade ut köpet med Klarna och där finns fortfarande mitt (icke-) köp noterat som "Behandlas av butiken, snart 2 veckor efter att ASUS ensidigt har avbrutit min beställning. Ett seriöst företag behandlar under inga omständigheter sina kunder på detta sätt. Vill därför varna och starkt avråda andra från att handla hos ASUS Shop SE. Detta är ett bedrägligt företag. Något som också många andra recensioner vittnar om.

Asus ZenBook 14 UX425JA-PURE3 14" i7-1065G7 16GB RAM 512GB SSD
Full Star 1
3.7
(3)
P
PNR
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Detta är min andra Zenbook, som jag haft i över 2 år nu. Den är suverän i nästan alla avseenden, undantaget är ljudet. Högtalarna håller inte måttet. Min första Zenbook tystnade helt efter bara ett år! I min UX425JA försämrades ljudet märkbart efter ett drygt år. Det går fortfarande att höra, men bara på låg volym, utan att ljudet spricker. Lägg också till att 3,5 mm jack saknas, så återstår bara alternativen att få ljud ut via den enda Usb-anslutningen, eller streama via extern ljudkälla, om sådan finns i närheten.