Prisjakt

Explosion

Medlem sen 2009-04-21
24
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Meds
Dålig
(500+)
E
Explosion
24 omdömen
Uselen månad sedan

Köpte ett fotbad. När det levererades syntes det tydligt att paketet öppnats tidigare, och att de satt på nya klisterlappar över de gamla uppbrutna. Fräscht att få ett fotbad som någon annan använt! Inte heller kan man ringa dem för att reklamera. De får kanske för många reklamationer?

Apoteket
OK
(81)
E
Explosion
24 omdömen
Utmärktett år sedan

Jag handlar mycket på Apoteket och det har alltid funkat bra att beställa från dem. De har återkommande medlemsrabatter på 20% då man kan passa på att storhandla.

Terraillon Thermo Distance
Full Star 1
1
(4)
338 kr
E
Explosion
24 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Köpte denna då den enligt uppgift skulle vara lika tillförlitlig som en örontermometer. Dock visade det sig snabbt att den är helt oanvändbar, då temperaturen den visar inte alls stämmer överens med örontermometer. Tanken är god, men den känns inte reliabel för fem ören.

Nokia XR20 5G Dual SIM 4GB RAM 64GB
Full Star 1
3.3
(3)
3 589 kr
E
Explosion
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Trevlig telefon som är tillräckligt snabb för mina behov, och som känns tålig med acceptabel batteritid. Jag ville ha just en sådan telefon till ett ok pris. Dock har den redan fått en repa på glaset, och då är jag ändå varsam med mina mobiler. Sådär värst tålig verkar den alltså inte vara. Den har en knapp på ovansidan som kan programmeras för exempelvis att starta nödsamtal, men det är alldeles för lätt att den trycks ned av misstag i fickan, vilket gör att jag blivit tvungen att stänga av de funktionerna. Dessutom saknas möjligheten att koppla den till ficklampan vilket hade varit användbart på riktigt. Verkar lite ogenomtänkt design i det avseendet. På gränsen till för stor, och då har jag ganska stora händer. Krångligt att få upp och ned i fickan, så om jag själv fått välja hade den gärna fått vara lite mindre.

Amazon.se
OK
(500+)
E
Explosion
24 omdömen
Uselett år sedan

Beställde 5 böcker från Amazon. De levererades i tre olika paket, så jag var tvungen att gå till affären tre gånger då de kom vid olika tillfällen. Ett av paketen var det ett stort hål i. Det andra var hopklistrat med boken inuti (!), vilket innebar att ryggen på boken var förstörd. De tredje paketet såg bra ut, men en av böckerna inuti hade ett fult märke efter ett gammalt klistermärke. Jag har aldrig varit med om så uselt hanterade varor. Kommer inte handla på Amazon igen.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
E
Explosion
24 omdömen
Usel2 år sedan

Har beställt många gånger från Netonnet, har alltid funkat bra tidigare. Nu beställde jag en eltandborste, vilket levererades snabbt som vanligt. När jag hämtade ut paketet var det packat enbart i svart plast, vilket verkade lite konstigt. Men framför allt var det uppenbart att paketet var tidigare öppnat, klisterlapparna var slarvigt satta tillbaka. Hur fräscht är det att få en eltandborste som någon annan kanske har använt??

OBH Nordica 8142 Eco Kitchen Stekpanna 26cm
Full Star 1
1
(1)
E
Explosion
24 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Pannan fungerar hyfsat bra, men någon non-stick beläggning är det inte tal om... Mycket bränner fast om man inte är försiktig. Men om non-stick är det viktigaste så kanske man ska köpa en teflon istället. För mig som tycker att det är klokt att minimera kemikalier såsom PFOA och PTFE väger det sammantaget över för att använda en sån här panna, även om det är lite mindre smidigt än teflon. Dock kanske det finns andra bättre miljövänliga alternativ. Uppdatering efter 2 år: drar ned betyget eftersom pannan till slut blev helt oanvändbar, allt man stekte fastnade. Fick till slut slänga den. Märkligt att wokpannan i samma serie fungerar mycket bättre...

Benq BL3200PT QHD
Full Star 1
4.2
(18)
E
Explosion
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte denna skärm för att kunna sitta lite längre bort för ögonens skull. Den har fungerat alldeles utmärkt för mig under det året jag har haft den. Jag är ingen grafiker eller extrem spelnörd, men bilden ser utmärkt ut vare sig jag jobbar eller spelar. Finns bra tips på nätet vad gäller hur man kan finjustera inställningarna. Kan dock inte säga något om hur den fungerar med mer krävande spel. Bra inställningsmöjligheter och bra med ingångar. Har inte upplevt några kvalitetsbrister öht.

Lenovo P2 Dual SIM 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.5
(32)
E
Explosion
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Köpte den eftersom jag ville ha en smartphone med bra batteritid. Blev inte besviken! Nu använder jag inte telefon så väldigt intensivt, men i skrivande stund var det 3 dagar sedan jag laddade den, och den har hälften av batteriet kvar. Har noterat att den drar mycket lite batteri i standby, till skillnad från en del andra mobiler, vilket är utmärkt för sådana användare som jag, som använder mobilen mer sporadiskt. Enda nackdelen är att den är lite klumpig - ganska stor, tung och inte helt ergonomisk. Men samtidigt känns den gedigen och i alla fall bakstycket känns väldigt hållbart. Synd också att man inte kan byta batteri, det kortar ju livstiden på telefonen. Rekommenderas!

OBH Nordica 8145 Eco Kitchen Wok 28cm
Full Star 1
4
(1)
E
Explosion
24 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Fungerar utmärkt, bra storlek, inget fastnar när man steker. Bra alternativ till teflon.