Prisjakt

Berkan

Medlem sen 2004-01-13
127
Bidrag
14
Hjälpsamröster
Cykloteket
OK
(85)
B
Berkan
127 omdömen
Dålig4 år sedan

Fysiska butikerna är ok, även om de ofta är underbemannade. Leveranstid på nätbeställningar inte ok, efter 1 vecka utan ngn info förutom bekräftelsemejl skrev jag och undrade om status, då skickar de omgående. Känns inte helt seriöst.

Audio Pro Addon C5 WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
4.5
(10)
2 490 kr
B
Berkan
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Snygg och otroligt bra ljud för att komma ur en så liten låda. Inga problem fylla 45 kvm kök+matplats med tillräckligt bra tryck. Drar av 1 stjärna då den ej har inbyggd Chromecast audio samt att den 1-2 ggr har tappat wifi-kopplingen och det tog en stund att fippla tillbaka den. Kommer att komplettera med fler ur C-serien, ex nya trådlösa C3

Honor 8 Dual SIM 4GB RAM 32GB
Full Star 1
4.5
(87)
B
Berkan
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Trevlig och snygg mobil och när jag köpte den var jag ruskigt nöjd, men redan efter några månader blev batteritiden sämre och nu efter 1 år klarar den inte en hel dag. Förutom det är jag fortfarande nöjd, för 2500 kr fanns det där och då för 1 år sedan ingen som kunde matcha den i prestanda/pris. Funkar fortfarande bra, men har pga batteritiden köpt en ny mobil (Moto Z2 Play som jag fick till ett lika bra pris).

Asus USB-BT400
Full Star 1
3
(25)
89 kr
B
Berkan
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Gör det den ska till hyfsat pris.

Craft Storm Glove (Unisex)
Full Star 1
5
(1)
B
Berkan
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 7 år sedan

Älskar dem. Önskar jag hade köpt på mig 1-2 par till medan de fanns kvar...

Jays u-Jays for Android On-ear
Full Star 1
4.4
(24)
B
Berkan
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

499 kr på CDON är inget annat än ett superkap. Det som drar ner betyget en del är att de förvisso inledningsvis sitter ganska skönt på huvudet och runt öronen, men ganska snabbt börjar klämma för hårt mot öronen, alltså inte tillräckligt sköna för att ha dem på en längre stund. Trycket mot öronen gör dessutom att jag måste vinkla upp glasögonbågarna bakom öronen, annars gör det ont. Kontakten (eller själva sladden) in i luren är väldigt känslig för rörelse, jag kan tänka mig att det kan "skrapa" en del i ljudet om jag skulle promenera med dem eller liknande, men jag har lurarna mest när jag sitter framför datorn i kontorslandskapet. Kanske har jag här haft lite otur med just mitt ex. De isolerar lagom mycket ljud från omgivningen. Ljudet, för mig som inte är audiofil, är riktigt bra, jag är otroligt nöjd. Vill du ha ett par prisvärda lurar med sladd, slå till nu när de kostar under 500 kr.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
B
Berkan
127 omdömen
BraRedigerades 7 år sedan

Sällan billigast och sällan några pangerbjudanden, men stort sortiment (överlag) och jag bor 2 km från en av deras butiker, vilket gör det smidigt med köp och returer.

Evans Cycles
B
Berkan
127 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Uppdatering: Fortfarande en favorit, men sticker inte ut nämnvärt jämfört med konkurrerande butiker som Wiggle, Chainreactor mfl. Det kan löna sig att klicka in till butiken, då de ofta har ytterligare rabatter som inte syns på Prisjakt och andra prisjämförelsesajter. -- Beställt därifrån ett antal gånger utan bekymmer. Snabb leverans och allt som oftast även fraktfritt. Dock så strular betalningen med vanligt VISA, betalningen registreras men köpet går inte igenom. Med Paypal funkar det klockrent. Jag har p.g.a. detta strul blivit dubbelkrediterad ett par gånger, men pengarna har alltid trillat tillbaka på kontot efter någon dag.

Logitech MX Anywhere
Full Star 1
3.9
(46)
B
Berkan
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Uppdatering 2: Efter ca 2 års användande så börjar vänster musknapp att dubbelklicka även vid enkelklick, samma fel på båda mina möss. Blir en ordentlig degradering, från 9/10 i betyg ner till 5/10. I övrigt älskar jag musen, men en mus ska hålla längre än 2 år. Jag ska se om det går att få som garantiärende, för jag har sett att det är fler som har samma bekymmer. Uppdatering! (efter endast ytterligare 2 dagar) Ett hårt tryck på scrollhjulet ställer om detsamma till det klassiska läget när man får motstånd på hjulet (det "hackar" fram). Ett hårt tryck till ställer tillbaka till friktionsfritt-läget. Wow, en smart detalj som gör att jag lyfter betyget direkt till nästan full pott! -------- Första intryck efter 2 dygn. - Jag har INTE blivit kompis med scrollhjulet, men hoppas att jag kan ändra min gamla rullteknik så att den passar den här musen. Jag har kört med MX518 i hur många år som helst nu så jag känner att det inte bara är att vänja om på någon dag. - Tumknapparna något hårda - Inte uppladdningsbara batterier. Det är förvisso en snabb process att byta, men en liten laddare hade inte varit fel. Jag hade utan problem kunnat lägga ut 100 kr till för det. + Storleken och tyngden. Min förra portabla mus, Microsoft Bluetooth 5000, var något för liten och lätt. + Precisionen och frånvaro av lagg (jämfört återigen med 5000-musen). + Bluetooth har sina fördelar, men unifying-mottagaren känns som ett mer strulfritt alternativ. Mottagaren sticker ut något för mycket på min laptop, men det ska nog funka bra. + Kvalitetskänslan. Verkar vara ett bra bygge, inga glappande delar eller billighetskänsla någonstans (undantaget kanske scrollhjulet, som känns lite sladdrig) ? Battertiden. 95 dagar säger logitechs egna sw. Vi får väl se. = För dryga 300 kr (Elgiganten) ett riktigt bra köp. Jag hoppas bara att jag kan bli kompis med scrollhjulet. Nöjer mig med betyget "bra (7)" så länge, kanske att jag ändrar betyget efter någon månads användning.

LG 42LF652V
Full Star 1
3
(1)
B
Berkan
127 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

För vardagstittande i ett upplyst rum gör den sitt jobb, men inget speciellt utöver det. +Ljusstark med bra färgåtergivning överlag +Startar upp ganska snabbt, är igång med tv på ca 5 sekunder. +Ljudet helt ok, så länge det handlar om slötittande. +Appen till Android gör ett bra jobb för basic-funktionerna. -Ett gul-grön-stick i bilden som jag inte riktigt blir av med. Jag har dock inte gett upp än. -Oj vad sega menyer och operativsystem, kan ta flera sekunder från knapptryck till att det händer något. -Oj vad användarovänlig den är gällande att hoppa mellan tv och olika hdmi-ingångar, jag har tidigare läst att LG WebOS skulle vara användarvänlig, men jag ser inte hur min sambo någon gång ska kunna lära sig menyerna. Det kommer att bli en utmaning att programmera Harmony-fjärren, men det kommer att behövas. =Jag var ute efter en IPS-panel pga mina tittförhållanden och då minskar alternativen ordenligt. Men med facit i hand hade jag nog varit mer nöjd med en VA med halvdan färgåtergivning utanför sweetspot mot ett mer användarvänligt menysystem etc.