Prisjakt

Alawiii

Medlem sen 2008-11-25
5
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Zave
Bra
(176)
A
Alawiii
5 omdömen
Uselett år sedan

Sämsta företag finns det inte. JAG VARNAR ALLA. Lurar folk genom att vara trevliga under köpet. blir förseningar men det är inte hela världen. Bokar tid med installatören innan man ens får leverans är väldigt klantigt. Men inte hela världen. Det händer ibland. MEN efter köpet när det ska handla om garanti ärenden. DÅÅÅÅ skiter ni fullständigt i kunden. Jag var dum nog att ignorera det dåliga omdömen om er. Men fy vad man ångrar sig… Blir ett ärenden för ARN iallafall. Personen som svarar Mail verkar vara inkompetent när det gäller garanti frågor. Sämst är ni.

Mill AV900 WiFi 900W (400x865)
Full Star 1
3
(2)
1 549 kr
A
Alawiii
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Efter en krånglig installation med wi-fi så funkar den som den ska. Den ville först inte koppla upp sig. Man kan använda den utan wi-fi men vill du ha ett schema där den ska styra elementet efter angivna tider och temperaturer så kan du ladda ner deras app. Den är smidig men kan vara lite att förstå. Appen behöver förbättras. +Gör sitt jobb +värmer bra +schema som styr hela veckan +styr även när du inte är hemma -krånglig med installation -wi-fi uppkoppling första installation (kan vara min router) -Sticker ut mycket från väggen

Trademax
Bra
(500+)
A
Alawiii
5 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Fick leverarade matbordsgrupp. 3 av stolarna var trasiga, ena benet till bordet var sprucken. inget svar på deras mejl och ringer man de så får man antigen vänta i 3 timmar eller så ber de dig att ringa senare. besviken de på. innan ni köper så läs alla omdömen på alla sidor samt facebook sidan. där har alla som har fått något fel inte fått sin rätt. företaget skiter i reklamationer.

Philips 55PFL6008S 55" Full HD (1920x1080)
Full Star 1
3.8
(6)
A
Alawiii
5 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Väldigt bra och fin bild när man kollar på Blu-ray filmer. 3D funkar lika bra! Väldigt snygg design. Var jätte nöjd med den i en vecka. sen märkte jag att den börja strula! När jag ska starta tv så kommer ingen bild. trycker jag på en knapp så får jag en blå "LADDAR" bild. den laddar och laddar sen försvinner den fast att tv är på. Ingen bild får jag och ingen ljud. Hänt föööööör och väldigt ofta så jag ringde till Philips och jag ska få en Ny tv. Den skulle få PERFEKT betyg (10av10) om inte de felet fanns. Synd!