Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Låga priser - Fri frakt
Rådgivning 08-300 800
Snabb leverans, delbetalning

http://varmepumpshopen.se

Betalningsalternativ

Swish
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Zave har fått betyget (8.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  13 dagar sedan
  Beställning
  betalningar funkar inte
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Köpte en värmepump med totalinstallation. Tyvärr visade sig efter någon dag att där var något som var fel på antingen produkten eller installationen. Nu har jag väntat i en månad, och trots ihärdiga telefonsamtal samt mejl, så händer absolut ingenting, och de återkommer i princip aldrig, utan jag får ringa och blir lovad en uppdatering, sen händer återigen ingenting. Inte ett seriöst företag.
  Om ni köper av dem, be bara för att ni inte får ett garantiärende med dem!
  Uppdatering: Efter att ha skrivit min recension här så fick jag bättre kontakt med Zave och nu är problemet löst. Ändrar således mitt betyg till 3 av 5.
 • Hejsan
  Önskar komma i kontakt med dig och höra mer om detta så vi kan avhjälpa felet. Ditt omdöme är anonymt så vi kan inte kontakta dig för att se vad som gått fel, vi behöver mer information. Ring oss på 08-300 800 dagtid mellan 0800-1800 så ska vi se till att lösa detta. Det verkar som det kan vara ett garantiärende från en tillverkare. Vi vill lösa detta men kommer inte vidare. Vänligen kontakta oss så fort du har möjlighet.

  Med Vänliga Hälsningar

  Zave AB

 • Dålig
  3 mån sedan
  Jag beställde en värmepump inkl. montage och den levererades och monterades inom rimlig tid men när den var monterad visade det sig att den saknade funktionen underhållsvärme vilket var en mycket viktig funktion då den skulle sitta i garaget.

  Då detta upptäcktes ringde jag direkt till Zave för att lösa detta problem, något jag trodde skulle bli enkelt då jag varit i kontakt med dem via chatten innan för att allt skulle bli rätt. Jag hade där angivit att jag tittat på en speciell pump och mycket tydligt skrivit att jag behövde underhållsvärme men att jag inte kunde hitta något datablad på denna pump med mått och effekter osv. jag får en länk med massa data men där framgår det inte om pumpen har underhållsvärme eller ej men eftersom jag så tydligt specat att det är ett krav för köp så tar jag det för givet.

  När jag nu kontaktar dem för att lösa problemet är det inte alls intresserade av att hitta en lösning utan hänvisar bara att de i chatten inte skrivit att denna modell har underhållsvärme.

  Den jag pratar med lovar att kolla efter en lösning och återkomma inom ett par dagar vilket han inte gjorde så drygt en vecka senare ringde jag och pratade med en annan och han lovade kolla och återkomma innan helgen vilken han inte gjorde.

  När jag ringde upp en tredje gång fick jag bara till svar att det går inte att göra något och de anser inte att de gjort något fel då de inte sagt att pumpen inte har underhållsvärme. Att de inte upplyst mig om att den pump jag frågat på (med uttryckligt krav på underhållsvärme) är inget de tar hänsyn till.

  USEL service och INGEN vilja att lösa ett problem som uppkommit.

  Kommer aldrig att handla av dem igen och rekommenderar ingen annan heller att göra det.
 • Hej Rickard
  Vi vill beklaga om du upplevt att du inte fått den information du efterfrågat.

  Vi har via chatten sänt över produktblad över TZ modellerna som du efterfrågade där du själv kunde göra bedömningen av vilken pump som passade dig bäst. Du har därefter lagt din beställning på vår hemsida efter du fått underlaget.
  Vi kunde tyvärr inte göra mer än vad vi gjorde i detta fallet då chatten är det enda vi har att gå på innan du beställde.
  När du kontaktade oss per telefon oss efter installationen upplyste vi dig att du inte kan ha underhållsvärme med den modellen som du köpt. Det finns heller ingen möjlighet att i efterhand komplettera med den funktionen.
  Tyvärr har vi ingen möjlighet att ta tillbaka redan installerade pumpar men vi erbjöd dig att få köpa ny pump till ett mycket rabatterat pris för att hjälpa dig på bästa sätt vilket du avböjde.

  Du är välkommen att kontakta oss om vi kan hjälpa dig på något sätt

 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Beställning
  Bra kvalitet samt bra paket priset.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra installatör med bra fokus. Noggrann och snyggt utfört. Bra pris hos Zave och bra kontakt vid köp och tidsbokning.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Beställning
  Det gick smidigt att beställa och jag fick produkten inom 7 dagar.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabbt och billigt och enkelt
  Väldigt bra support och snabba på att svara.
  toppen nöjd är jag 👍👍
  Kan varmt rekommendera att handla där.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans och montering, total väntan 7 arbetsdagar innan den sitter på plats. Vill man ha kontakt med värmepumpshopen så är det riktigt lätt, antingen via telefon eller chatten på deras hemsida, rekommenderas varmt av mig.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra pris! snabba med att svara på frågor, bra installatör som var duktig och mycket hjälpsam! Supernöjda med vår tysta o effektiva luftvärmepump. Från köp till installation 👍
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Beställning
  Smidig leverans direkt hem till dörren. Snabb och trevlig mail- och telefonkontakt, kunnig och duktig personal som utförde installationen av luftvärmepumpen. Vi är supernöjda och rekommenderar Zave varmt!!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Beställning
  Kontakten med företaget var bra med deras chat och per telefon. Snabb leverans och bra kontakt också med installationsfirman. Priset var bra och själva installationen gick också snabbt trots att vi valde att lägga en liten del av rördragningen i väggen. Jag hade förberett med ett par färdiga betongblock i stället för utomhusstativ. Det blev stabilt och utan vibrationer.
  Totalupplevelsen är mycket positiv.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Första beställningen av luftvärmepump gick bra. Leverans och installation fungerade ok.
  Andra beställningen av luftvärmepump blev drabbat av en del otur. Jag fick fel värmepump levererad. Anmälde missen första leveransdagen och kundtjänst ringde direkt upp mig för att påbörja en lösning. Det dröjde några veckor och vi har nu värmepump nummer två hemma. Tummen upp för trevligt bemötande från Zave som var mycket kundfokuserade och lösningsorienterade, även tummen upp för val av transportfirma som skötte leveransen på ett mycket trevligt sätt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Beställning Leverans
  Enkelt att handla och bra kundservice!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Beställning
  Bra priser och bra service
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Mycket nöjd med installationen av våran nya värmepump.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Äntligen bytte vi vår trasiga pump mot en ny som installerads i slutet av förra veckan. Allt fungerat bra och vi har varmt till slut:-).
 • 7 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Beställning
  Allt gick som det skulle,bra gjort!
 • 8 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Beställning
  Pris
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Beställning Leverans
  Enkelt prisvärt och snabbt !
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Beställning Leverans
  Väldigt snabb leverans, order fredag - leverans måndag. Detta har man dock ingen glädje av eftersom maskinerna kommer stå över två och en halv månad i väntan på installation. Och detta får man information om först efter att beställningen är gjord. Har ni avtal med rätt/tillräckligt med installatörer?
  //Christer Sundström
  Uppdatering 2018-10-10
  Installationen gjordes den 1/10 (på en "återbudstid") dvs drygt 2 veckor efter beställning vilket jag är helt nöjd med. Själva jobbet har jag dock väldigt svart att ge ett bra betyg hur gärna jag än vill. Det går helt enkelt för fort...
  //CS
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Beställning Leverans
  Efter min ”felbeställning” så löstes detta oerhört smidigt. Jag kan varmt rekommendera Zave.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Beställning Leverans
  Lägre pris än andra leverantörer. Enkelt att beställa
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Beställning
  Snabbt och som jag uppfattat oclså vederhäftigt.
 • Bra
  11 mån sedan
  Beställning
  Mycket bra service och trevligt bemötande.
 • 2018-08-20 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  LEV TID 8 DAR
  FEL GREJER
  TRÅKIGT
 • Hej
  Bästa kund. Vi önskar komma i kontakt med dig avseende omdömet du lämnat här på Prisjakt.se för ca 5 månaders sedan. Vänligen kontakta oss på telefonnummer 08-300 800 så vi kan säkerställa att allt är till belåtenhet nu. Vi är mycket engagerade och vill att alla kunder ska vara nöjda.

  Tack på förhand

  Roger, Zave AB

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Kundtjänst var otroligt hjälpsam och tålmodiga med alla mina frågor, där av full pott från min sida dessutom hade de bäst erbjudande!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Smidigt, allt enligt plan
 • Dålig
  1 år sedan
  Beställning
  Kvitto på betalning?
 • Hejsan
  Vi håller på att gå igenom våra omdömen, gamla som nya här på Prisjakt och önskar komma i kontakt med dig för att säkerställa att du fått allt du behöver. För oss är det extremt viktigt med nöjda kunder och att du haft en bra erfarenhet av oss på Zave.se

  Vänligen kontakta oss på 08-300 800 så vi kan hjälpa dig med eventuella kvarstående frågetecken.

  Tack på förhand

  Roger, Zave AB

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Förseningen av mottagandet är försenad tills nu
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Lätt och enkelt att hitta bra och prisvärda produkter och tjänster.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabba leveranser
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra pris och bra hjälp med köpet av Andreas
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Snabb och bra respons på alla mina frågor!
 • Bra
  1 år sedan
  Beställning
  Väntar på leveransdatum nu. Har ju betalat utan att fått varan än, så vi får se senare
 • Hej,

  Tack för din beställning!

  Jag kan tyvärr inte se vem du är så du får gärna kontakta oss på kontakt@zave.se eller på 08-6640600 så hjälper vi dig med sändningsnummer.

  Med vänliga hälsningar

  Andreas
  Zave

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  det var väldigt snabbt och smidigt att genomföra köpen .bra handel
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Kan inte bli bättre. Man får all den hjälp man behöver av kunnig personal som kan förklara hur, vad och varför. Möjlighet att slippa KLARNA är ett klart pluss.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra och tydlig hemsida med all nödvändigt information om leverans, olika betalningsalternativ etc. Priset på värmepumpen inklusive installation var klart billigaste jag fann på nätet.
  Hade behov av att prata med någon på Zave när jag skulle välja pump samt en fråga om leverans där de antingen svarade direkt eller återkom i skälig tid när jag lämnade ett telefonmeddelande. En så långe i processen är jag jättenöjd
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Mycket bra pris,bra med olika betalningsmetoder samt fri frakt.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Vid köpet av den andra pumpen hade jag skrivit i meddelanderutan att pumpen skulle lev V7,levererades V5,1tim innan vi åkte på semster,nu hade vi tur att vi var hemma fortfarande,så läs meddelandena.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Snabb leverans, bra pris och bra kommunikation.
  Rekommenderas varmt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde en FH25 värmepump.
  Betalade med kort. Blev något fel vid uppdatering av sidan (paddan) efter betalning så jag var osäker på om allt gick rätt till.
  Drog iväg ett mail och fick svar efter 30 min att allt var ok och en bekräftelse skickades iväg.

  Pumpen kom några dagar senare.
  Bra service
  Bra pris

  Fick dessutom med en fin flaska glögg nu till jul
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Hade ett problem, som inte var deras fel, och det löste det proffsigt och mycket snabbt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning
  Klockrent rakt igenom, dessutom billigast i landet.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra, snabba och angelägna att göra ett bra jobb för kunden. Nu hoppas vi på en snabb leverans
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Lev var ok om man bortser från postens oförmåga att leveransen skulle vara till angiven adress. Däremot var installationen slarvig med otäckt kablage där det sitter löst hängande tape.
  Där får jag själv skaffa täckning för kablaget för att täcka och skydda kablaget.
  Mvh

  Leif Andersson
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Allt har gått väldigt snabbt och enkelt. Inga problem på någon front faktiskt.
  Kan ju inte annat än att rekommendera Zave då allt fungerat klockrent.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  SAMMA PRODUKT SOM I LOKALA BUTIKER, FAST 25% BILLIGARE. OCH FRI FRAKT DESSUTOM
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte luftvärmepump av Zave. Var lite skeptisk till en början då det är någon gammal webbshop som tidigare sålde datortillbehör som förmodligen startat om i ny regi. Hittade väldigt lite information men bestämde mig för att ge det en chans.

  De svarade nästan direkt på mina frågor via mail inför köpet. Pumpen levererades som avtalat, den kom på en pall med bud efter 5 arbetsdagar. Installatören (OBS Zave anlitar olika firmor lokalt, den här var från Uddevalla tror jag) ringde några dagar senare och vi bokade en tid. Han kom i tid, jobbade snabbt och informerade i förväg vad det skulle kosta med 1 meter längre rör (400 kr). Allt gick smidigt och cirka en månad efter beställning snurrar värmepumpen.

  Enda nackdelen är att jag inte fick någon avisering när pumpen skickades.