Prisjakt

Pixxer

Medlem sen 2008-11-18
6
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
P
Pixxer
6 omdömen
Dålig2 år sedan

Ingen bra erfarenhet, 1-4 dagars leveranstid är verkligen ett skämt: 2022-01-05 Beställdes en surfplatta + skärmskydd. 2022-01-12 Inte fått någon uppdatering kring paketet. Hör av mig till supporten och vips så kommer en "leveransbekräftelse". 2022-01-17 Hör av mig igen till supporten då paketet ej uppdaterats och ej lämnat deras internlager. Är paketet borttappat? 2022-01-19 Hör av mig igen till supporten som hävdar att det är fraktleverantöreren som tappat bort det. Surfplattan finns inte längre i deras lager. Jag kräver återbetalning. 2022-01-21 Återbetalningen genomförd. Att man för det första har 1-4 dagars leverans när det i bevisligen i själva verkat kan ta upp mot en månad innan en (eventuell) leverans är riktigt dåligt. Det enda som gör att jag drar upp betyget "ett snäpp" är supporten som alltid var snabb och svarade samt att återbetalningen skedde inom 48 timmar. Välj annan butik.

billigamobilskydd.se
Bra
(12)
P
Pixxer
6 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Beställt via billigamobilskydd vid två tillfällen. Ena tillfället beställde jag ett "tablet"-skal till padda och andra gången ett skärmskydd till mobil. Båda tillfällena skickades produkterna samma dag som beställningen gjordes och inga problem med leveransen. Allt utmärkt med andra ord.

Proshop
Utmärkt
(500+)
P
Pixxer
6 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Har gjort mängder med beställningar via Proshop och dom levererar alltid. En bra butik helt enkelt! 👍

Inet
Utmärkt
(500+)
P
Pixxer
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Bra priser, snabb leverans och även bra service. Man kan lita på Inet :)

Elon
Bra
(339)
P
Pixxer
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Köpte tvättmaskin via butik. Bra bemötande av personal, efter lite diskuterande kom vi fram till vilken tvättmaskin som vi behövde, även till ett vettigare pris än vi väntat oss. Bra med personal som lyssnar på ens behov och inte enbart tänker på inkomst. Hade installation och bortkörning av den gamla trasiga tvättmaskinen för ca 600 kr. Helt ok pris i min mening för att slippa köra eländet på tippen. Tog lite tid innan installationskillen dök upp men inga bekymmer i mina ögon. Jag rekommenderar Elon.

Harman Kardon Onyx Studio
Full Star 1
4.5
(49)
P
Pixxer
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte denna för en tusenlappen och har ägd den i snart ett års tid. Vi börjar med det positiva: + Ljudet. Extremt klart och bra ljud från denna (allt är relativt) lilla högtalare. När man drar igång musiken fylls hela rummet med ett klart och välgjort ljud. + Designen. Detta är ju en smaksak, men när man ställer den på hyllan, bordet eller golvet ser den väldigt trevlig och stilren/clean ut. Harman Kardon är duktiga på denna finish. + Tyngden/Smidigheten. Högtalaren är lätt att ta med sig var man än vill röra sig. Den har ett "dolt" handtag högst upp, smidigt! + Blåtanden/Bluetooth. Riktigt bra räckvid, vet inte vart gränsen går och då har jag i alla fall testat på ca 20-25 meters avstånd utan problem. +/- Batteritiden är på mellan 5-6 timmar. Laddar gör den snabbt också. Nu till minus: - Finns varken Airplay eller AUX-ingång. - Priset. Originalpris ligger på mellan 3000-4000kr, skulle nog säga att denna är ett kap runt 1000kr och ett riktigt bra köp runt 1500kr. - Synd att man inte kan koppla upp fler enheter mot den via bluetooth. Skulle gärna vilja koppla både mobil och padda samtidigt men då lär man stänga av den ena för att sedan kunna koppla den andra, drygt! (i-landsproblem =)) Minusen är inga stora problem för mig. Därför får denna 9,5 av 10 från mig. Gillar du musik och denna pjäs ligger under 1500 kr säger jag bara KÖP! Du kommer inte att ångra dig.