Prisjakt

Kajlie

Medlem sen 2008-09-01
32
Bidrag
17
Hjälpsamröster
OnePlus Buds Pro Wireless In Ear
Full Star 1
4
(31)
1 347 kr
K
Kajlie
32 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Köptes för 1190:- så denna recension kommer bygga på det priset. Överlag en bra lur som låter bra för sitt pris men inte helt utan sina brister. +Sitter bra i (mina) öron. Silkonpluppen är oval så kanske inte passar alla. Sitter bra när man får in den rätt men hamnar den lite snett känner jag att det är lätt för den att trilla ur. +Bra ljud! För priset är det bra ljud. Klara toner och bra bas. +Går att använda i mono, perfekt om man är på kontoret. Ett plus att det går att använda vilken som (gick inte på mina jabra där var det bara höger som funkade för sig själv). +Pinch fungerar alltid om man vill play/pause byta låt etc +Helt okej ANC. Kanske inte som dom bästa men än en gång för priset är den bra! +- Batteritiden. Får ut ca 4 timmar med ANC. Hade gärna fått komma upp till 6-7 timmar -Buggiga! 7 av 10 gånger påstår appen att lurarna inte är i öronen trots att man lyssnar på musik vilket gör att det inte går att få på ANC. Man måste då lägga tillbaka dom i laddningsetuiet och sen connecta dom igen. -Ingen EQ på icke Oneplus telefoner. WHY?? -Whitenoise. Ibland kommer detta fgenomen och det är då så högt så det blir obehagligt. Hänger oftast ihop med att appen inte känner att lurarna är igång. -Skulle gått att ändra volym direkt på lurarna -Dålig app som saknar funktioner som konkurrenterna har -Saknar multipoint +-Batteritiden EDIT: 2022-01-12 kom en software update som gör att dom nu har multipoint!

Cykloteket
OK
(85)
K
Kajlie
32 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Tänkte köpa en ny sadel men var lite osäker på om den passade mig. Ställde en fråga till kundtjänst som svarade snabbt precis hur det låg till. Beställde ny sadel och fick ett mail en timme senare att den var skickad. Har absolut inget att klaga på.

Bikeshop
Bra
(446)
K
Kajlie
32 omdömen
Bra4 år sedan

Beställde en ny shimanokasett och lite tillbehör. Allt gick smidigt med beställningen. Bra hemsida, bra betalningsmöjligheter. Kontaktade support några dagar efter och fick snabbt svar som hjälpte mig. Enda negativa är att man endast har Bring som leveransalternativ vilket gjorde att det tog över 1 vecka att få ordern. Synd med en annars så bra butik!

JD Sports
Dålig
(115)
K
Kajlie
32 omdömen
Usel5 år sedan

Har sett detta företaget flera gånger på prisjakt. Dom har oftast bra pris och ligger med på dagen deal. Men när man klickar in på varan så finns inte sidan eller så är allt slut. Riktig bluff!

Samsung Galaxy Buds SM-R170 Wireless In-ear
Full Star 1
4
(84)
915 kr
K
Kajlie
32 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Suveräna lurar! Går ingenstans utan mina buds. Kopplar upp enkelt första gången och koppla sen varje gång man öppna locket. Mycket bra ljud för ett par in-ear. Kan ställa lite i eqn så blir det ännu bättre. Mina har tappat kontakten nån enstaka gång men inget som är en dealbreaker. Använder mina med en Oneplus 6T Rekommenderas!

Padelmaniac
K
Kajlie
32 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Bästa servicen jag nånsin stött på! Trevliga ägare som hittar lösningar och fixar! Den enda padelbutiken man behöver!

Crimson
K
Kajlie
32 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Supernöjd med min förstoring. Mycket snabbare frakt än andra butiker jag testat. Kommer åter snart igen för fler förstoringar!

Jysk
Dålig
(72)
K
Kajlie
32 omdömen
Usel6 år sedan

Katastrofal kvalité på sakerna dom senaste gångerna vi har handlat där. Fick borra egna hål och det fattades skruvar. Slidsen till lådorna var fel mått och när vi äntligen fick rätt efter 1 månad så visade sig att ett gångjärn till en dörr var sönder. Det var sista gången vi handlade där. Vill ni slippa huvudvärk så lägg på nån hundralapp och handla från nått annat ställe.

Thermacell MR150
Full Star 1
2.8
(4)
480 kr
K
Kajlie
32 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Testar den just nu en Julikväll 21:30 i Jämtland. Den ligger på bordet och ryker. Innan jag satte igång den var här ganska mycket knott och mygg. Nu har det ungefär halverats. Men nån skyddszon som dom visade på reklamen är det inte tal om. Vissa mygg ger blanka fan i att dom får den röken på sig.

A Way Out (PS4)
Full Star 1
4
(7)
329 kr
K
Kajlie
32 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Josef Fares gör det igen! Vilket jäkla spel! Coop på ett nytt sett som jag inte sett förr. Uppskattades av både mig och min polare. Intressanta karaktärer och story. 2 minus bara -Helt för linjärt -För lätta pussel Annars är det grymt! Passar perfekt att spela med en polare en helg! Rekommenderas starkt!