Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Crimson har fått betyget (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Knappt godkänd
  28 dagar sedan
  Dålig service. Gjorde en beställning av förstoringar men tydligen hade skrivaren gått sönder och inget av det kommunicerades. Så var ute i god tid när ni beställer om ni behöver produkterna till ett visst datum.
 • 2018-10-19 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Supernöjd med min förstoring. Mycket snabbare frakt än andra butiker jag testat. Kommer åter snart igen för fler förstoringar!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Enkelt och snabbt att beställa tavlor på dina egna foton. Smidigt med utlämning i din lokala fotobutik.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Återkommande kund och alltid lika nöjd. SJUKT snabba leveranser. brukar beställa på helger då det är då jag har tid att redigera mina bilder osv. Gillar att bilderna läggs i utskriftskö direkt när ordern är lagd vilket ofta resulterar i att de ligger färdiga och kan skickas direkt på måndagen. Bildkvalitén är alltid toppen. Vissa tjänster och storleksalternativ håller högt pris jämfört med andra aktörer, det är väl det jag kan klaga på om jag måste.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt nöjd, bilderna blir toppen och alltid snabb leverans! Beställer förstoringar i svartvitt minst en gång per år. Har testat flertalet andra sidor tidigare men inget slår Crimson, dock kan frakten bli ganska dyr totalt sett om man beställer från flera av deras tjänster såsom Express, Poster osv. samtidigt då dom tar ut separata fraktavgifter per lagd order.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Utmärkt kvalitet på fotografierna. Snabb leverans och bra kundservice. Tjänsten autokorrigering fungerade fint. Helt nöjd.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Förmörka bilder, mycket extra skärpa..
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  När man väl får det man vill ha är bilderna ganska bra framkallade, speciellt svartvita. Färgbilder blir mörka och konstiga, även fast man valt "Rör inte min bild" så jag har slutat skicka färgbilder till Crimson, svartvita går dock bra.
  De svarar inte på mail, varken lab, kundtjänst eller fakturaavdelningen. På tredje försöket (tre veckor senare) fick jag ett kort svar från fakturaavdelningen att de inte fått några mail från mig, och kunde inte heller besvara min fakturafråga. Ganska usel kundservice mao.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställde ett par förstoringar här, eftersom det var längesen min skärm kalibrerades tänkte jag att det var säkrast att välja manuell kontroll och ev korrigering. Men ack så fel jag hade, mina svartvita bilder blev lila.
  Beställde testbilder för skärmen som de inte korrigerade för att jag skulle se hur pass fel min skärm var med.

  Ringde support och fick prata med en dryg kvinna som märkte ord och pratade om "hen" som hade kontrollerat mina bilder.
  Att de hade gjort fel fanns inte överhuvudtaget utan min skärm var troligen inte kalibrerad, hon ville inte ta en titt ifall jag mailade bilderna till henne direkt heller som vilken annan supportpersonal skulle kunna ha gjort, speciellt när det gäller bilder så är det väl mycket lättare att titta på än att bara höra en beskrivning.

  Slutsats, jag har betalat extra för en kontroll och fått i stort sett oanvändbara bilder.
  och blivit ignorerad utav deras support.

  För de som är intresserade finns här mobilbilder som jämförelse;
  http://henkezddesign.com/crimson/1.jpg
  http://henkezddesign.com/crimson/2.jpg
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket bra kvalitet. Efter tips från några professionella bekanta testade jag att framkalla i rätt stora, udda format, och det blev som sagt kanonbra.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Kanonkvalitet på allt jag har beställt hittills, samt att de skickar småbilder fraktfritt om man inte beställer för många.
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har fotograferat en kompis barn och fick för det första vänta nästan en hel vecka på leverans (i och för sig jultid så det kan väl vara förståeligt). Men när jag väl fick bilderna visade det sig att över hälften av bilderna hade små små repor. Efter att ha pratat med kundtjänst skickade dom nya dagen efter (plus för snabb leverans). Dock visade det sig att alla bilder dom skickade på nytt hade liknande repor.

  Har nu pratat med dom igen och dom skulle kolla upp det i labbet. Stort minus för "trasiga" bilder så klart, men sen också att kundtjänst nästan verkar misstro en. Som att det skulle vara jag som orsakat reporna. Bara för att någon annan kund haft samma fel ska inte jag behöva försvara mig för något dom gjort fel. Inte ens en ursäkt eller kompensation från deras sida. Jag har faktiskt en kund som väntar på sina bilder.

  Väldigt synd, för jag har använt dom flera gånger tidigare med bra resultat. Det jag är mest missnöjd med är faktist kundtjänsten. Man ska aldrig som kund känna sig anklagad när nånting går fel.
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Min canvasbild blev mkt mörkare än originalet och deras kundtjänst svarade inte ens på email. (jag använde en kalibrerad skärm för att kontrollera utskriften). Resulatet blev en oanvändbar och ganska dyr tavla. Aldrig mer crimson!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Den absolut bästa firman att beställa bilden ifrån! Kvaliteten och färg har stämmt helt överens med vad jag förväntat mig. Ett stort plus är också användarvänligheten och alla valmöjligheter man som kund har hos dem när man beställer.
  Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Förmodligen Sveriges bästa lab. Jag har beställt allt från 10 x 15 till stora Canvas här och alltid blivit nöjd med resultatet.

  Blixtsnabb leverans. Bra bemötande i kundtjänst också.

  Man bör ha i åtanke att det här är ett proffslab med allt vad det innebär. Crimson är inte billigast, men i förhållande till vad de åstadkommer är det mkt prisvärt.

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Bra pris, snabb leverans och lysande bildkvalité! Rekommenderas!
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Beställde en 30x40 canvas från Crimson eftersom dom tillhörde dom billigaste samt att jag fått intrycket att dom levererar hör kvalite. Leveransen var snabb, kvaliten på bilden var lysande, priset var bland dom billigaste. Jag kommer absolut välja Crimson för min nästa utskrift.
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  De tar ut dubbla priset emot vad som står på Prisjakt för 50x70 canvas.
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Efter en långs tids inställningsarbete sker ett databasfel som gör att alla inställningar raderas. Går inte att lita på helt enkelt.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Toppen! Beställde förstoringarna i onsdags förmiddag och fick bilderna i brevlådan dagen efter. Och bilderna ser kanon ut. Kan inte annat än att bli imponerad.
  Kunde kanske varit lite billigare.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bra pris, kvalitet på bilder över min förväntan. Rekommenderas.
  Blir inte 10/10 pga någon bild var något mörkare än orginalet.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Snabb service och oftast bilderna färdiga dagen efter. (Fattar inte hur de hinner med ibland) Utnärkta foton för scrappare då färgen håller och är syrafritt.
  Har alltid fått ett positivt bemötande trots klagomål/reklamation och har alltid fått nya bilder eller ersättning.
  Rekommenderas varmt!
 • Ganska dålig
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Oftast är kvaliteten på utskrifterna utmärkta, såvida man inte börjar ställa krav på att måtten ska vara exakta. Jag beställde bilder med 5 mm svart ram, men det faktiska resultatet var överdrivet dåligt. Personen som ansvarade för att beskära bilderna måste ha varit påtagligt berusad för att kunna skära så ojämnt. Jag fick inget svar alls efter att ha mailat om detta. Totalt ignorerad! Om jag bestämmer mig för att chansa en gång till ska jag kontrollera bilderna på plats för att kunna reklamera direkt över disk.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bästa digitallabbet med jämnaste kvalitén. Snabb leverans.
 • Usel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Crimson måste skämta rejält. Har aldrig varit med om något liknande. Jag beställde ett studentplakat åt min syster som tar studenten. Det skulle kosta 167:-, detta trodde jag var slutavgiften, men då jag fick fakturan så hade dom lagt på frakt två gånger, bara med två olika ord, delvis:
  - Expiditionsavgift 16:-
  - Frakt 88:-

  Allt som allt hade det kommit upp i 255:- netto, sen la dom på moms på det och det slutade på 319:-

  Jag skulle vilja att någon vettig människa på Crimson.se kan förklara hur i h-e man kan vara så dålig på att informera de rätta priserna som man har satt ut på hemsida. Är det så mycket att begära? Att få KORREKTA uppgifter.

  ALDRIG Crimson igen.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Har beställt ett antal förstoringar härifrån (det var dock länge sedan nu) och resultaten var strålande. Fick tex. två bilder på ~70x20cm som var strålande. =)
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Crimson är BÄST!
  Jag är så nöjd med deras enormt bra service och bildernas enormt bra kvalite.
 • Usel
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Fick mycket dåliga bilder, mörka och gråaktiga med en nästa sjuklig ton i hudfärgerna. Även direkta fel med gröna streck och artefakter i bilder. Det jag skickade in var scannade bilder (porträttbilder) utan några justeringa gjorde på bilderna. När min fru ringde in och skulle reklamera dessa bilderna pga att de är riktigt uselt framkallade börjar kvinnan i kundtjänst lägga över allt på henne, kör på med en ren teknisk jargong som min fru inte har en chans att följa med i och säger att det är vår dator det är fel på. Detta är samma dator och samma scanner som vi gjort samma sak på i 4 år och alltid innan fått bra bilder (både från Crimson och andra). När vi sa detta så var det nu vår skärm det var fel på. När vi då påtalar att vi INTE har gjort några justeringar på bilderna (just just iom att hon skyller på vår skärm) erbjuder hon sig att skicka bilder så vi kan jämföra vår skärm... MEN HALLÅ, vi sa just precis att vi INTE gjort några justeringar på bilderna utan vi kör SAMMA inställningar som vi kört i 4 år. Jaha, då är det fel på våra filer. Då ger vi upp eftersom det är uppenbart att kundtjänst öht inte lyssnar på vad vi säger.

  För att testa gör jag efter vårt samtal ett test. Jag kör en autolevel i Photoshop CS3 på en av bilderna vi har klagat på att den är för mörk och grå och som Crimson säger att det är vår bild som är mörk. Photoshop gör denna bild mörkare.

  Sammanfattningsvis:

  Jag har framkallat på Crimson tidigare med bra resultat. Denna gång fick vi dock usla bilder. Detta kan enkelt vara ett misstag och något som inte borde vara ett bekymmer att rätta till. Min fru fick dock däremot också ett uselt bemötande i kundtjänst vilket är oförlåtligt. Pga av detta kommer jag sannolikt inte att anlita Crimson någon gång igen. Har tidigare rekommenderat Crimson i forum där jag är aktiv, måste nu gå ut med en dementi om dessa rekommendation. Rekommenderar inte Crimson längre.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Helt suvärna bilder snabb leverans, MYCKET prisvärt. 11*15 cm 1,30:- per bild om man beställer över 300 bilder. Finns nog ingen ide att ens testa något annat labb, har testat, postfoto helt värdelösa bilder, Elgiganten inte så bra, Onoff samma, Lofoto bilderna är helt ok men dyra.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  La en beställning i söndags eftermiddag, och fick idag (onsdag) alla bilder, i varierande storlekar, precis som beställt. Det här var första gången jag låtit framkalla några av mina digitala bilder, och jag måste säga att jag är imponerad! Crimson's sida var väldigt lätt att använda, med smarta funktioner och stora valmöjligheter till bilderna. Kvalitén på korten (i samtliga storlekar) var långt över förväntan och mycket bra. Priset var det inget fel på heller. Kommer absolut lägga min nästa beställning hos detta företag igen.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Otroligt bra! Beställde ett 50x75cm stort poster tidigt en måndagsmorgon, och den blev klar under eftermiddagen samma dag! Kvalitén är mycket bra då jag är väldigt nöjd! Rekommenderas starkt!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Skickade in filerna på en Söndag och fick dom på Måndagen dagen efter, dom måste ha en gräddfil hos posten ;)
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Bättre än så här vet jag inte om man får. Och så att dom också har bland dom bästa priserna gör ju inte saken sämre. Rekomenderas varmt. Har alltid fått bilderna dagen efter.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Helt strålande bra. Beställde 2 foton på canvas duk på en söndag, redan på tisdagen fick jag dukarna.
  Jättenöjd med resultatet, och med leveranstiden. Mycket bra mailsupport har dom också.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Provat ett par framkallningstjänster, Crimson är klart bäst. Mycket snabb leverans, och viktigast, mycket bra resultat. Framkallat på "riktigt" fotopapper (matt papper rekomenderas) känns inte lika sladdrigt som vissa andra labbs papper kan vara.
  Extra plus för möjligheterna i tjänsten med val av storlekar och ramar. Ett "riktigt" labb med bra priser.
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Den bästa webtjänst för uppladdning av bilder jag sett. Har beställt ca 5 gånger från dem blandannat förstoringar upp till 70x50 cm med väldigt bra resultat. Priserna är förhållandevis låga och jag har alltid blivit nöjd förutom sista gången jag beställde, då var mitt foto kapat lite runt om. Jag använde då iofs den enkla "express"-tjänsten som är till för många foton av typen "semesterbilder" där det kanske inte är så viktigt. Bildkvalité såsom färger, upplösning och skärpa var dock mycket bra även denna gång.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Kan bara instämma... TOPPEN 10 av 10!!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Klart bästa av alla framkallningstjänster jag provat. Snabb leverans också.