Prisjakt

Peligroso

Medlem sen 2008-04-03
66
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
P
Peligroso
66 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Otroligt nöjd med Inet. Alltid snabba leveranser och inga problem.

Proshop
Utmärkt
(500+)
P
Peligroso
66 omdömen
Usel3 år sedan

Katastrof. Uselt lagersaldo. Beställde en processor igår som det stod att det fanns 15+ kvar i lager av. Detta var fallet även när jag refreshade sidan ett bra tag senare. Fick en bekräftelse där det stod att jag skulle få processorn under nästa vecka. När jag nu loggar in står det att den kommer i mitten av december istället, vilket kundtjänst bekräftar.

Åhléns
Dålig
(119)
P
Peligroso
66 omdömen
UselRedigerades 5 år sedan

Extremt dålig upplevelse av deras kundtjänst. Köpte en lampa med 20 ljuskällor där den ena var trasig vid leverans. Ringde omedelbart kundtjänst som (efter en väntetid på en timme trots att det bara var några få nummer före mig) inte alls förstod vad de kunde göra åt saken. Han började prata om att jag kunde returnera hela lampan vilket jag hade noll intresse av, jag ville ju bara ha en ny ljuskälla utskickad. Han lovade då att de skulle återkoppla till mig men återkoppling har nu uteblivit i tre veckor.

Furniturebox Bari TV-bänk 160x45cm
Full Star 1
3
(2)
P
Peligroso
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Kan intyga tidigare betyg. Färgen gulnar med tiden (för mig också efter ca 4 år) och när den väl börjar gulna så går det fort utför. Var även jag väldigt nöjd med den i övrigt, men önskar att de hade kunnat lyckas med färgen...

Tretti
Bra
(500+)
P
Peligroso
66 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Tyvärr måste jag säga att Tretti har gått från att vara en bra butik i mina ögon till en usel sådan på grund av katastrofal kundtjänst. Jag har under många år gjort många inköp från Tretti och i våras köpte jag en eltandborste för 1500kr. Batteriet på denna dog redan under första laddningen och jag har haft samma modell och tidigare modeller tidigare, så jag kontaktade kundtjänsten. För det första tog det en vecka till jag fick mitt första svar och det svaret var att jag inte hade angett ett produktionsnummer. Därefter har varje steg tagit otroligt lång tid. I somras skickade jag slutligen in produkten och hörde ingenting tillbaka. Jag mailade igen i början av augusti och de svarade då att verkstaden hade fått produkten den dagen, och att jag kunde förvänta mig att få tillbaka den inom 14 dagar. Det har nu gått en månad och jag har inte hört någonting, har även försökt få kontakt med kundtjänsten igen och har på åtta dagar inte fått något svar. Riktigt uselt, och jag kommer börja handla från andra butiker.

Seagate Desktop HDD ST3000DM001 64MB 3TB
Full Star 1
2
(60)
P
Peligroso
66 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

+ Snabb + Bra pris/GB - Ganska högljudd. Kanske inte jämfört med andra 7200RPM-diskar, men då jag mest har haft "gröna" diskar de senaste åren så låter dessa som jetmotorer i jämförelse. Har tre av dessa i min NAS och hade tänkt ha den i vardagsrummet, men det är inte ett hållbart alternativ på grund av ljudnivån på diskarna, så jag måste hitta en annan lösning där. (-) Det konstiga "chirp"-ljudet är ett känt fenomen för hårddisken men när jag flashade den till senaste firmwaret (CC4H) så försvann det problemet. Uppdatering: Ser att det tillkommit en del kommentarer på senare tid om de här hårddiskarnas hållbarhet och tänkte att jag skulle uppdatera mitt inlägg med mina erfarenheter. Jag har nu fem stycken sådana här diskar i min NAS som har varit på dygnet runt i lite drygt två år. Jag bytte ut min första hårddisk för en vecka sedan då jag fick "bad sector count"-meddelanden från min NAS (notera: hårddisken "dog" inte, men den var antagligen på väg). Visst, man vill ju aldrig att hårddiskarna ska dö, men måste ändå säga att jag inte kan vara särskilt besviken på att en av fem har dött när de har varit igång dygnet runt i drygt två år. Uppdatering 2: Tyvärr har nu tre hårddiskar till dött sedan senaste uppdateringen (för 8 månader sedan) vilket innebär att fyra av mina fem ursprungliga diskar har lagt av. Man kan med andra ord förvänta sig en livslängd på ca 2 år i en NAS som står på dygnet runt, vilket jag inte tycker är acceptabelt och jag har därför sänkt betyget kraftigt. Ersätter nu dessa med WD40EFRX och hoppas på bättre resultat.

Creative Gigaworks T20 Series II
Full Star 1
4.3
(53)
862 kr
P
Peligroso
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Bra och mycket prisvärda stereohögtalare till datorn.

Asus RT-N66U
Full Star 1
4.4
(165)
P
Peligroso
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Otroligt bra router helt enkelt. Fantastiska hastigheter på det trådlösa nätverket.

Gigabyte GeForce GTX 460 OC Mini HDMI 2xDVI 1GB
Full Star 1
4.8
(57)
P
Peligroso
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 11 år sedan

Var ett sjukt prisvärt grafikkort. Väldigt tyst och överlägset bäst valuta för pengarna då jag köpte mitt, vilket nu är ett tag sedan.

Logitech HD Pro Webcam C910
Full Star 1
4.3
(6)
P
Peligroso
66 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 11 år sedan

Väldigt bra webbkamera, dock lite väl dyr.