Prisjakt

dselling

Medlem sen 2008-02-02
9
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Philips TAT2206 Wireless
Full Star 1
3.3
(3)
377 kr
d
dselling
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Får 4 stjärnor för Black Fridays-pris på 199kr. Funkar bra för musik, sitter bra i öronen. Men fick skäll av frugan för att hon inte hörde vad jag sa när jag använde dem som handsfree.... Så mikrofonen är inget vidare

Jula
Utmärkt
(500+)
d
dselling
9 omdömen
Dålig6 år sedan

Galet dålig hemsida, som hela tiden glömmer bort att man är inloggad och tappar bort vilken butik man valt... Detta fungerade fint innan hemsidan uppdaterades i fjol. Inte heller kan artiklarna i inköpslistan visas i "hyll-ordning" i vald butik, även detta fungerade alldeles utmärkt innan fjolårets uppdatering :/ Den fysiska butiken får däremot klart godkänt, och även personalen där! Det breda utbudet på artiklar gör att man undrar hur man klarade sig utan Jula tidigare...

Mattssons Foto & Video
Utmärkt
(251)
d
dselling
9 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Det tog emot att svika Cyberphoto och köpa kamera på annat håll. Men jag ångrar mig inte. Snabb leverans och bra priser.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
d
dselling
9 omdömen
OKRedigerades 8 år sedan

Lade en beställning på lördag, sen hände det ingenting på 2,5 dag... Inte förrän på onsdag lunch hade artikeln, som fanns i lager, plockats. Och det är tydligen vad gratis frakt innebär om man läser deras leveransinfo, till skillnad mot vissa andra levarantörer som minsann leverar snabbt. Jag lade två st andra ordrar samma lördag till två andra web-butiker, och de paketen kunde jag hämta ut redan på onsdag, dvs samma dag som Netonnet packade min beställning..... Det är skillnad på skit och pannkaka.

Philips HTL2153
Full Star 1
3.2
(5)
d
dselling
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

+Bra ljud för slanten (990kr Netonnet). Klart bättre än inbyggda tv-högtalarna. +Smal baslåda, vilken gjorde att jag kunde klämma in den mellan elementet och byrån i sovrummet. +Går att ladda mobil/platta via usb, vilken man inte ska ta för givet har jag märkt... +Både fjärrkontroll och touchknappar på huvudenheten -Inget egentligen, visste vad jag betalade för.

Morakniv Camp
Full Star 1
5
(1)
499 kr
d
dselling
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Utmärkt liten yxa som gör ett bra jobb trots sin storlek. Tack vare den lilla böjen längst bak på skaftet går det att hålla den väldigt långt bak och på så vis kan man få en oanad sving på den lille gynnaren.

Silva Tipi
Full Star 1
4
(1)
d
dselling
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Lyste faktiskt starkare än jag trodde den skulle göra. Stort plus för att det går att ta loss lampan och använda den som handlampa. Att man lätt kan vrida lampan uppåt/neråt i fästet gör det väldigt enkelt att få ljuset dit man vill. Klart värt de futtiga 120kr som Letro tar för den nu!

Letro Sport
d
dselling
9 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

otroligt snabb leverans! synd att man inte är orienterare, för då hade man köpt mer härifrån :)

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000
Full Star 1
3.3
(13)
459 kr
d
dselling
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Har haft sorken i några dagar nu, det jag irriterar mig lite på är att mittenknappen är något för trög att trycka på, däremot är scrollen aningen för lätt istället. Men förutom det så är det en kanonmus. Inte för stor och inte för liten, funkar på alla underlag. Jag har inte heller haft några problem med dongeln.