Prisjakt

mafghan

Medlem sen 2008-01-23
21
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Stadium webbshop
Dålig
(433)
m
mafghan
21 omdömen
OKRedigerades 6 år sedan

Den långa leveranstiden kan inte ge ett högre betyg än så här. Väldigt snabba på att registrera sitt paket hos posten, vilket medför att man får ett mail som säger: Ditt paket är skickat. Dock är så inte fallet för det skickas normalt 1-3 dagar senare... I-landsproblem kan tyckas men att 2018 få vänta 1 vecka från beställt till man har varan får anses acceptabelt, men inte mer.

Apotek Hjärtat
OK
(500+)
m
mafghan
21 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

De marknadsför sig som ett snabbt alternativt men få saker gick rätt här. Beställer på onsdag med löfte om leverans fredag. På fredag kommer bekräftelsemail att order är skickad. Ett par timmar senare kommer ett mail med info om försening. Order kommer sändas på måndag istället. En stund senare (samma dag, fredag) kommer en rättelse om att order skickas samma dag, fredag. Idag, tisdagen efter, har jag fått mina varor till ett utlämningsställe pga att de packats i en alldeles för stor låda. Summa; Jag fick masa mig till apoteket ändå, eftersom jag var tvungen att ha medicin till barnen. Fick vänta nästan en vecka på leverans och även då masa iväg mig till ett utlämningsställe (dubbelt så långt bort som närmsta apotek). Skulle vara intressant att höra vilka fördelar Apotek hjärtat ser med att beställa av de. Istället för standardsvaret övriga fått. Ring mig gärna om ni behöver hjälp med lite processförbättringar. EDIT: Behöver hänvisa alla som funderar på att handla på hjärtat, till Apotea.se istället. De har fattat grejen.

Philips Series 3000 QG3320
Full Star 1
3.6
(18)
m
mafghan
21 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Ganska bra som ny men skallrar snabbt sönder och längdinställningen ger sig fort. Konstruktionsfel då det samlas en massa hår i huvudet som inte går att öppna! Vilket gör att maskinen inte orkar dra runt. Ska maila Philips och reklamera. Återkommer! Uppdatering: Philips godkänner inte någon reklamation utan menar att jag bör göra rent och borsta rent oftare. Att borsten inte kommer in i det ej öppningsbara huvudet vill de inte förstå. Lösning; Philipsbojkott

Sony MDR-XB950BT Wireless Over-ear
Full Star 1
4
(36)
m
mafghan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

+ Sköna Blåtand Bra batteritid NFC - Superenkelt att synka Priset - Lite för mycket bas även utan aktiverad djupbas. Med kabel upplever jag att där är mer bas än utan. Som någon annan skrev så hackar ljudet när jag är ute och springer. Tror att det handlar om att jag har mobilen i fickan vid höften och att min arm är i vägen? Behöver testa detta lite mer.... Stora, jag ser ut som Mickey Mouse

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
m
mafghan
21 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Efter en tråkig upplevelse hos hembiobutiken tog Harald kontakt med mig. Harald har levererat service i världsklass och minst sagt reparerat min relation med HBB. Tack till Harald med kollegor, ordningen återställd!

Panasonic Viera TX-55CXC725 55" 4K Ultra HD (3840x2160) LCD Smart TV
Full Star 1
4.3
(9)
m
mafghan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Superbra på alla sätt men när den inte klarar DTS så får den inte stanna i min ägo. Returnerad! Uppdatering: efter att ha provat flera andra apparater fick det åter bli denna. Eftersom bild prioriteras får ljudproblemet lösas med extern mediaspelare. Bilden är perfekt, höjer från 4 till 6 stjärnor för det är under all kritik att Panasonic 2016 inte kör DTS. Hade det funkat hade den fått 9 stjärnor.

Batteriexperten
Utmärkt
(500+)
m
mafghan
21 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Säkert bra om allt funkar. I mitt fall fick jag sämre varor än jag beställt. Ktj var på min linje men vände plötsligt och erbjuder ånger förutsatt att jag själv bekostar frakten. Idioti...?

Cardo Scala Rider G9x
Full Star 1
3
(2)
m
mafghan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Skulle inte klara mig utan denna. Ägt i ca 3 år. Mycket bra ljud och brusreducering. Drar av ett par stjärnor för krånglig ihopparning. Betydligt krångligare än tillverkaren vill ge sken av. Positivt: Bra ljud Brusreducering Batteritid Bluetooth Negativt: Ihopparning krångligt (spec med andra modeller) Röststyrningen hör fel ibland.

Wilfa WSCG2
Full Star 1
4
(51)
879 kr
m
mafghan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Plus: - lättmanövrerad - Låter acceptabelt Minus: - uppsamlingsburken är statisk, kaffe fastnar. Dessutom jobbigt lock som är i vägen. Allmänt svårt att få kaffet från burken till filtret. Kaffekorn överallt! - det ramlar ALLTID ut en del kaffe efter att man tagit bort burken.

Wilfa WSP-1B
Full Star 1
3.9
(15)
m
mafghan
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Snygg bryggare som bygger gott kaffe. Plus: - Gott kaffe - Snygg design - Vattenbehållaren kan tas bort Minus: - Låter mycket vid start och stop - Drop stop fungerar inte - Kannans utformning gör att det "fastnar" vatten på insidan pga en kant. - Locket till kannan är ihåligt och det samlas vatten där efter diskning. Svårt att få ut.