Prisjakt

Calle

Medlem sen 2003-08-25
26
Bidrag
5
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
C
Calle
26 omdömen
Utmärktett år sedan

Smidigt och snabbare leverans än utlovat.

HP Spectre x360 16-f1037no 16" i7-1260P 32GB RAM 2TB SSD Arc A370M
Full Star 1
1
(1)
C
Calle
26 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

16" Spectre har en svensk layout där | ligger på L, i kombination med en massa shiftknappar. Dom har helt enkelt tagit bort ett par knappar för att få en snygg look. Det är helt omöjligt att använda och den sämsta läsningen jag någonsin sett. Är du utvecklare - undvik denna modell till varje pris.

Fitshop
Bra
(13)
C
Calle
26 omdömen
Bra5 år sedan

Beställde bland annat en boxboll från fitshop.se (som väl är samma sajt). Blev orolig då dom utlovade leverans till hjul och inget verkade hända men allt kom fram i tid. Jättenöjd! Hade blivit full pott om leveransen varit lite mer tydlig.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
C
Calle
26 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Allting fungerade utmärkt och snabb leverans!

Bikester
Utmärkt
(500+)
C
Calle
26 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Hyfsade priser, bra utbud, snabb leverans. Jag reklamerade en cykellampa som visade sig vara defekt. Omedelbart svar, omedelbar åtgärd, inget strul. Extremt positivt överraskad. Så ska det gå till! Edit 20170412: "Beställ idag, vi skickar imorgon" betyder bara att dom aviserar Postnord om att det finns paket att hämta. Senaste beställningen beställdes på söndag, aviserades på måndag men Postnord fick det inte förrän på onsdag. Varorna fanns i lager. Och sedan skyller dom på Postnord.. som om dom inte skulle scanna paketet när dom tar emot det. Dåligt. Har övervägande bra erfarenheter trots allt, annars hade det blivit lägre betyg. Edit igen: Postnord har transporterat paketet från Lubeck till Toftanäs över lunchen och uppdaterat leveranstiden. Dvs det var Postnords fel trots allt. Jag sätter mig på skämskudden och återställer toppbetyg till Bikester. Postnord, ständigt detta Postnord.

Rapoo E9100P (Nordisk)
Full Star 1
1
(1)
C
Calle
26 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

För seriös användning duger det inte alls. - Överföringen alternativt känsligheten gör att den missar bokstäver / shift-tryck, trots att mottagaren sitter i skärmen 50cm bort. - Dålig känsla, det känns obekvämt att skriva (jag skriver fort med alla fingrar). Osäker på exakt vad det beror på. Plus är att det känns gediget och är snyggt, frånsett loggan på mellanslagstangenten. För sällananvändning duger det förmodligen utmärkt, skriver man mycket och ofta skulle jag inte rekommendera det alls.

m.nu
Utmärkt
(500+)
C
Calle
26 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Top notch, ändrade ordern via email efter beställning och det gick utmärkt. Snabb leverans. Såhär ska det vara!

m.nu
Utmärkt
(500+)
C
Calle
26 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Snabb leverans, hjälpsam kundtjänst. Super!

Philips 60PFL8708S
Full Star 1
3.1
(12)
C
Calle
26 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 10 år sedan

Jag tyckte till en början att TVn var grym. Bilden helt OK för min del, SmartTV använder jag inte (AppleTV), ambilight var överraskande bra (min första). Men efter en månad började Ambilighten flimra på vänster kant. Fint, supportärende, men det visar sig att Philips inte kan reparera den... kom igen, årsmodell 2013 och det finns inga reservdelar? Vilket skämt. Så nu har jag blivit krediterad och TVn hämtas upp. Några alternativ finns inte i prisklassen (jag köpte den för 15000kr på komplett, där dom är slut) och jag blir tvungen att lägga tid på att leta upp något nytt, och tills dess står jag utan TV. Sjukt dåligt och jag kommer att undvika Philips i fortsättningen.