Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Tyskland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Fitshop SE har fått betyget (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Jag beställde en roddmaskin, men ringde och mailade föst för att dubbelkolla lagerstatus och leveranstid.
  En-två veckor sa dom.
  Jag la beställningen måndag morgon.
  UPS hätmade paketen torsdag respektive fredag. (Den kom i två paket.)
  Jag fick dom måndag eftermiddag och tisdag förmiddag.
  Totalt sex och en halv arbetsdagar från beställning till leverans.
  Inte illa alls med tanke på virusläget.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Varning för dessa!
  Beställt en pingisrobot som gav upp efter några enstaka gånger. Tycker jag ska reparera den själv och svarar sedan inte på mail. Varan är bara att slänga och jag har lärt mig min läxa. Aldrig mer detta företag. Mitt sämsta köp på internet någonsin.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  +Bra priser
  +Stort utbud
  +Bra info
  +Bra support
  +Helt ok leveranstider

  Jag har ringt supporten flera gånger. De är vänliga och hjälpsamma.
  Jag reklamerade en produkt. Taurus Träningsbänk som hade skavanker på dynorna. De sände snabbt nya dynor. Taurus är deras egna varumärke om jag förstått rätt. De håller mycket hör kvalité jämfört med priset.
  Generellt ligger deras priser rejält lägre än hos konkurrenterna.

  De har ingen fysisk butik i Sverige, men de har svensk support och svensk servicepersonal.

  Jag rekommenderar Sport-Tiedje eller rättare sagt Fitshop som de nu heter.
 • 2020-02-27 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Köpte en water rower som var trasig och reklamerades. Tyvärr mkt dålig support där det dröjde mer än 4 månader att få pengarna återbetalda. Kan verkligen inte rekommendera detta företag.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Alltid lite restriktiv med utlandsbaserade bolag, men kan med gott samvete rekommendera detta företag. Köpte en stor studsmatta som kom levererad till dörren med DHL.
  En komponent saknades efter en transportskada. Men efter ett par samma-dag-besvarade-mail så är den saknade delen nu på väg. (att en företag svarar på mail samma dag är untikt i sig)
  Sparade 1800 kr mot näst-billigaste företag. Tack o bock!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Kan bara ge full pott tills vidare pga av:
  1. Bra pris
  2. Bra kommunikation
  3. OCH, la order vid lunchtid igår, fick den levererad till jobbet idag på morgonen (från Tyskland via Frankrike/Danmark). Galet snabbt!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Beställde bland annat en boxboll från fitshop.se (som väl är samma sajt). Blev orolig då dom utlovade leverans till hjul och inget verkade hända men allt kom fram i tid. Jättenöjd!
  Hade blivit full pott om leveransen varit lite mer tydlig.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställde en fenix 5s plus, fick den levererad två dagar senare. Fungerade fint!
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Butik med extremt stort utbud inom sin nisch, som har väldigt bra priser på det jag tittat på (sportklockor). Supporten svarar på mejl på svenska inom 24h.

  Leverans av varor är dock fullständigt katastrofal, från att varan markeras som "redo att skickas" (något mejl om att varan faktiskt skickats får man aldrig), till att jag fick varan tog det 12 (!) dagar. "Snabba leveranser" skriver de i beskrivningen här på Prisjakt...

  Om jag inte hade mejlat och ringa runt till flera parter så hade jag aldrig fått varan över huvud taget. Paketet hade legat på ett FedEx-lager i väntan på ingenting under många dagar, och det krävdes att jag initierade kontakt med Sport-Tiedje och FedEx för att de skulle förstå att paketet visst skulle levereras också. Om du inte själv tar kontakt med Sport-Tiedje eller FedEx är risken att du aldrig kommer få din vara. Jag mejlade med Sport-Tiedjes support, som hänvisade mig till icke fungerande och stängda nummer hos FedEx. Efter ytterligare en tid noterar jag själv att FedEx nu satt status om att paketet kommer skickas tillbaka till Sport-Tiedje om inte jag fortsätter att jaga ifatt dem. Efter ett par misslyckade leveransförsök pga misstag från FedEx, så fick jag till slut paketet efter 12 dagar.

  Leveransen är inte alls miljövänlig heller, jag noterade att mitt paket flög från Tyskland -> Frankrike -> Finland -> Sverige, innan det nådde mig.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastiskt bra butik, allt funkar helt oklanderligt. De till och med meddelar en personligen via E-post om en vara inte finns tillgänglig och frågar ifall man vill annullera beställningen. Detta företag rekommenderas verkligen.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Handlade en Schwinn maskin utav Sport-Tiedje, som var fraktfri och drygt 25% billigare mot för en helsvensk återförsäljare. Maskinen kom på en pall med DHL efter cirka 10 arbetsdagar.

  Den beställdes och betalades med Paypal en lördag eftermiddag, skickades på onsdagen där på, framme fredag eftermiddag nästkommande vecka långt, långt norrut i landet.

  Jag hann känna på deras nordiska kundsupport via mail under tisdagen innan min maskin skeppades, då jag funderade just över när den ska skickas. Fick svar att den bör komma iväg antingen till eftermiddagen under tisdagen eller så skickas den under onsdagen.

  Fick svar inom en timme under våran konversation, tummen upp för det.

  Det negativa man kan tycka är att deras .SE sida är ännu lite knackigt översatt samt så känns deras sida något för simpel. Men den gör jobbet.