Prisjakt

skrattos

Medlem sen 2019-11-27
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Widforss
Utmärkt
(500+)
s
skrattos
6 omdömen
Usel3 månader sedan

Jag har köpt en dunjacka här för 4500kr, en Engelsk. Den var mycket billig jämfört med andra butiker på nätet och det var som vanligt här otroligt bra därför brukar jag handla här. Jackan är otroligt tjock med dun står det, och skall vara en av marknadens varmaste. Tyvärr så i Malmö där jag bor så när jag går ut så finns det köldfläckar, som det heter på armarna, ja vid armvecken på armarna och 10cm upp och ner så blir det kallt redan efter 4-5 minuter medan övriga jackan är super varm. Jag har varit i kontakt med tillverkarna i UK dem har sagt jag ska flytta dunet i armarna runt var gång jag ska ut men detta fungerar inte. Nu har dem sagt det finns garanti på jackan och bara säga till säljaren att reklamera den så löser det sig. För 17 dagar sedan reklamerade jag det hela i ett mail. Senaste kontakten för 15dagar sedan att säljaren väntade på svar ang reklamationen??? Nu skickade jag mail igår och frågade vad händer men inget svar ännu och det har gått 15 dagar utan svar. Under tiden har jag varit i kontakt med supporten i UK och dem säger det är inga problem den ska reklameras och jag ska få pengarna tillbaks???? Varför hör jag inget från denna säljaren när det gäller detta när det gäller reklamation. Folk är bara nöjda när dem får köpa billigt och allt flyter på utan problem. Mycket dåligt måste jag säga. Jag kommer på måndag anmäla till ARN.

Jordklok.se
Utmärkt
(500+)
s
skrattos
6 omdömen
Utmärktett år sedan

Stort sortiment av det jag ville handla. Bra priser. Ja hade inte priserna varit bra så hade jag inte handlat här eftersom jag lusläser nätet. Detta är ett kanonställe tycker jag just på det jag eftersöker och jag kan inte säga något som ska bli bättre. Ja givetvis så kan man få ännu bättre priser men då är man ju kanske inte riktigt normal utan jag är fullt nöjd och rekommenderar denna sajt till alla. Full pott från mig. 5*****

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
s
skrattos
6 omdömen
Usel2 år sedan

När man läser om varan man ska köpa står det gratis leverans. Det låter ju bra. När man sen bestämt sig för och köpa, ja man har ju först genom Prisjakt sett att detta är billigaste stället. Då kommer man till betalningen. Då dyker det upp. Vill man ha expressfrakt typ 1-2 dagar DÅ kostar det porto. Annars tar det längre tid. varför står det inte från början. Nu har jag beställt för bara 300kr och tycker inte det är lönt då och betala frakt 50kr på den summan så tog gratisalternativet. Jag har nu väntat i 6dagar och fortfarande har inget kommit??? Mycket dåligt ställe. Lurar med gratisalternativ frakt men vill man då ha det som andra nätbutiker 1-2 dagar ja då kostar det som andra butiker eller till och med mera. Det är ingen expressfrakt utan helt vanlig frakt som tar 1-2 dagar max. Det tar alla andra nätbutiker. Nej NetonNet håll er till sanningen. När min paket kommer, ja det är väl jultomten som kommer med den.

Apotea
Utmärkt
(500+)
s
skrattos
6 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Bästa priserna på läkemedel, ja receptfria. Även stort sortiment på läkemedel på recept. Har alltid läkemedel hemma OM leverantören har det i sitt sortiment. Snabba leveranser och inget porto. Har använt Apotea sedan starten men även provat andra för och kolla dem, men Apotea slår dem andra i allt.

Kronans Apotek
Utmärkt
(500+)
s
skrattos
6 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Dem hade potensmedel som jag var ute efter och den var otroligt billig genomfört med andra märken. Andra sk Apotek hade slut på denna varan, bara dessa som hade den hemma och det var kanon. Det ingick i högkostnadskortet också så kunde inte bli bättre. Skulle bara ta två dagar också att få det i julveckan och jag beställde det 17.00 så då är två dagar mycket bra. 5 stjärnor är det minsta jag kan ge för detta.

Elgiganten
Bra
(500+)
s
skrattos
6 omdömen
Bra3 år sedan

Jag är nöjd med hur det blev till slut. Jag beställde min vara igår och fick den i förmiddags och det är ju väldigt snabbt. Det man kan klaga på det är att det står gratis frakt och när man då beställer varan så kommer man till frakten och då är gratisfrakten att man inte får paketen till sig förrän om sex dagar. Betalar man däremot 69kr så får man paketen dagen efter. Kontentan är alltså att elgiganten med gratisfrakten tar emot beställningen och sen ligger på den i tre dagar innan dem skickar den med ekonomi frakt som tar tre dagar. Detta tycker jag är mycket dåligt. Vem vill vänta i sex dagar när man kan få den dagen efter? Lite smolk i bägaren.