Prisjakt

Christian_H

Medlem sen 2008-01-04
37
Bidrag
16
Hjälpsamröster
Satake Honeycomb Stekpanna 28cm
Full Star 1
2.8
(23)
469 kr
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Sämsta stekpannan vi haft. Brukar normalt använda non-stickpannor i 4-5 år innan man får några problem med beläggningen. Denna panna har vi använt ca 20 gånger och beläggningen har (som andra skriver) lossnat i flagor på sidorna av pannan (alltså inte på själva stekytan). Sista gången jag köper Satakes produkter. VI har en skapligt billig Tefal-panna som vi använt i 3 år utan några som helst problem på beläggningen (har även en Scanpan CTX som håller bra).

Tvexperten.com
Bra
(108)
C
Christian_H
37 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Beställde ny LG OLED65-tv söndagen samma helg som black friday. Skickades på måndagen och kom fram torsdag med hemleverans av DSV. Spårningsinfo kom redan på måndagen. Var lite reserverad att beställa givet tidigare omdömen men det funkade perfekt och tycker det är bra att leverera inom 4 arbetsdagar givet black-fridayhelgen.

Bikeshop
Bra
(446)
C
Christian_H
37 omdömen
UselRedigerades 4 år sedan

Helt omöjligt att få kontakt med kundservice via telefon och tar flera dagar via e-post. Deras chatt funkar inte heller. Planerat försändelsedatum flyttas fram varje dag trots att varorna finns i lager. Har nu väntat på att mina varor ska skickas i fyra dagar. Tveksam till alla andra recensioner som lovordar snabba leveranser och bra kundservice... Uppdatering: nu väntat en vecka på att min order ska skickas.

Ljustema Sverige AB
C
Christian_H
37 omdömen
BraRedigerades 4 år sedan

Få betyg på Ljustema här på Prisjakt senaste året så tänkte lämna ett. Köpte ett par lampor som det stod leveranstid 1-5 dagar på. Beställde i måndag och fick mitt paket fredag samma vecka (varan var tvungen att beställas från leverantör, så med det i åtanke så var leveranstiden helt ok). Smidigt att man kan komma i kontakt med deras kundtjänst via chat också.

Microsoft Pro IntelliMouse
Full Star 1
3.3
(7)
299 kr
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Ligger precis som den ursprungliga intellimousen i handen! Jag har rätt små händer men den känns grymt bra. Bra sensor i denna version och knapparna känns bra. Dock upplever jag att främre sidoknappen är placerad lite för långt fram för mitt grepp (men jag har som sagt små händer). Som referens hade jag tidigare en Razr Deathadder som jag också upplevde som bekväm.

Sony FE 24-105/4,0 G OSS
Full Star 1
5
(8)
11 990 kr
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Gediget byggd och väldigt skarpt. Bättre optisk kvalitet än Canons motsvarighet. Avdrag för priset men Sony har helt enkelt inte samma volymer som Canon. Knappen för fokuslåsning på sidan väldigt användbar.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
C
Christian_H
37 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Beställde ett minneskort under Black Weekend. Just då var Cyberphotos betalningssida överbelastad så pengarna drogs utan att en order skapades. Jättebra bemötande och respons från deras kundtjänst visar varför Cyberphoto har så högt betyg här på Prisjakt. Beställde även objektiv på black friday och då gick allt som det skulle, snabb leverans och välemballerat.

Sovtex
Dålig
(28)
C
Christian_H
37 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Snabb och hjälpsam kundtjänst!

B&W ASW 610
Full Star 1
4.1
(19)
13 661 kr
C
Christian_H
37 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 6 år sedan

Mycket nöjd med subben i mitt vardagsrum på runt 30 kvm. Kör den tillsammans med B&W 683 S2 med huvudsyftet att få lite extra punch främst till musik. Har tidigare inte märkt av någon "inspelningsperiod" på någon tidigare högtalare men som mat_hias skrev i sitt omdöme så gällde det verkligen denna sub. Efter bara någon timmes användning så upplevde jag att basen kändes betydligt tightare än i början när den mest kändes "bumlig". Tror inte det har så mycket med inbillning i detta fall då vi lät subben gå under en promenad och märkte en betydlig förbättring när vi kom hem. Basen spelar tight och rappt och smälter in fint med 683'orna. Var orolig att kraften inte skulle räcka till och velade mycket mellan denna och XP-versionen men denna räcker denna gott och väl för mina syften och det mullrar fint även till film.