Prisjakt

Apelsin

Medlem sen 2019-04-08
6
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Outnorth
Utmärkt
(500+)
A
Apelsin
6 omdömen
UtmärktRedigerades 6 månader sedan

Bra utbud, snabb leverans

Uthuset
Bra
(14)
A
Apelsin
6 omdömen
UtmärktRedigerades 8 månader sedan

Bra sortiment och snabb frakt inom ett par dagar. Bra paketerat med en handskriven hälsning från den som packat. Tack Kajsa.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
A
Apelsin
6 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Smidig hemsida / Bra leverans / väldigt roligt medlems system med bra förmåner.

Roborock S5
Full Star 1
4.8
(167)
A
Apelsin
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Haft den i lite mer än 6 månader och är lika förtjust nu som när jag fick hem den. När ekonomin tillåter kommer jag köpa en till övervåningen. Den går på timer varje dag efter att familjen har gått till jobbet och efter middagen städar den av runt bordet efter sonen har ätit med några enkla knapptryck på telefonen (zon städning). No go zonerna fungerar utmärkt och jag har aldrig sett den åka över de uppsatta zonerna. Städlägen finns det fem olika av om man räknar med moppning. När jag inte är hemma brukar jag köra Max och är man hemma så kör jag Quiet men med carpet mode (som känner av mattor och ökar sugförmågan endast där). Moppen är mest en blöt trasa som släpas över golvet men om man använder den regelbundet tycker jag den fungerar okey. Samtidigt som du lätt kan säga åt den att städa ett specifikt ställe extra, vid behov. Behållaren för dam mm är så pass stor att jag inte behöver tömma den varje dag och om man glömmer så får man påminnelse i appen när den börjar bli full. Filtret för behållaren går att skölja av och återanvända. Sensorerna säger till när de behöver rengöras. Då kan man använda den lilla medföljande borsten som finns under luckan. Antal våningar en tar du den till en annan våning kommer den att radera föregående våning. (Detta är det ända jag tycker är ett minus) Till sist vill jag slå ett slag för Xiaomis app som är väldigt enkel att använda och köper du andra produkter som lampor, rörelse sensorer mm kan dessa kopplas ihop med varandra.

Bulldog Original Beard Oil 30ml
Full Star 1
3.7
(3)
63 kr
A
Apelsin
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Min första olja, nu går jag vidare kan sammanfatta denna olja. En okey olja till ett bra pris, men luktar trä och dålig distribution i flaskan med någon av typ av dropp dispenser fastmonterad.

Edwin Jagger Beard Oil Limes & Pomegranate 50ml
Full Star 1
1.7
(3)
149 kr
A
Apelsin
6 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har aldrig varit så uppspelt över att få hem en skäggolja efter ha läst flera recensioner och att den varit nr ett på en lista över 2019 års bästa oljor. Så till min förtvivlan när jag öppnade den så va det inte riktigt av en skön doft av lime utan ren stark Apelsindoft som träffade mig. Som några andra har påpekat så börjar den lukta lite konstigt efter några timmar inte förfärligt skulle jag säga men något konstigt och inte så gott. Så kanske för en annan typ av person än mig tyvärr. Oljan i sig var bra och flaskan var väldigt bra och skägget blev väldigt mjukt. Jag kommer att testa andra produkter från EDWIN JAGGER